Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Десислава Танева: Излизаме на втори тур твърдо убедени, че предлагаме разумния избор
Десислава Танева: Излизаме на втори тур твърдо убедени, че предлагаме разумния избор
Автор: ПИК
Дата
Дата
10470
Коментари
11
Десислава Танева:  Излизаме на втори тур твърдо убедени, че предлагаме разумния избор

„Излизаме на втори тур с твърдата убеденост, че наистина предлагаме по-добрият вариант, по –разумния и прагматичен избор, така че държавата да продължи по един стабилен път на развитие, коментира Десислава Танева, министър на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ-Сливен. Според нея правителството трябва да довърши управленската си програма.

Танева подчерта, че този вот е изключително важен и за развитието на Сливен, който безспорно през последните години е претърпял, доста несполуки и значително е изостанал от други областни центрове. „Тук местната общност работи по точно определен план. Има поети ангажименти от правителството, една част изпълнени друга предстоят и за нас като местна общност е изключително важно форматът на това правителство и работата му да продължи .

Разчитаме на гражданите и разума. Разчитаме на прагматичния избор, ясно отчитайки конституционните правомощия на президента на страната и правомощията и властта, които има правителството, подчерта Танева. Тя, добави че важните за местната общност въпроси  е добре да бъдат решавани на местни референдуми, като чрез такива допитвания гражданите ще поемат отговорност за важни решения, дори и за непопулярните. Според нея, чрез такова допитване може да се определи съдбата на 116-те декара бивши казарми в центъра на града. Десислава Танева, добави, че само благодарение усилията на новия кметски екип, Сливен се включва в програмата за саниране, макар и последен в страната. „За общината, за местната общност, е много важно това правителство да продължи да работи", заяви Танева. Тя призова гражданите да гласуват и на втори тур, като направят рационален избор.

 

Напиши коментар »
(11)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
основните им избиратели от племето ман гал. Едва ли някой друг ще им повярва
3
Не коментирам слуховете,че Госпожата върви по левия тротоар.Но е напълно ясно.че замита много скандали под килима.Напр.:1.Какво стана с изплатени о бюджета,но неодобрени от ЕС проекти по еврофондовете-около 1,5млрд лева.Кой ще плати масрафа?2.Кога най-сетне изпеченият далавераджия зам.министър Цветан Димитров ще бъде отстранен и даден под съд?Госпожо,такива като Вас пречат на бай Х.У.Й.да управлява достойно.Животът не е само онова нещо между краката.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Балотажът е: Народа срещу ГЕРБ. Аз гласувам за Народа. А ти?
6
и тази госпожа и нагла като Цветаном, Неймев, Цецка и др. Гербаджии, само лъжи, съсипаха държавата с обещанията за нов морал..да, нов- по- лош от стария...корумпирани типове, всички обществени поръчки само Гербаджии ги печелят...Марш от властта!
7
До къде го докарахме бившите комунисти от ГЕРБ да ни заплашват с връщане на комунизъма.
8
В Сливен българите гласуват за г-л Радев, а циганите ухажвани от ГЕРБ за Цачева. Така че г-жа Танева може да си продължиш манипулациите в циганския квартал Надежа, а и не забравяй че Сливен в миналото беше военен град. Успех на г-л Радев.
9
Госпожица Танева да не се разсейва и да се омъже, че ще я омъжват като Цецка на стари години. и ще погрознее като нея!
10
Госпожа Танева няма да се омъжи. Тя от години си служи със силиконови паламарки, някои от тях са с вибратори, други с брадавици. В нейното министерство има един млад зам. министър който и чопли шуплата от време на време. Научи името му от чичо Гугъл. При ГЕРБ жените министри могат да си назначават тъпкачи.
11
това ли е свободата на словото, цялата информационна машина срещу единият кандидат за президент
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?