Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГЪРМИ СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ В БСП: Червени активисти влязоха в престрелка с Михаил Миков, уличиха го в клевета - дори не си говорели помежду си...
ГЪРМИ СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ В БСП: Червени активисти влязоха в престрелка с Михаил Миков, уличиха го в клевета - дори не си говорели помежду си...
Автор: ПИК
Дата
Дата
88579
Коментари
25
ГЪРМИ СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ В БСП: Червени активисти влязоха в престрелка с Михаил Миков, уличиха го в клевета - дори не си говорели помежду си...

Филип Попов, депутат от БСП и секретар на ПГ на червените и проф. Радослав Гайдарски дружно скочиха на бившия председател на червените Михаил Миков, който в ефир ги уличи, че задкулисно са махнали предходната шефка на болницата във Видин Виолета Дочкова. 

"Това е откровена клевета, няма логика в думите, но всеки отговаря за думите си", каза Филип Попов.  "Миков каза, че ние сме се занимавали слабичко с темата с болницата на Видин. Това е обида към нас - ние обикаляхме цяла България, за да покажем Визия за България, включително по темата със здравеопазването. Когато беше в НС Миков внесе ли някакви предложения? Той дойде сега да оправя видинската болница. Влезе и излезе твърде лековато от темата. Той ни обвини, че сме съдействали, кадрували задкулисно за освобождаването на бившия управител на МБАЛ Видин. При бившия управител задълженията са 3 милиона, а сега те са намалени и няма просрочия", отсече Попов. 

Проф. Радослав Гайдарски пък заяви, че му е обидно, че се дискутира темата и то с представител на БСП. Ако някой има вина за тази болница, това е точно Мишо Миков, който лично назначи лекарка за шеф на болницата. След като тя беше назначена, тя направи маса грешки. Нося папка и ако ви изброя какво е направила, ще ви падне капата, каза Гайдарски. И допълни, че тя отива на съд.

На въпрос не е ли доста неудобно да се нападат по студията, Гайдарски заяви, че не е другар с Миков и не си говори с него по политически причини. 

Напиши коментар »
(25)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Ами този Гайдарски така си напълни гайдата,че ручилото Не работи....????
3
България, под ръководството на БКП и на др. Тодор Живков, е успяла да фалира три пъти - през 1960 г., 1977 г. и 1987 г. Това е така, защото социалистическата икономика е ниско ефективна, ниско конкурентна и генерира загуби. Тодор Живков в показанията си под клетва пред Главна прокуратура по дело №4/1990 г. за икономическата катастрофа на БКП казва: „Аз не твърдя, че народът е живял в изобилие – такова беше времето. Ние сме идеализирали Съветския съюз. Той за нас беше образец. Бавно, но сигурно бяхме осъдени на технологично и информационно изоставане, тъй като нашият пазар беше главно социалистически. От 1985 г. моделът на развитие, който бяхме избрали, започна да се руши. Ясно беше, че той крие в себе си предпоставките за своето ликвидиране.” --- Новият генерален секретар на БКП Петър Младенов заявява пред ръководството на МВР и Държавна сигурност в края на ноември 1989 г., че управлението на Тодор Живков е довело страната до „просешка тояга”, а „картината в икономиката е потресаваща”. --- А през 1996-1997 г., под ръководството на БСП, има още един фактически фалит по вътрешния дълг. Януари 1997 г. средната пенсия е 14 долара, а заплатата – 40 долара, а през февруари те вече са станали още по-малки - съответно 5 долара и 20 долара. Това е най-ниското равнище на личните доходи в цялата история на България след 1878 г. (fakti.bg/bulgaria/254745-trite-taini-falita-na-bkp-i-todor-jivkov)
4
„Нравствените подкладки, т. е. социалистите, които ние сме били честити да срещнем в България, презират и се смеят на всеки българин, който се занимава с политика, с партизанство и с патриотизъм. Въпроси за съединение, за Македония, за конституция, за държавен глава, за войска, за разширявание на граници и пр., и пр. са въпроси за тях отживели, безполезни, па даже и вредителни, които били достояние и идеал само на „тълпата”, а не и на тях, съвременните борци, защитниците на подкладките и труда!“ ++ „В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия болни хора, за които отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава онова правителство и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на „труд” и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия, Англия, Франция и др. България няма нужда от такива ципори.“ – „Социализмът в България“, Захари Стоянов, в-к. „Свобода”, 20.12.1887 г. (http://glasove.com/categories/na-nov-glas/news/sotsializmut-v-bulgariya) („Захари Стоянов. Съчинения.” Том 3, 1966, стр. 213-217)
5
Корнелия, корнелия да чакаш кyр@ ми.
6
Тези червени дракони са много обидливи . Сега чакаме и Нинова да се обиди от нещо - та белки спре да кръде . Като стана въпрос за Нинова ще ви кажа нещо под секрет - но не казвайте на никого . Аз също съм и много обиден на другарката Лъжа защото тя открадна цял Техноимпекс - а на мен не даде нито едно техноимпексче . Кажете бе хора имам ли право да и съм сърдит ?
7
Миков беше голям гад като председател на парламента, а и по-рано, но и тези двамата са същата стока, значи става дума за пари, за чужди паи.
8
ОРЕШАРСКИ НЕ МОЖА ГО СЛОЖИ ДЕБЕЛИЯ В ДАНС, АМА С Е М ГО НАРЕДИ ДА СИ ВЗЕМЕ Б Н Т!
9
Като Болни Прасета са!
10
Виждам три отлoмки от рaзбит мoзък. Имат aкъл на пeлeначе..aйде джa мaнгe, сиkeм азaнъ..Виждам три отлoмки от рaзбит мoзък. Имат aкъл на пeлeначе..aйде джa мaнгe, сиkeм азaнъ...
11
КОШИ Е ЧЕСТЕН НАРОДЕН ТРИБУН БЕЗ ЛЕВ КРЕДИТ ОТ К Т Б, ТАКИВИ ...НАРОДНИ ТРИБУНИ ТРЕБЯТ НА НАРОДА! НАПРЕД, КОШЛУКОВ!
12
Няма скандали, просто непрекъснато се доказва, че има едни бесепари, сред които са Михов, Станишев, Гергов, които подмолно или открито играят за Борисов и неговата шайка. Хайде баста на финала, кой от къде е....
13
Ненапразно сам писал че ЦИГАНИН и Комунист е все едно Лъжат,крадът убиват.
14
уж чуждото мнение се чувало и имало толерантност към инакомислещите,другарката Нинова по живковски,по комунистически се саморазправи със досегашни отговорни другари в партията.Чисти,Курни,чисти,ама имай едно наум.Който сее вмятър,ражда буря,а тя през октомври след изборите ще бъде направо опусошително торнадо,което ще те завърти и ще те изпрати чак зад Крушовица.
15
леле тези бесепари ще се избият един друг до изборите наесен
16
Гайдарски е доста корумпиран. За какво са му тия пари?Жената на покойния му син не искала да го види. Той е зъл и отмъстителен.
17
Не драги, не е все едно. Първо комунистите, а после циганите! Adolf
18
От 1 юли Герб има нови членове Миков, СерГея и разбира се Свинаря от Пловдив. Дерзайте другари Герб +Дпс не за България разбира се. За празненствата по приемането на новите членове 25% увеличение на тока. Гарантирано от Герб. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
19
Михаил Миков е един боклук,завистливо пиянде!!!!!
20
Миков е пич , макар да не понасям БСП , но Мишо Миков е демократ , а Нинова е използвачка да чеше собствените си ЕГО и комплекси , както и Филип Попов и Гайдаря ...те използват БСП за собствени спекулации , прикрити зад думата СОЦИАЛНО ..ако Нинова е “ социална “ а Миков не е социалист а център неутрален нео консерватор , тогава БСП се е трансформирала в ядро на полуразпад и последствен разпад ,в синтез на по тежко ядро което изпуска напрежението и отхвърля самите си атоми като Миков , а ядрото което остава вътре като Нинова води партията към разпад , защото ядрата на атомите като Миков вече ги няма. Саморазпад на БСП от глупавата селянка Нинова
21
Всички, които желаят да се качат на вр.Бузлуджа,да си осигурят пътуването до гр.Шипка и обратно,за своя сметка.От гр.Шипка до върха ще бъдат пренесени с катъри и магарета.Да си носят суха храна и вода.На празника ще свирят музиканти от с.Розино.
22
Катъритеи магаретата ще са осигурени от герб депутати
23
Важно съобщение: На връх Бузлуджа се готви безплатна секс-оргийка само за наши другари. Всеки да си носи червен кондом, защото касата е празна.След оргийката ще има пленум за приемане на нови членове . Партийните книжки -догодина ,от новата субсидия.
24
На зла мракобесна партия, зла Импексова свеня, за да ги държи във вечна опозиция, докато ги ограби и ликвидира, както направи с партията на Мавъра. Импексовата Барсла е ясна, това лъжливо, крадливо, и миризливо противно и злобно женище, е жадно за власт та две не види! Но и СС Момата, беше същата противна и гнусна, лъжлива и крадлива болшевишка курабия, и тя като Импексовата свиня оставка не подаваше, да неговорим и за бившата му крадлива кучка Йо. После подаде като Барсалата, оставка тип, ”Тати ще ми купи колело а ма друг път” . Затова винаги съм се чудела, коя от трите червени курабии е по вредна за България. Не, че при Румен Пъпката, Импексовата БСПдирастия, ще цъфне и ще върже! Тоя мерзавец, откакто спря да вдига самолета, и близа сладоледа на Путин, от него и чеп за зеле не става!!
25
отговор на коментар
Филипчо, на кого я показахте тази " Визия " ? И какво се оказа: вашата "визия" е събирателен образ на ; Баба Корни, алоизмамницата Ленче, Киро Куфара и още няколко недоносчета ! Та те в махалата не те познават, той "визия" ще показва ! Тази " визийка" ви изяде " главата " !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?