Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩО ДЕЛО: Д-р Димитров призна, че е застрелял Плъха
ГОРЕЩО ДЕЛО: Д-р Димитров призна, че е застрелял Плъха
Автор: ПИК
Дата
Дата
12629
Коментари
7
ГОРЕЩО ДЕЛО: Д-р Димитров призна, че е застрелял Плъха

Д-р Иван Димитров, обвинен в убийството на Жоро Дживизов - Плъха, призна всички факти и обстоятелства по обвинителния акт. Той и защитниците му поискаха делото да се гледа по съкратената процедура. Още днес медикът може да получи присъда.

В същото време жената, с която Джевизов живеел на семейни начала, предяви граждански иск в размер на 300 хиляди лева - за нея и за детето й. Момченцето обаче не е признато от Плъха, но въпреки това жената предяви претенции.

"Искам максимална присъда. Не съм му давала наркотици, аз бах заключена в къщи", заяви Надежда пред "Трафик", след което избухна в сълзи.

Жената, с която Жоро Дживизов живеел на семейни начала, се появи в съдебна зала днес. Надежда Стоева бе придружена от упълномощения й адвокат Денис Хюсеин и нейна приятелка. От думите на Надежда става ясно, че живее в разградско село. В същото време подсъдимият д-р Иван Димитров бе посрещнат с аплодисменти от хора, събрали се пред съдебна палата. Час преди старта на заседанието 10 души бяха в градинката пред сградата на съда.

Още по темата
300 бона кръвнина искат за убийството на Жоро Плъха
Часовник
10:26
Граждански искове в размер на по 150 хил. лева предявиха родителите на застреляния Георги Джевизов - Здравка Атанасова и Димитър Джевизов. Мъжът, с прякор Плъха, беше застрелян от рентгенолога Иван...
Напиши коментар »
(7)
1
Нека всички самозабравили се наглеци да си припомнят върховенството на закона. Първият ни държавен и партиен ръководител колко пъти ви го каза. Ще свети синята лампа.
2
По мутренските закони,всеки подчовек-престъпник може да си влиза и да краде,каквото си поиска в чужда собственост и да не носи никаква отговорност,ако откраднатото е оценено под една минимална заплата.Същевременно броя на полицаите е три пъти повече от армията и всяка година им повишават заплатата,без да плащат данъци и осигуровки.
3
мина и през махалата да отстреляш още някои от родата му крадливи, щеше да помогнеш на бюджета?
4
Койту мноо се прчи да знае, че Батко ни защитава. Пак ще си гласуваме за Б.Б.
5
Миризлива напаст,която се повлича като свински черва,тръгвайки да търсят нещо, което не е и няма да бъде тяхно.Тези брикети,в определени ситуации,са по зли и от улични, гладни кучета.Познавам много роми, които търсят място под слънцето за един по нормален живот.Те успяват,защото са образовани,предприемчиви,което ги прави равни с нас българите,но това са около 30%.Другите до стоте процента,всички ги знаем.
6
НПО - тата и техните адвокати много са изгладнели!!! 300 хиляди ???? наглеци , схемаджии, ЗАЩО ВЛАСТИМАЩИТЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА ??? ПОЗОР ! ОСТАВКА !
7
го има по-света/ освен в либеуралните държави/? Доктор защитил имота си осъден, лигльо застрашил националната сигурност, откраднал личните ни данни ГЕРОЙ? !?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?