Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩО ПРОУЧВАНЕ: Бойко Борисов най-успешен политик в новата ни история. Победи Тодор Живков и Стефан Стамболов (ТАБЛИЦА)
ГОРЕЩО ПРОУЧВАНЕ: Бойко Борисов най-успешен политик в новата ни история. Победи Тодор Живков и Стефан Стамболов (ТАБЛИЦА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
86965
Коментари
73
ГОРЕЩО ПРОУЧВАНЕ: Бойко Борисов най-успешен политик в новата ни история. Победи Тодор Живков и Стефан Стамболов (ТАБЛИЦА)

Настоящият премиер Бойко Борисов е най-успешният политик в новата история на България. Той събира 30% подкрепа спрямо втория - Тодор Живков, който има 4 на сто по-малко. Трети е Стефан Стамболов. В дъното на проучването са Кимон Георгиев, Георги Димитров и цар Фердинанд.

Данните са събрани след гласуване в ПИК на 11 499 българи. Това е в пъти повече от национално представително проучване, каквито правят социологическите агенции.

ПИК всяка седмица прави допитване по различни теми сред читателите си, които имат право да гласуват по веднъж с един интернет адрес. 

За последната седмица читателите ни отговаряха на въпроса "Кой е най-успешният и влиятелен политик в новата история на България?". В самото начало на гласуването лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов оглави класацията от общо 12 видни държавници, управлявали страната от Освобождението насам. 

Лидерът на ГЕРБ постави няколко рекорда с най-много спечелени парламентарниизбори. Той е и най-дълго управлявалият премиер в историята ни. За 6 месеца бе и глава на Европа по време на европредседателството ни. 

Припомняме, че анкетите на ПИК вече са се доказали като авторитетни проучвания с показатели почти идентични до тези на социолозите по куп теми и въпроси в последните години. Тя е показателна за настроенията на избирателите, тъй като до момента всички резултати за политическите пристрастия на хилядите ни читатели, са се повтаряли и на изборите. 

Така например в ранната есен на 2016 г. преди президентските избори първо в анкетата на ПИК стана ясно, че Румен Радев ще спечели изборите и води убедително пред Цецка Цачева. В същото време социолозите му вещаеха крах, но само месец по-късно резултатите от анкетата на ПИК бяха обявени официално и от ЦИК.

Същото се повтори и на парламентарните избори, за които до последно агенциите имаха колебания и някои дори даваха преднина на БСП пред ГЕРБ. В нашата анкета обаче от самото начало партията на Борисов водеше убедително с поне 4% разлика и в крайна сметка резултатите се потвърдиха на изборите.

Напиши коментар »
(73)
1
Вицът на века!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Абе ПИКлювци вие добре ли сте?!?! Май вие е е.б.а.л луд!!! Да си вземете тъпата анкета и да си разширите ана.ла с нея да ви е.б.а в пробитите мозъци!
4
Единственото, което показва тази анкета е умственото ниво на вашите читатели! Повечето от тях едва ли са чували за Стамболов и Стамболийски! Заслужаваме си управлението!
5
БОКО Е ВЕЛИК МУTPA И ПОЛОВИНА
6
Т.Дончева: когато сте дали държавата на мутрите и сте го направили преди 10 г.,те ще ви въведат неминуемо мутренски порядки и ще се разпореждат така,не само с нас,като нейни граждани,но те ще правят това и по света с всичкия срам.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
ПО ДОКУМЕТИ БОКО Е ВЛЛИК ФУТБОЛИСТ
9
Пожалете малко Позитанските Троляци,ще се пръснат от Тролски " цикъл"! Само гледайте каква воня ще се разнесе!
10
Ама това е истината , колкото и да се плюнчат комунистите. Цялата им организирана атаka , че е бандит, шайка , организирана престъпна група е в резултат на спуснатите опорни точки на Решетниковата фирма. Йончева като рускиня е най-силна -вилна. Ние които стоим зад Борисов не пишем по форуми , не участваме в проучвания, но накрая гласуваме. Борисов е най-добрият ! Няма алтернатива и това не е клише. Надолу под него не стават,половината са за смяна и дано да го осъзнае и да се освободи от тях. Ако стегне и прочисти администрацията и средния ешалон , ако се обърне към слабите и болните и помисли за Човека , за дребното удобството на човека , като спасяване от бюрокрация и чиновническа надменност , по-красива градска среда и ще е супер живота в Бг.
11
Тази анкета е много нереална, или са гласували само чиновници от ГЕРБ или роднини на Цветан Цветанов! ГЕРБ и Борисов си отиват бавно, този път ЗАВИНАГИ и на 26.05 ще е финала ! После предсрочни избори и ГЕРБ с 30 места в парламента
12
................МИ КА НЕ.....ЕМ МУФТИЯ ЕМ ПОП Е ПЕЕРАЗ ЕМ КИМОНО САМУРАИ Е ЕМ КОМУНИЗ ЕМ ДЕМУКРАТ ЕМ КАРАТИЗ ЕМ ФУДАБАЛИЗ......ЕМ ГЕРОИ ЕМ ПУДКА !......ТВА СА 100 % КВИ ЧЕТИРСЕ % !...........НО........ПИКЕЗ БАЛАНСИРА ЗАРАЗАТА БАЦО !........
13
Спрете се бе ! Тия анкети са пълно порно.Спрете с лизането на гъза на простия циганин от село Банкя.По голяма разруха е имало само по време на война.Кое му е успешното? Че хората мизеруват и мрът като мухи!
14
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
15
Бате Бойко наистина е достоен политик и държавник и не случайно е събрал най-висок процент в анкетата на ПИК, но мен обаче ме безпокои рестартирането от него на руските колониални енергийни проекти, което неминуемо е безполезна работа, която ще доведе до отлив сред симпатизантите на ГЕРБ. бг-европеец
16
Сред дебилите баш дебила е цар в нашия случай премиер срам за България
17
„В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
18
За днес това НЕ Е първата Фалшива НОВИНА.....ЗАЩО и каква е ползата от това...????
19
Този който е правил тази анкета моментално да отиде в Карлуково и да си направи обстоен преглед защото е необратимо луд
20
...........БАЦО Е СИФИЛИЗ У ОБРАЗА НА ЦВЕТЕ !.....Е ЦВЕТКА......ЕМ ПЕКИН ЕМ ВИЕТНАМ.....Е ЦЕЦКО ЕМ МАЖ ЕМ ИЗВАНЗЕМЕН ЕМ БЕДЕН ЕМ БУГАТ......ЕМ 6 ПАРТАМЕНТИ ЕМ САМУ ЕДИН ЧЕРЕП......ЕМ С ПРИСЪДА ЕМ НЕ У ЗАТВОРА......ЕМ УУМЕН ЕМ ТАП ТАП ЕМ С БАЦО ЕМ ПРУТИФ БАЦО !......ЕМ КРАСИФ ЕМ ГРОУЗЕН ЕМ КОМУНИЗ ЕМ ЕУРОПЕЕРАЗ !.....ТВА Е !.......МИМИКРИЯ ?.....ТООЧНО !.....
21
Щe ти c.рa в гpoбeца.
22
После се чудим защо сме на тоя хал.
23
Сред дебилите баш дебила е цар в нашия случай премиер срам за България но Европа ни хвали че сме бедни тъпи и прости с такъв дебил премиер ....
24
Ето защо един милион избиратели, а може и повече на ГРОБ четат ПИК и гласуват.
25
Мисля си че няма ГЕРБ. Има Б.Б.. Когато човек по света чуе за Б.Б. се сеща за България. Когато чуе България се сеща за Б.Б. Нещо като със Северна Корея - за кого се сещате? Като чуете Русия коя е първата ви мисъл в главата. Или пък свързвате Венецуела с кого? Говорейки за Турция в съзнанието ви изплува Ердоган. Чуя ли Лукашенко - ясно - Беларус е.
26
Как няма да е най-велик, като по негово време се самозапалиха над 40 българи - кой друг бг премиер може да се похвали с такъв рекорд. Плюс това вчера вкара с фалц гол на "Пирин". С тоя фалц той ще вкара още много автоголове на България
27
ДYПЕ да му е яко на Тъп народ, който се радва на политици като Боко и Тошо ТИКВИТЕ.
28
Смях в злата.Конгратулейшън ПИК.
29
Не преписвайте от мен
30
Като резултат от тези анкети, единственият извод е, че народът е изключително прост и генетично обречен. Единственият политик от изброените е Александър Стамболийски и с една-две уговорки Стамболов, останалите са мишки, дребни боклуци, назначения на Русия или СССР, тъпанари, цигани, македонски изроди, простаци, селяндури и човешки отпадък. Борисов е обикновено и случайно назначение на ДС, който води България към кривата круша на кривата нива.
31
Голем смех. Пик весели България
32
Живков не беше ли някакъв диктатор,Беляне преследване по политически причини и т,н,,демек,двамата най-велики,шъ ма уморите от смях!
33
Тиквуня е най-успешния политик не само в БГ-то, но и по всички земни кълбета, включително и в село Хераково
34
Най- големият виц на века.Падаме от смях
35
Този сайт го осраІхте другари, ама сте със затихващи функции, само Чехлю Дескин Ви е скъсаното червено знама, ама той импотІентен, както БСП! Билбордове платихте, джендъІрски, ама и ДЕОС-децата на БКП ръководителите са импотІентни както Чехлю! Най-добре да откриете изложба на ловни трофеи, където да накичите рогата на Чехлю, че на Дондуков 2 няма място! Какво иска Народът се разбира на избори! Когато иде реч за Решетниковото Страхливо Жабче, Народа го избрал с 2млн. гласа, но ако иде реч за Бойко, искате служебно да слезе и да Ви подари властта, защото гласът на Народа не е важен! Защо ли след като БСП-Радев управлява 4 месеца, гласовете за БСП спаднаха с 1.3млн и Нинова истеряса, това е въпросът за алтернативата на Бойко!Дребни,алчни,с неопределена сексуалнІост реваншистчета крещят, че и те искали да управляват,но без избори, а да ги назначат от Путин или Светия Синод!
36
аз доколкото разбирам т Живков води убедително пред всички останалото са празни приказки на пик и стъкмистика
37
ПОГЛЕДНЕТЕ ПОГРЕБЕНИЕТО МУ И СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКА ПРОСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАРОДЕ .НАРАМО ДА СИ ГО НОСИТЕ ТИКВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА!
38
Единственият в света заедно с Ким Чен Ун от Северна Корея, избран от собствената си партия за вожд със 100 процентово мнозинство. Може би малко греша, Ким Чен Ун беше избран с 99.99%.
39
Най добрия политик,футболист,тенисист,художник и пожарникар, великия вожд и учител Бойко Методиев Борисов.
40
Цветанов е по успешен ,има ШЕСТ апартамента и Газка
41
Тодор Живков за 30 години построи още една България а през следващите 30 години и особено през последните 10 год въпреки ударните темпове на ПЪРВИЯ който е само политикан политик още не могат да окрадат това което остави ВТОРИЯ политик и ДЪРЖАВНИК !!!
42
Паднах от коня!!!Направо в устата на Пик до гърлото.
43
еГаси тъжната картинка 25% харесват тодор живков !!!! после се чъдете защо европа е на свитлини години пред нас . Аз от него помня само недоимак, кални улици панелни блокове и външни тоалетни . Тов обяснява защо толкова хора гласyват за главънака радев
44
Нинова е интересна защото е смешна! Истерична е, което също е повод за подигравка! БСП се изроди в едно дружество с Пълна Безотговорност! Нинова е мегаломанка и е много мнителна, за това се обгради с безлични и тъповати сътрудници, страхлива е да не падне от поста си, защото тя пари има по няколко направления, ама власт няма, изключая на Позитано! Най-смешно е че сама си отряза възможността да вземе властта с избори, естествено с такива сътрудници шансовете и са нулеви! Нинова е като клонинг на Иван Костов, само дето е по-истерична и вулгарна, за това прави по-големи грешки от него! Патриотичният българин никога няма да и прости КЮЧЕКА и зурлите върху кръвта на Стефан Караджа и Хаджи Димитър!!! Никакво външно признаване, дори и Путин не я приема на сериозно! Много е лека, посредствена и първосигнална, като кифла е, ама е оядена, а дебелата кифла е пародия :) Това е чудесен спаринг противник, Бойко с една ръка я тушира когато си иска, използва си я да му върши мръсната работа, когато му трябва някакво решение за пред Европа, както с мигрантите! С тази БСП Бойко ще е на власт още поне 5 мандата, а после може и да си почини като Президент! Нинова е противник мечта на всеки управляващ, защото е жена с минало и без бъдеще!
45
Боко ТИКВАТА е велик ГОЛМАЙСТОР, ПОЖАРНИКАР, ТЕНИСИСТ, ПОЛИТИК, ХУДОЖНИК, МИЛИЦИОНЕР, ГЕНЕРАЛ, ВДЪХНОВИТЕЛ, БАЩА НА НАРОДА, МИСЛИТЕЛ, ФУТБОЛИСТ....абе ОБИКНОВЕН НОСАЧ НА ШЕРБЕТ, и ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ.....ТИКВА де.
46
С нетърпение очаквахме резултатите на Първи април! Искрено се надяваме съвсем скоро победителя Ви да гледа като подгласника си Живков на последния пленум!
47
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
48
Затова ли,при Опит да се Гласува в тази Анкета,всяко Докосване,Препраща към Б.Борисов,едва ли Той може да се Сравнява със Стефан Стамболов или Тодор Живков,а Вие от ПИК,Показахте,че Сте Достойни Ученици на Македонците и Украинците
49
пиkливия жълт сайт на Боко , по какво се различава от платените соц. агенции ?
50
На мене ми е интересно зашо за главуняка са гласували само 8% ? Няма по голяма обида от това диктатора живков да е 3 пъти по харесван
51
Първо се научи да пишеш бе тъпанар !!!
52
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
53
Ми то в Библ- та си го пише, че антихристът ( звярът) ще излъже дори и избраните...Не му вярвайте на бебешката усмивка...
54
Ха, ха, ха, браво на "интелектуалчетата"от сайтчето-кенефче,изучиха се вече и за социолози, ама изглежда бузестото, бургаско "мъжкарче"нещо съня не го лови нощем от страх, че скоро кранчето ще бъде затворено и авантата със суджуците ще спре, та брои по цяла нощ "заблудените"овце и след това ги публикува като проучване! Браво, да продължава все така и да не се вълнува толкова, когато описва поредната си част от биографията си и ежедневните си"достойни"дела,ами да отвори коментари, за да могат хората с коментарите си да му изкажат "искрени благодарности и нежни пожелания"за по-нататъшните му точно и акуратно изпълнени" поръчки" и "достойно" преживяват живот!
55
Това изследване да не е правено по време на срещата на Батко с жени ГЕРБ? Той се беше снимал с няколко крокодила и те за благодарност са гласували за него. Цял народ го плюва и чака да пукне, тук го изтипосали като фаворит???? Поредния анекдот за деня.
56
Това социологическо проучване направо ми спря часовника ... :) ... :) Б аш бравос!
57
А един Иван Костов сте пропуснали да го пишете в анкетата. Ами човекът за 4 години свърши 5 пъти повече работа, от колкото Бойко за десет години.
58
Интересно с какви качества в тази анкета се мъдри правешкият селендур бай Тошо. Това беше един изключително прост човек, който закопа България!
59
Хумористичното издание на герб с нов виц за тиквата. Тато обичаше да слуша вицове за себе си, но за боко ме съмнява. Пик внимавайте да не разсърдите буда.
60
Колкото по-близо до избори, толкова по-лъжливи анкети, проучвания, мнения! Кой ли се страхува толкова много от крайните резултати, че се опитва да ги изопачи??????? Вижда се от измислените проценти към лъже-изследванията на общественото мнение!!!!!!!!
61
На снимката от статията са .... Тиквата 1 и Тиквата 2 :D AhhahxhaxaxaxaxxAxXAxAxaxAxxAxAxaxaxa тиквииииииииииииии про.сти
62
Не се е родил друг още като Бойко. Четете западни медии. Харесван е. Як е, издръжлив е. Не само да вземат властта и след това пак да го викат да се върне. Пожарникар да имаш у домовете си. Черва да им се влачат, те само за работа мислят, не могат да стоят на едно място, Живи и здрави, ние сме в трета фаза, на 88 години сме, но виждаме и ви четем, Препоръчително е и чуждата преса... Март 2021,
63
Толкова е горещо изследването , че опари г.зо на Боко !
64
Ох, шъ падна... Тия от Пик съвсем са изперкали или.... са яко уплашени.
65
Защо не може да изкара цял мандат?
66
шшшш алоууу...тролчетааааа...ами вие дискредитирате собственото си БСП , като стоите по цял ден из сайтовете и драскате простотии ...малки наркоманчетаааа....дерзайте ...намерете си работаааа...и пак драскайте ама след 5 часа , когато нормалните хора се прибират от работа и вашите безработни и мързеливи плюсчета ще се превърнат в огромни минуси ..сега натискате плюсове на помиите които изливате тука , но работещото общество ще ви опровергае след работно време ...дерзайте ..
67
Истинските управници на страната са били нашите царе през първото и второто Българско царство. Всичко след тях е боклук!!! Това е положението.
68
Ха-ха-ха На снимката наистина са Тиква 1 и Тиква 2 - единият беше успешен случай, а другият е спешен случай
69
До №10 - Ми той се е обърнал точно към болните - нали на вас разчита да го изберете пак!?
70
Успешен е де !!!!!!!!Така успешно да съсипеш държавата и държавността , не всеки го може !!!!
71
Няма по-вредна партия от БКП/БСП за България. Та на въпроса, кой съсипа Б-я: изнесеният и подарен от Живков златен резерв в Москва; обявяване на мораториум от А. Луканов; банковият фалит с участието на Румен Гечев; разграбени и изнесени над 100 млрд.; 24,500 млрд. $ по времето на Станишев; изнесените и продадени трупи от т.н."царски гори"? които се оказаха държавни и общо 55-60 млрд. $ с Тройната коалиция и създадените от тах олигарси, които ги финансираха като благодарност; приватизаторите като К. Нинова, съпругът на В. Лечева и др.; далаверите с валута на К. Добрев през сръбската граница. Какъв е резултатът: Г. Първанов 80 млн.; Станишев 50 млн.; завладяното черноморие от братя Милен и Г. Велчеви, олигарси, агенти на ДС, Андрей Райчев и червен Кольо милионери и т.н. О, а грозничката обвиняема Йончева, сама си определила заплата от 12 000 лв.+ 700 000+26 млн.евро (пари на вложителите в КТБ)И вие безмозъчни същества имате наглостта да обвинявате Б. БОРИСОВ. Правилно е казано "НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО". Вие сте срам за младото поколение. Защо ли не се изненадвам. Какво да очакваш от хора, които казват, че земята е плоска. Срамувам се от вас. Вие не се ли срамувате от себе си? Вие сте срам з Б-я. При такъв народ със замразено развитие от СОЦА, нищо чудно, че един ден ще изчезнем. Това дебилно племе няма шанс да оцелее. Дебилите са обречени. Дебили, които нямат интерес Б-я да бъде европейска. Дебилу, които са готови да предадат Б-я и да върнат комунизма. Колко сте жалки! МЛАДИТЕ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ОТНОВО ЙОМУНИЗЪМ В Б-Я !!! Колкото до Т. Живков, сравнете го с Радев. Приликата е убийствена !!!
72
Глупости! Следя анкетата от първия ден. Още веднага бяха нацъкани тези 30 процента и от тогава не са мръднали. Което за мен е доказателство ,че анкетата е манипулирана!
73
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Without Prescription Buy Amoxicillin lar.mnbg.izbori.pik.bg.rdm.kt http://mewkid.net/who-is-xandra/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?