Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Депутат от партията на Кунева иска да бетонира възможността за реформи
Депутат от партията на Кунева иска да бетонира възможността за реформи
Автор: ПИК
Дата
Дата
4449
Коментари
0
Депутат от партията на Кунева иска да бетонира възможността за реформи

Часове след като приключи участието си в разширения Национален Съвет на ПП „Движение България на гражданите“ в Бургас, народният представител от Реформаторски блок Димитър Танев се срещна с членове и симпатизанти на ПП ДБГ в Казанлък в неделя.

Пред местната структура Танев говори за резултатите от заседанието на Националния съвет на ДБГ, за участието на партията и РБ в управлението на страната. Заместник-председателят на ДБГ и заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси коментира основните реформи, за които работи парламентарната група на Реформаторите. Така както сега с конституционни поправки искаме да бетонираме промените в съдебната система, така с победа на Реформаторския блок на местните избори през есента ще бетонираме възможността да проведем реформите, зад които Блокът застава, цитира лидерът на партията Меглена Кунева старозагорският депутат.

 Местната организация  изрази готовност за активна работа за местния вот. Танев посъветва активистите внимателно да правят своите номинации с ясни цели и критерии. Той постави и конкретните срокове. До 30 април да са изградени областните и общинските щабове,  до 15 май да са ясни кандидатите за кметове и до 20 май номинациите за общински съветници.

В скоро време се очаква казанлъшката организация да се увеличи с още няколко члена и активно да заработи  по подготовката  на изборите през есента.

Подобна активност беше демонстрирана и в град Гурково. Там се учреди нова структура  на ПП ДБГ. Новообразуваната организация наброява 19 члена и се оглавява от Димитър Димитров, съобщава пресцентърът на партията.

 

Още по темата
Димитър Танев: Половината администрация е назначена без конкурс
Часовник
08:45
Половината от българската администрация в момента е влязла на работа без конкурс. Назначенията на РБ са в пъти по-малко от това, което ДПС и БСП са привили през годините. Тези над 5 хиляди...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?