Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Джаз в събота! Стил и класа от ГЕРБ в парк Заимов
Джаз в събота! Стил и класа от ГЕРБ в парк Заимов
Автор: ПИК
Дата
Дата
16552
Коментари
6
Джаз в събота! Стил и класа от ГЕРБ в парк Заимов

В момента в парка Заимов тече стилно събитие, организирано от ГЕРБ- Оборище в подкрепа на кандидата за кмет на района Петър Митев. Поканени са всички граждани и гости на столицата. Хората имат удоволствието да се радват на музикалните изпълнения на Камелия Воче. Самата певица, прочута с кулинарните си умения е приготвила вкусни мъфини и сладки за гостите на събитието.

“Оборище е сърцето на културата в София. Едно от най-красивите места в столицата. Хората тук са стилни и с добре развито чувство за красивото и културата. С това събитие искаме да покажем, че времето на чалгата и пошлостта отмина. В парковете на столицата трябва да звучи хубава музика. Да има усмихнати хора. Петър Митев ще работи за културата в Оборище и това един от неговите основни приоритети”, заяви орг. секретар на ГЕРБ-Оборище Николай Попов пред ПИК.

Напиши коментар »
(6)
1
Направо нема къде игла да хвърлиш.Народ яко и още идат !
2
СкарА, бира, а БГ умира!
3
На ГЕРБ всичко е джас, а на народа ......
4
а па Румен рекламира маноловата в Южния парк
5
На снимките се виждат 4-5 чиляка само ! Защо така ? Няма ли желаещи да бъдат облъчвани с обещания за светли бъднини ? ПИК-овите журналя дали да не отидат организирано на мероприятието , че да се подмажат на ВОЖДА и да създатат усещане за тълпа , гмеж и паплач на това ценно , стилно , елитно и класно ГЕРБ-ово събиране ?
6
А-и певачката им една такава, просто никаква.Предизборна мъка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?