Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Денят за размисъл - безполезна цензура!
Денят за размисъл - безполезна цензура!
Дата
Дата
23136
Коментари
28
Денят за размисъл - безполезна цензура!

Днес бил денят за размисъл. Това всъщност е ден за цензура. Медиите не можели да пускат политически материали. Хората имали нужда да стоят и да мислят?! 

Първо, хората днес нито ще седят да мислят, нито пък са толкова глупави, че ако медиите пускат политически материали, това да повлияе на техния избор. Той вече отдавна е направен и би трябвало.

Би трябвало всеки един от нас да е решил за кого утре ще пусне своя глас - не само за свършеното и казаното през последния месец, а за това какво политиците са направили през годините. 

Всеки един от тези, които утре ще искат да пуснем неговата бюлетина, има минало, има история и е направил нещо, дали грешно или правилно. То няма как да бъде изтрито и е важно и днес.

Мълчанието на медиите при наличието на толкова социални мрежи е остаряло като мостовете на "Витиня", които ремонтира кабинетът.

Днес никой няма нужда от цензура, точно ден преди да направим своя избор за пет години напред. Цензурата днес е също толкова абсурдна, колкото и неогласяването на социологическите данни в деня на изборите, което вече не се практикува никъде в модерния свят.

Всеки точно днес трябва да има възможност да бъде максимално осведомен, за да направи своя правилен избор и да има избор. Това е демокрацията. Нали затова сме свободни хора, нали затова се борихме.

Напиши коментар »
(28)
1
фекалиьо! Този ден не го измисляш ти и ти си никой! Никой! К,ва цензура,бе простак! Това е закон, ама ти от такива неща не разбираш. Тебе трябва със закон да те забранят!
2
аве снощи диков големи бакии изваде на баце бе ,много братчед, много имот бе
3
Хубаво е да мислят. Ако могат.
4
Разтърсващи разкрития при Диков!Няма такава кочина! Не мога да повярвам какви ги върши и какви ги говори Бойко!
5
Кенефа на Герб Пиш, това няма да ви спаси от глобите който ви очакват понеделник. Дано субсидията на Герб стигне защото още имате бая пари да връщате за простотиите пред БНТ и президентството.
6
Blaze im,PET,godin,LAPACHKA.
7
Ало, Инглизова, Вие с Шефа Ти, фазите Закона, а Иначе сте Борци за Правда
8
Законите са да се спазват, и от властта, и от хората. Но.....апартаменти, асансьори, магистрали, саниране, къщи у нас и по света.....Но май законите най- вече не се спазват от властите. И от субсидираните от тях медии и агенции. Защо никой не пита как така, в противоречие със закона, един посланик, без задължителния престой в България, се мести от една столица в друга, А?
9
ако Сашо стане генерален директор на БНТ, ни ми се мисли какви ще ги дъвчеш, недьо! Не заслужаваш да ти се изсиква името с главна буква! пак ли ще кажеш пред него, че пишеш субективно, а не обективно и ще обърнеш палачинката! Но първо ще трябва да даваш обяснения откъде са ти милионите и как ги спаси от КТБ!
10
"изписва" исках да кажа, но и изпиква и изсиква /"и"-то да се чете като "е"/ може!
11
Нинова е в потрес, споду се от притеснение, че не може да докаже произход на богатството си! Радев също е в притеснение, не може да ги помилва Спонсорите си, защото не са осъдени! За парите "дарени" на комитета за Радев, данъци също не са платени! Голяма мъка, голямо притеснение Пеликани долни,да Ви приседне дано! За всеки откраднат лев пъпка да Ви излезе, за всяко престъпление по 2 цирея да получите, няма амнистия за престъпления срущу България,няма давност ни за Нинова,ни за Радев, ни за Йончева, ни за Кико Контрабандиста, ни за Кутев и подобни долни, лакоми, злобни престъпници! Амин!
12
Диков отдавна олекна, всички знаем омразата му към Борисов. Не случайно няма и предавания в националните телевизии, защото той не е обективен журналист. Всичките му предавания на политическа тематика са маниполативни.
13
Искате или не искате , вървимЕ към Банкя-столица , а ББ -бог ! Новият Христос е роден вече , че даже си има и рупор , наречен П-И-К ! Много е важно да си избереш навреме чий слуга да бъдеш , да си послушен и да чакаш да те възнаградят за покорна и вярна служба. Точно както ПИК-ливия П-И-К го прави. Щом им носи удоволствие , защо не ? Почти като при.....умнитутките , които не са прости , нали ?
14
Глоби за интернет пространството няма. Забрави ли, че на предходните избори в интернет се знаеше през целия ден как се движат резултати. Те за това ГЕРБ внесата промяна, за да се премахне този ден за размисъл, защото е бесмислен, но под натиск се отказаха.
15
Без ден за размисъл, без съобразяване с неприкосновеност в тъмната част на денонощието, въоръжени от Толбухин с автоматични огнестрелни оръжия, банда безродници, преди време откраднаха цяла България. Тяхната мръсна кръв, понастоящем реве най-вампирски за права и законни задължения, срещу всеки, който си поиска обратно родината. А тези, дето ги въоръжиха преди години, са в ролята на обидени от неблагодарните роби.
16
/ Агенция ПИК уведомява своите читатели че за негативни коментари за партия Герб и положителни такива за партия БСП ще бъдат автоматично начислени неограничен брой минуси/.
17
365 дни глупак и хоп точно утре поумнял и гласувал правилно.мъка МЪКА
18
Много малко ти е умствения багаж. Ужасно малко. Какъв ден за размисъл бе идиоти та аз съм решил да гласувам за ГЕРБ . Хайде де и това ли е престъпно. Обичам ГЕРБ и те ме обичат зашото съм българин.
19
В подкрепа на ГОРЕНАПИСАНОТО искаме да ИНФОРМИРАМЕ ЧИТАТЕЛИТЕ на ПИК,другари-господа,ИЗГЛЕДАЙТЕ ако имате възможност,вчерашното предаване по ТВ "Евроком" на "другаря-господин" Диков,ИЗВОДИТЕ направете САМИ!!!
20
В подкрепа на ГОРЕНАПИСАНОТО искаме да ИНФОРМИРАМЕ ЧИТАТЕЛИТЕ на ПИК,другари-господа,ИЗГЛЕДАЙТЕ ако имате възможност,вчерашното предаване по ТВ "Евроком" на "другаря-господин" Диков,ИЗВОДИТЕ направете САМИ!!!
21
Ама гледам и вие от Пик-а така се съобразявате с тоя размисъл и забрана за агитация та направо се пукате да агитирате с лъже компроматни статии като тази в коята уж Радев "ревал" пред вожда ви Борисов че трябвало уж да се подкрепи фондацията на жена му. Пък за Йончева и Корнелия направо....бомба от лъжи, което си е 100% агитация против дадения кандидат.Обаче става ли дума за Бойчо и...ела да видиш кво става мале мале всички били го аплодирали и милите те станали на крака заради титанът на мисълта и словото. Но това разбира се не в никакъв случай агитация в полза на неговата хунта и кандидатите му ЕП нали Пик?
22
Червените боклуци. И деня за размисъл няма да ви помогне. Но вие мислете...може и да размислите че в ГЕРБ е истината. Дано ви дойде акъла в деня за размисъл.
23
САМО вие Пик не спазвате правилата.В Испания резултатите се огласяват в 20: 00 и има ред и закон.Вие специално не спазвате нито ред, нито закон.Това е така, защото собственика ви се чувства недосегаем!!!!!
24
отговор на коментар
Поредната манипулация!Не се ли замисли защо това се изнася в петък вечерта?Нали знаеш,че това ако е истина,досега Диков щеше да ни надуе главата!Днес е ден за размисъл,утре са изборите,а в понеделник вече няма да е от актуално...комунягите ще са в шок!
25
Смърт за простата Тиква ! Смърт !
26
Никаква цензура и никакви дни за размисъл не могат да променят решението на българите за кого да гласуват !!! Това е безсмислено изискване ! Ясно като бял ден е , че червен търтей ще гласува за БСП . И също така е от ясно по-ясно ,че всеки нормален българин ще гласува за ГЕРБ ! Няма го страха от партийните секретари ,милиционерите и червените отрядници !!!!!!! Помним ,помним каво беше , дори виц не можехме да кажем ,само шепнехме. Днес вече с кеф на душата изпращаме червеногъзите на влака за Сибир - те могат само там да си пишат позивите.
27
Само за подчовеците не съществуват правила! Те са първосигнални!
28
Недьо, ще има стани-легни и конфискация на пари....тия от КТБ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?