Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Депутатът Георги Марков: На Европа е необходим пакт срещу, а не за емиграцията
Депутатът Георги Марков: На Европа е необходим пакт срещу, а не за емиграцията
Автор: ПИК
Дата
Дата
11652
Коментари
7
Депутатът Георги Марков: На Европа е необходим пакт срещу, а не за емиграцията

На Европа е необходим пакт срещу, а не за емиграцията. Това каза в ефира на Радио „Фокус“ народният представител от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. Той обясни, че проблемите с Глобалния пак за емиграция са два.

„Единият е чисто конституционен. Той е, че в парламентарна държава, каквато е България, няма как, което и да е правителство, под някаква форма да подпише и да даде гласа си в Маракеш без парламента да е дал мандат, тъй като този пакт има претенции за глобален, решаващ глобални световни проблеми, в които България да участва. От друга страна той засяга суверенитета на страната. Проблемите идват от това, че този пакт е „за“ миграцията с уводни думи, че я смята за глобален феномен, източник на просперитет и развитие“ каза той. Според Георги Марков България не трябва да се присъединява към този пакт. По думите му в българския парламент трябва да има дебат, на който да се реши дали трябва да рискуваме националния си суверенитет. На фона на жертвите, които Европа даде заради политиката си да приема мигранти, е цинично да се вярва, че миграцията води до просперитет и ще е тази, която до 2030 г. ще гарантира икономическото развитие на Европа, каза още той. 

Още по темата
САМО В ПИК! Георги Марков изригна за скандала с опасността от Русия: Заплахата за Европа и България са Меркел и Юнкер с техните мигранти!
Часовник
12:12
България обяви Русия за заплаха в свой доклад, защото заплашва целостта на Европейския съюз. Дали обаче Путин пусна мигрантите на континента, кой спомогна за това да стигне до там да се залеем с...
Напиши коментар »
(7)
2
Абре педарунгел не си на нивото на европейците та да им даваш акъл
3
Тоя наистина като мен беше доносник.Аз Буда, а той Николай.Сега е назначен от мен, за да ми лиже Т@Ш@ЦИТЕ.
4
Тоя Г.Марков е страшно гнусен и долен мазен ПЕЕЕЕЕРАС.
5
Марков е железно прав,но не разбирам,как може да бъде фен на Орбан и Тиквун едновременно.Единият е против миграцията и Истанбулската конвенция и защитава интересите на държавата си и Европа,а другия е соросистко мюре, което предлага за узаконяване Истанбулската конвенция и прави всичко възможно да подпише мигрантския пакт за ликвидация на БГ и Европа.
6
защо казва, че сме ЗА?
7
Другарката Захариева е винаги ЗА,каквото кажат чуждите “началници”.Подписването на заключителния документ на миграционния пакт на ООН в Мароко другия месец,не е обвързан с нищо.Над 10 европейски държави и САЩ отказват да подпишат този пакт,защото от 193 държави,183 са източник на мигранти,остават кочините да ги узаконят и издържат,без право на спиране или депортация.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?