Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Да живее духовата музика в чест на другарката Нинова! ГЕРБ да почерпи за победата - БСП няма шанс на местните избори с неподалия оставка Кирил Добрев и проваления Свиленски
Да живее духовата музика в чест на другарката Нинова! ГЕРБ да почерпи за победата - БСП няма шанс на местните избори с неподалия оставка Кирил Добрев и проваления Свиленски
Дата
Дата
81001
Коментари
40
Да живее духовата музика в чест на другарката Нинова! ГЕРБ да почерпи за победата - БСП няма шанс на местните избори с неподалия оставка Кирил Добрев и проваления Свиленски

Лидерката на БСП Корнелия Нинова върви от пирова победа към пирова победа. Вчера пак победи на заседанието на Националния съвет на партията, като наложи кадровите и организационните си приумици на членовете му.

И кого победи?

Съпартийците си. Собствените си другари, както се наричат те.

Понеже за тези две години Нинова показа и доказа, че е с напълно притъпена сетивност и твърде оскъден интелект, сигурно не е забелязала, че другарите ѝ вече не само са изгубили хъс да ѝ се съпротивляват, но дори и не ходят на свикваните от нея Национални съвети.

Вчера се събраха едва половината. Ако орезилената лидерка не разбира, ще ѝ го изтълкуваме - ей-това се казва да ти теглят майната.

Никой не обича да се събира с хора, които ще го излъжат, ще го прецакат, ще го унижат, ще го използват за смокинов лист на грозните си срамотии, за да му докажат, че ще става на тяхната и пет пари не дават кой какво мисли по съответния въпрос. Просто бездарно и самодейно ще изиграят пиеската "В мене е и ножа, и хляба, и аз ще коля и беся".

Такива идиоти няма. За сметка на това има други идиоти - сервилни, блюдолизци, интересчии, без никаква лична значимост и добавена стойност, които без партийните си и депутатски местенца са просто една кръгла нула. И за да не бъдат такива, трябва денонощно да доказват своята лоялност и преданост на временната окупаторка на БСП - Нинова.

Затова за себе си те не са идиоти, те са умни играчи. Но само да можеха да се видят в очите на другите!

Но дори и те знаят какво всъщност върши Нинова.

С това, което свърши на последния Национален съвет, за пореден път доказа себе си като лъжец и манипулатор и за пореден път победи партията си.

Отметна се от собствената си идея, че депутатските постове не бива да се съчетават с апаратни и напълни Изпълнителното бюро с депутати, правейки ги и апаратчици. Макар че първоначалната ѝ идея вървеше ръка за ръка с идеята депутатите от БСП да нямат право на повече от два мандата. Сега обаче обяви това за грешка и каза, че така връзките между партията и парламентарната ѝ група щели да бъдат по-тесни и щяло да има изразители на повече мнения в тясното ръководство.

Лъжа! Депутатите, с които натъпка най-близкото си обкръжение, нямат лично мнение, камо ли различно от това на лидерката си, те са ехо на Нинова, нейни глашатаи, чието присъствие на сегашните им места е благодарение на Нинова и извън нея не е възможно. Няма да ги обсъждаме човек по човек, ама всичките са - хвани единия, удари другия. Все пажове на Нинова.

Обаче изхвърли довчерашния си любимец Валери Жаблянов, когото веднъж вече даде курбан. Понеже не бил работил достатъчно върху политическия доклад, който изнесе пред конгреса и който на нея й забраниха да изнася, не бил защитил Русия от санкциите на заседанието на ПАСЕ, тъй като отсъствал от него и не бил защитил падането на мониторинга на България по глава "Правосъдие и вътрешни работи".

Лъжа! Докладът не е работен от Валери Жаблянов, а от цяла комисия, в която кликата на Нинова води 7-часова битка да отпаднат критиките срещу нея, но той все пак беше критичен. В ПАСЕ никой не е обсъждал падането на санкциите срещу Русия, защото структурата няма такива правомощия, а Русия да бъде допускана до гласуване в ПАСЕ. По същата причина на заседанието на Асамблеята не е обсъждано и падането на мониторинга на България, понеже това се решава от Европейската комисия.

Просто Нинова изгони Жаблянов, защото не я обслужва и не ѝ е удобен.

Вчера заяви, че уволнява 100 души от апарата на партията, защото пари няма. И така призна и за друга своя грешка - това, че натъпка централата с пенсионирани ченгета, на които брои тройно по-големи заплати, отколкото на останалите. Но не каза тях ли ще уволнява или други на принципа, вече формулиран от любезния на сърцето ѝ Кирил Добрев: "Който има мнение, да се готви за уволнение". И няма с пръст да пипне малоумната си телевизия, чиито репортерки крият микрофоните зад гърба си, когато говори противник на Нинова, сиреч, надуват свирката на лидерката.

А най-голямата симулация, почти равносилна на симулацията ѝ с оставката и пародията на конгрес, Нинова направи с новия шеф на предизборния щаб. Тури му Кирил Добрев. Същият онзи Кирил Добрев, който е неин заместник, изпълняващ функциите на организационен секретар - т.е., най-важният човек по време на избори, отговарящ за структурите, който заяви по медиите, че ако БСП изгуби евровота, ще подаде оставка.

БСП изгуби евровота. Кирил Добрев не подаде оставка. А Кирил Добрев оглави Изборния щаб за местния вот. И това не е всичко, както винаги става с рендето "Вьорнер". В ръководството на щаба влезе проваленият му досегашен шеф Георги Свиленски, който подаде оставка точно заради провала си.

Да живее духовата музика в чест на другарката Нинова!

Малобройните участници във вчерашния Национален съвет си тръгваха още след първите един-два часа. Преждевременно си отиде дори и вожда и наставника на Нинова Румен Овчаров. Омерзени, отвратени, погнусени. Защото то дотук беше срамно, но сега вече стана позорно. Дори да присъстваш на такова падение.

Така оскандалената лидерка на БСП завоюва поредната си победа. Отново пирова. Защото дори не се досеща на какво я обричат онези, които не дойдоха и които си тръгнаха.

Обричат я на печалната развръзка за тяхната партия на местните избори и на щастливата за нея развръзка за Нинова. Тя неминуемо ще загуби трети "спечелени избори", както я обвиниха собствените ѝ съпартийци и за парламентарните, и за местните. А пък партията -  и двете. За изборите ще им е мъчно, но за нея - не.

Едва ли е случаен фактът, че вчера и медиите пред "Позитано" 20 се брояха на пръсти. На кого му пука вече за БСП. Както се казва, за умрелите - или добро, или нищо.

Тъй че на другарката Корнелия Нинова вече би трябвало да си спомни какво е казал цар Пир след битката при Аскулум: "Още една такава победа и сме загубени". Разбира се, ако знае кой е цар Пир, понеже за нейните знания няма положителни индиикации.

На нея не ѝ трябва още една - и вчерашната ѝ стига. Вчера лидерката за пореден път победи партията си. Оттук нататък Нинова и БСП начело с нея са изгубени.

ГЕРРБ да почерпи!

Напиши коментар »
(40)
1
Предимства на Борисов пред другите кандидати са: 1.Може да кара джипка; 2. Може да кара електрокар; 3. Може да кара влак; 4.Може да кара само на филии с мас; 5.Може да накара превържениците на ГЕРБ да изберат магаре (или магарица) за депутат; 6.Може да свири на акордеон още от дете (ходил е по три часа на ден на солфеж).
2
Стига сте ни занимавали с тази свиня Нинова. Тя лека полека ще си закопае БСП-то. Таз година 50%, догодина да закриват цялата партия!
3
А пожарната не може ли да кара ?
4
Ха, ха, ха, голямата атракция бе вчера на Позитано, където хората се трупаха и се заливаха от смях като пред клетките на маймуните в зоопарка, защото една "нежна красавица"с особени уши въртеше някакво шоу! Оказа се че това било "световноизвестното, остро перо"на жълтото, платенопоръчково, наведено сайтче-кенефче ПИК, сбръчканата бабка Ива!
5
Може да накара Цецка Цачева да пее шлагера: "Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ". Може също да накара Веско Маринов пък да спре да пее.
6
Има ли още тъп'аци като теб да подкрепят болшевишките кЪпути?!?
8
Искам да почерпя и то щедро глупаците на Бузлуджа!
9
Спомням си как Ивето навремето хвалеше бай Тошо и Априлския пленум на БКП. Сега хвали члена на БКП и пазач на Тошо пожарникаря Боко
10
ИВЕ- този пьт се У-СРА
11
Жан Виденов беше единствения що-годе свестен и разумен политик от червената партия. Затова и другарите му спретнха подобаващо и по ленински преврат и изритване от голямата политика и на негово място възкачиха основния приватизатор и унищожител на България - другаря Иван Костов и сивия му кардинал - другаря Муравей Радев. Резултатите са на лице. Видната им ученичка и последователка – дугарката Нинова прилапала Техноимпекс в едно с алчната Йончева и клепоухия Каун всячески отклоняват вниманието, бавят правосъдието, мъчат се да замитат следите от разбойническата приватизация и още по- успешно затриват и последните остатъци от комунистическите наивници и пенсионирани баламурници !!!
12
Eбaл съм майката на помиярите от ПИК. Ива с увисналата слива не влиза в това число, нея не мога, няма да ми стане. Дреме ми на кypa какво ще пишат в този сайт за мен. До сега какво се е писало нищо не се е случило, нито с мен , нито с Нинова. Тези които не харесват това което написах нека сами да нaeбaт жените на бащите си.
13
кори раздава народна пара и сега нема да има за цигари и уиски ..браво !
14
15
Голям кеф като чета форума. Червената сган тотално е изтрещяла. Усеща се как им прескачат пейсмекърите от злоба. Kръчмарски език пропит с голяма доза кретенизъм --> Коментар 12.Типично за червенотиквениковците. Всеизвестна максима е,че колкото-повече злобеят червените тапири, то нещата в държавата вървят все по-добре. Продължавайте в този дух другари ! Само гледайте да не дадете фира в напъните си да заработите подаянията от Позитано.
16
Иве, ти направо ме eбa в xyя. Гледай сега откачалките как ти се връзват. Имам предвид питеците. А бе да те питам, ти подмени ли оня синия вибpaтop с който се шлякаше години наред ?
17
Иве ти това сама ли го измисли или ти го написаха ????? Айде тъкмо се прибрах от Брюксел и разбрах че тоя Atila е на щат при вас пращай го да го возя на мотокара че Пендалко ми омръзна. Герб победа винаги
18
Нинова да изгони още някое .жендърче и аристократче,пак наесен....ще видим. Ма.арешки при всички случаи ще прилапа голяма част от клиентелата на Цвинокио,защото има мъни да бецали - особино във Варна си струва врътката.
19
Подобни материали обиждат читателя. Емоциите са си проблем на авторката, защо ни занимава с тях. В материала няма нито един факт, камо ли истина.
20
Травестита Ива Ушева пак се обади не подготвена, ГРОБ щял да почерпи, ужас Ивче ходи си на село и паси ПАТКИТЕ, ти за нищо не ставаш, камо ли за журналист.
21
отговор на коментар
7. Може да боядише всичко;
22
ТИКВАТА може всичко. :-)
23
Наистина в измислен свят живеете!Къщичката Ви се разтресе от лакомата дупара на Биволицата от Крушовица,дори Пудела на Путин от Славяново не желае да Ви помогне,защото и той е объркан тотално от пълната безидейност на Позитано!Браво и все така Нинова до пълното унищожение на БСП, нали парите им взе,сега остава и да ги погребеш!
24
който има мнение, да се готви за уволнение!!! Къш! Както е казал онзи, който не си харесва началника, да напуска! Това е Д(емокра)диктарута на КУРни, има ли желаещ да и ТУРни?
25
отговор на коментар
тук основно попикани пенсии с катетри псуват и "клатят" всичко живо но като се свестят малко копитата им в цукалото и чаршафа опикан та зомбита,като дърти селски псета сте които лаят след кервана но той си върви а вие ще замръкнете в някоя канавка
26
кажи си, че те е яд на Нинова, дето не те пуска да припариш до техните събития и затова се налага да си ги измисляш и да каканижеш прокобите си. Искам да ти кажа, а и ти го знаеш, че това изобщо няма да те спаси и скоро този сайт ще те изрита като мръсно коте. Много си жалка, но нека да ти припомня, че за твоето падение изобщо не е виновна БСП, а гербаджииге, които ти сложиха крак и за кметския стол в Габрово и за други позиции. Сега играеш, пак поради тях, ролята на пар цал, с който бършат това, с което не искат да си цапат ръцете, а също и работодателя ти .
27
Еиииии Пикаджии, стига , спрете се с тази омраза, бре. По проклета и зла жена от тази Николова няма. Защо искате хората така да се мразят. а не търсите начини за успокояване и търпимост. Какво печелите с това настройване между хората и тази омраза. Такава ли е мисията на журналистите. Къде ги намирате тези злобни и зли жени Николова, Маздагаркова и.... Това майки ли са, съпруги ли са, жени ли са или зли демони.
28
Другари , цирка е голям , срама също .И великият комбинатор Устап Бендер не го "вдига" пред нашата синя другарка. Това за твърде оскъдният интелект е право в десетката за жалост и не сме блюдолизци ,а "гъзо" такива , щото блюдо вече май няма а ? Да кажа , отде "апаратчици" - некадърници на ясла от нашите пари , след като всичко е "изпапкано" , а от кой другари ! И да вметна и за "обслужването" , то като ти се "дръпнат" водите , колко и да е парсата , няма мераклии, е може би верния Симо ........, ама арабката ?
29
Чистита Джулая наа всички тролчита с флащки, защото правят евъргрийнинг! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Мъка другари мъка...на местните избори Борисов пак ще ни го намести. А и пари нема ! Таварищ Ленин що делать ?
33
Другари абе къде са ни парите от членския внос ? И тях ли приватизира Нинова ? А Баце не дава държавни пари . Направо ужас ни тресе. А другарите - врагове с партиен билет нема ли кой да разстреля ?
34
Националния Съвет гласува Кирил Добрев за да гледат сеира на него и Нинова. Честита загуба на местния вот с най-мразения бесепар начело на щаба
35
Националния Съвет гласува Кирил Добрев за да гледат сеира на него и Нинова. Честита загуба на местния вот с най-мразения бесепар начело на щаба
36
отговор на коментар
А бивши членове на шайката на Иван Костов сега управляват БСП-тоb5
37
Май няма никакво значение вече дали този или онзи некадърник -социалист ще бъде "някакъв" в БСП ! Безмислени писания за събития и факти ,свързани с БСП ! За всички стана ясно,че Борисов буквално "разпори" Нинова с "голямата тояга" и направо и подаде не ягодка , а доста по-едра играчка! След позора на изборите , ударът със субсидиите окончателно довърши властитутката и партийката и ! Сега и слон да яхне , другарката ще си остане простата некадърница затрила 120 -годишна фльорца .
38
Сега Google плаща между 15 000 и 30 000 долара на месец за онлайн работа от дома си. Присъединих се към тази работа преди 3 месеца и спечелих $ 24857 през първия месец от тази работа. Лесно и лесно да си свършите работата и приходите ви са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. Нека го направим.........................>>>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
39
Бойко може да бие БСП 12 пъти на избори, това сте го пропуснали, червени дебилчета!
40
От всякъде лъжи,лицемерие ,журналисти в кавички и политически аналЛизатори!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?