Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни!
Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни!
Автор: ПИК
Дата
Дата
4746
Коментари
7
Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни!

ДПС дължи обяснение на българите за провокациите, които си позволява по отношение на българския език.

С тези думи водачът на листата на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки нападна остро Движението за права и свободи при посещението си в Търговище. Визитата е част от националната му обиколка в Северна България.

Джамбазки се срещна със симпатизанти в центъра на града, с които заедно се отправиха и посетиха традиционния пролетен панаир „Изложение“ Търговище 2019. Според него районът тук е известен с добре развитото си селско стопанство.

„Задачата ни е да браним региона от агресивната и феодална политика на ДПС. Благодаря на хората тук за тяхното гостоприемство“, беше категоричен още най – успешният български представител в ЕП.

Водачът на листата на ВМРО подчерта също, че земеделието е сектор, който трябва да се защитава и това е пътят към преодоляването на регионалния дисбаланс в България.

 „Това е сектор, който България трябва да защитава в Европейския съюз с процеса на предоговаряне на Общата селскостопанска политика за следващия програмен период. Важно е да се отпуснат субсидии за родното производство.“ – допълни още той и подчерта, че е нужно да бъдат насърчавани малките производители, които трябва да станат гръбнакът на българската икономика.

Напиши коментар »
(7)
1
Аз от нищо не разбирам, затова съм най-активния Евродупедат, правя се, че от всичко разбирам. Плитък номер, защото морето не е до колене, а и в ЕП е като на Сточна гара кога прадедо ми е търгувал с добитък, затова ви моля пак да ме изберете, че трябва да си освоя тесасата към пентхауза както и тази която се води на братовчед ми в Редута (придружителката: Бурни аплодисменти моля за г-н Ангел Джамбазски, той бърза защото има много ангажименти, а сега фолклорна програма с оркестъра на Илия Луков.)
2
Затова продадохте сума и паспорти на косовски албанци и ги направихте Български граждани. Тоя и майка си ще оплюе за да стане евродепутат.
3
(След оттеглянето с бърза, ситна крачка на Ангел Джамбазки и аплодисментите): "Ой, Аце гиииди море ажамиийоооо шо да ти отворам пенджер като теб не саакам яс....."
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Джамбаски с образа си пеерастки,пленява гейските сърца.Ще му сцепат те гъза.Муаха-ха-ха......
6
ДПС го знаем какво представлява. Много изтъркан номер. Преди избори пишман политици, като тоя излизат С него. Ти по добре ни кажи, какво полезно свърши за толкова време в европарламанта, че бая народна пара изяде.
7
Централната избирателна комисия ще разгледа жалба на Гражданско сдружение „БОЕЦ” срещу кандидата на ДПС за евродепутат Делян Пеевски. Причината за сигнала е, че според сдружението Пеевски не отговаря на едно от изискванията в Изборния кодекс - кандидатът да е живял в България или друга страна от ЕС през последните шест месеца. „През последните шест месеца в качеството му на депутат от 44-то Народното събрание на Република България, г-н Пеевски не е присъствал на нито едно пленарно заседание на парламента. На 18.04.2016 г. премиерът Бойко Методиев Борисов в свое участие в телевизия БТВ заяви: „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”, се казва в жалбата. Хора от гражданското сдружение са потърсили Пеевски и в централата на ДПС, където са били информирани, че не знаят къде живее и къде се намира. Делян Пеевски не е забелязан дори на откриването на предизборната кампания на своята партия, в чиято листа е втори. „Ако се окаже, че Пеевски не е живял според законовите изисквания през последните 6 месеца в България и страна членка на ЕС, то следва неговата регистрация, като кандидат за евродепутат от листата на ДПС да бъде заличена", посочват от „БОЕЦ". ++ „През 2009 г., след като взе властта и се договори с ДПС и Пеефски, Борисов закри Министерството на бедствията и авариите, където се бяха вихрили Пеефски и Емел Етем. Вместо да разследва далаверите в министерството, Борисов го разформирова, пръсна дейността по други три министерства, кражбите успешно бяха заметени, особено тези в Държавния резерв. И се пропусна една от последните възможности Пеефски да гледа небето на квадратчета. По него време той още си нямаше финансов министър, главен прокурор и лична квота във ВСС.“ – 02.12.2018 г., д-р Тони Филипов, „Из дневниците на един луд“ (https://www.reduta.bg/из-делниците-на-един-луд-26-30-ноември/)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?