Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ДОЙДЕ Й ДО ГУША: Мариана Попова пропищя от мръсотията в Плевен - певицата не смее да стъпи в Кайлъка
ДОЙДЕ Й ДО ГУША: Мариана Попова пропищя от мръсотията в Плевен - певицата не смее да стъпи в Кайлъка
Автор: ПИК
Дата
Дата
88528
Коментари
0
ДОЙДЕ Й ДО ГУША: Мариана Попова пропищя от мръсотията в Плевен - певицата не смее да стъпи в Кайлъка

Половин година, след като семейството й напусна София и заживя в Плевен, Мариана Попова пропищя от мръсотията в града, видя ПИК.

В началото на годината певицата, половинката й Веселин Плачков и децата им предприеха кардинална промяна. С едничката цел да избягат от напрегнатия живот в столицата, артистичната фамилия изостави столичния си апартамент, за да заживее на по-спокойно място на цели 170 километра.

Плевен може и да е по-спокоен град, но по думите на Мариана има сериозни проблеми с чистотата.

"В Плевен е мръсно, много мръсно, почистени са само централните части, за да е представително. В малките улички, градинки, междублоковото пространство, около булевардите и кофите за боклук е свинщина. Няма да пропусна и Кайлъка... Мръсно и пълно с кърлежи. Плевен е много мръсен град, неокосено и мирише, но не на липа", изригна Попова във Фейсбук.

Сред хората в приятелската й листа очевидно има и такива, които живеят в Плевен, тъй като потвърдиха думите й. "Абсолютно! Така е от години. Чудех се на вашия ентусиазъм в началото. Тук не е за живеене", "За огромно съжаление е вярно, особено в Кайлъка", присъединиха се плевенчани.

Попова вече не смее да изведе кучето си на разходка в Кайлъка, тъй като из тревните площи върлували стада от кърлежи.

"Прибрахме се с 14 кърлежа. Живеем тук, но няма как да не видим и лошото. Или трябва да се мълчи?! Има поправими неща, но не и ако мълчим!? Аз не съм от мълчаливите. Извинете ако това ви обижда", добави Мариана в коментар под гневната си публикация.

Въпреки оплакванията си Попова ще трябва да продължи да живее сред плевенската мръсотия (освен, ако местните институции не излъскат целия град), тъй като само преди два месеца мъжът й Веселин Плачков спечели конкурс за директор на отдел "Култура и туризъм" в общината.

Още по темата
Мариана Попова слабее с био продукти
Часовник
19:51
Поредна кампания в защита на малките производители поде Мариана Попова. Певицата и семейството й наблягат само на български продукти и то доказано натурални. Изпълнителката и любимият й Веселин...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?