Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ДПС се регистрира в ЦИК за надпреварата в местните избори
ДПС се регистрира в ЦИК за надпреварата в местните избори
Автор: ПИК
Дата
Дата
6447
Коментари
1
ДПС се регистрира в ЦИК за надпреварата в местните избори

ДПС се регистрира в ЦИК за участие в местните избори на 27 октомври, предаде  „Фокус“.

Необходимите документи бях внесени от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и други членове на партията.

Карадайъ заяви, че на местните избори ДПС ще заложи на кандидати, които знаят, че властта служи за решаването на проблемите на хората.

 „Тръгваме уверено, с достойни кандидати, които ще спечелят изборите с ясна визия и програма за развитие на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските граждани – каза още той. - Нашите кандидати имат капацитета и волята да създадат условия за икономически растеж и развитие на общините и регионите за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден“.

Карадайъ обясни, че местната власт е най-близо до хората и затова местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение.

"Ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат. Нека предстоящите избори са арена за битка на програми и платформи за развитие и икономически растеж на общините и регионите, за създаване на по-добри условия, за инвестиционния климат, за инвестициите в тези общини, за да има развитие, за да има бъдеще в регионите и населените места“, добави още Карадйъ.

От думите му стана ясно, че от понеделник ДПС започва консултации с регионалните си и местни структури за утвърждаване на кандидатите си.

Карадайъ коментира още, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията.

„На Централния съвет, който проведохме преди лятната ваканция, взехме решение и определихме, че за нас целта е запазване на сегашните позиции в местната власт и разширяване на участието на ДПС в местната власт“, каза Мустафа Карадайъ.

 

Напиши коментар »
(1)
1
БСП + Юруш + ДПС = рожби на 130 годишната блудница БКП
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?