Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩО В ПИК: Мая Манолова агитира сред студенти в Лондон малко след Слави Трифонов. Служители в посолството ни рекламират среща с Румен Радев
ГОРЕЩО В ПИК: Мая Манолова агитира сред студенти в Лондон малко след Слави Трифонов. Служители в посолството ни рекламират среща с Румен Радев
Автор: ПИК
Дата
Дата
104663
Коментари
58
ГОРЕЩО В ПИК: Мая Манолова агитира сред студенти в Лондон малко след Слави Трифонов. Служители в посолството ни рекламират среща с Румен Радев

Омбудсманът Мая Манолова е на турне в Англия, където се среща с български студенти.

Снощи г-жа Манолова изнесе лекция пред трийсетина души в University College London, един от най-престижните световни университети, заемащ постоянно челно място в Топ 10 на най-добрите учебни заведения на планетата.

Предния ден Манолова бе в Кембридж, друг елитен университет от Топ 10.

В Лондон омбудсманката не пропусна да се похвали, че е политикът с най-висок рейтинг у нас. Разказа куриозни случаи от професионалната си практика, предложи на студентите да стажуват при нея през лятото, а основната тема на сказката бе протестът на тъй наречените "смели майки на деца с увреждания", разказаха пред ПИК участници в събитието.

На въпрос дали все пак не смята, че протестът е политически и майките са яхнати от партийни централи и добре платени, Манолова предпазливо се застрахова, че не може да бъде сигурна и не вижда симптоми за подобно нещо. 

Мая изчетка самочувствието на публиката, като натърти, че всички партии се плашели от българите в чужбина, те били истинската сила и двигател за промяната.

Странното е, че миналата есен по същото време в същата зала гостува не друг, а Слави Трифонов. Редица медийни публикации сочат, че е възможно именно Мая Манолова да стане лидер на бъдещия политически проект на шоумена-чалгар.

На срещата снощи омбудсманката не коментира темата.

Друг куриоз: в университета Манолова бе придружена от аташета в българското посолство в Лондон, които използваха случая да агитират сред студентите за предстоящата визита на президента Радев в английската столица идната седмица. И да ги канят на среща с държавния глава в салоните на посолството.

Забележителни десанти на Трифонов, Манолова и Радев сред елита на българското общество зад граница - и това ако не е координиран проект за партийно движение, здраве му кажи, обобщават източниците на ПИК.

Които са озадачени, че служители на посолството съучастват в подобна опозиционна дейност.

Напиши коментар »
(58)
1
gadove
2
Червено испражнение
3
Какво лошо има омбудсманът и президентът да се срещат с български студенти в чужбина? Какво лошо или ненормално има на тези срещи да се обсъждат проблемите в страната и да се отправят политически призиви? Нали живеем в плурализъм, а не в еднолична и несменяема диктатура или нещо греша?
4
Костинбродската гнусотия
5
че тя е червена пепелянка
6
В Кеймбридж има 52 университета.А този в Лондон не съм чул да имат Нобелови лаурети и да е световно известен с нещо си!
7
Демокрацията за разлика от комунизма не изисква политагитация или какво е свършила някаква служителка за народа. А какво е свършила е ясно, платена и е солидна заплата, включително и за това, което не е свършила. Купила си е костюмчета, направила си е операция на рака за сметка на здравната каца, направила си е операция на обратната захапка за да изглежда по сеkcyално за колегите от БКП и по-професионално за cвиpkите. Всички местни изроди, обаче живеят във времето на политагитацията за сметка на нашите пари. Що не дойде мен да ме агитира, а е при тези, които до момента не са платили и лев за да я има тази меко казано лека жена.
8
Г-н Борисов , време е министъра на външните работи да се задейства и да разрита каунските последователи по посолствата ни по света -- да вървят да агитират на Мачу си Пикчу , а не докато са на държавната хранилка !
9
Госпожо Манолова, в България безплатни "протести" няма!!!! Сигурен съм че и "слушателите" са платени. Какво да ви слушат студентите в Лондон?
10
А Хан Тикван,нема ли да дръпне и той една реч в Лондон?
11
Нищо Не сме забравили,но Не искаме ''някой'' да ни промива мозъците по Северно Корейски модел.....това го видяхме по Бай Тошово време и го гледаме вече 30 години при тази така наречена "демокрация'' айде холан...????
12
Maria Schwarz 14 Min · ЕТО КОМЕНТАРА МИ, КОЙТО ПОСОЛСТВОТО ТРИЕ Какво търси на разноски на народа комуняшкият омбундсман в посолствотот ни в Лондон?!?!?!?! Тя няма по закон никакви дипломатически, външно-политически или образователни компетенции, за да се среща с когото и да било във Великобританя, та камо ли със студентите там и да провежда анти-правителствена и анти-българска пропаганда!!!! А това, че е плямпала след учиндолския самозабравил се палячо, не ме изненадва. БКП са политическа форма на чалгата. Докога българският данъкоплатец ще заплаща на служители по посолствата ни и особено на Посолството на Република България в Лондон, които сиситемно работят против законно избраното ни правителство и подронват авторитета на България? В Лондон вече е рецидив.
13
.................А СИ ЛЕГНЕ С ЛИЗБЕТКА КУИНЗКА И А СА Е.БНАТ С ДРЪШКА УТ ТИКВА !.....ФАЛОЗ НАЧИ УИ УТ ПЛАЗТИКА !.....ОНИ СА ЕДНА ЗА ДРУГАЯ СОЗДАДЕНИ.....МИ КУИНА С УБДУЗМАНКА СА СИ ЦЕЛИ КРАЛИЦИ !......
14
............БАТИ СЕЛЕНИЯТА ИОХАНЕ ИОХАНЕ !.....ТАЯ У КУРИДОРЕ ЛИ СА СРЕШТА ?.......
15
отговор на коментар
Време е г-н Борисов, да ни освободи от присъствието си,барабар с протижетата си.Време е да промяна.
16
Ако Българското посолство не рекламира визита на Президента на България кое друго посолство трябва да свърши тази работа?! Ама вие не само сте на дъното, ами лошото е, че не го осъзнавате. Факта, че мишока, който е писал няма смелост да се подпише под водевила говори твърде много
17
ТРОЙКАТА ИЗМЕКЯРИ И БЕЗ РОДНИЦИ ФУРАЖКАТА,МАНОЛОВА,ЧАЛГАРЯ ТРОВЯТ СЪЗНАНИЕТО НА МЛАДИТЕ ХОРА. АКО МИСИЯТА В ЛОНДОН ПОМАГА ЗА ТЕЗИ СРЕЩИ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ НАЧЕЛО С ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР.
18
Стоянке,Стоянке и ти си като Примата -Африканския Тапир В.Баров.Вечер си лягаш със Цв,Цв, сутрин ставаш със "Тиквун''както обича да го казва Тревопасното....но Втори девети НЯМА да има по обстойни причини,но със сигурност ще Ви направим Политически командири-помполити,тебе във Софийския балкан а тревопасния във Родопите защото има повече за пасане.......но как така Пенчо Кубадински го е изпуснал на Сафарито и не му е пуснал един на верев....????
19
Всеки образован български политик би се срамувал и не би допуснал да има такива безмозъчни ултраси като триото от този сайт
20
Кукловодите са едни и същи нали имаше слух, че Слави поискал половината ГЕРБ и затова се скарал с Бойко. Лошото е, че нихилизмът е на най-високи нива. От чужбина щяла да дойде промяната. Как бе нали техните деца са в чужбина, нали веднъж идваха децата на величия от живковите служби с царя. Оня изцъкления с кокаиновия поглед син на главния шифровчик на армията и очилатото николайчо и той син на провинциален шеф от живковите служби. Айде стига с тая простотия. В тези университети не подменят гените. Промяната ще дойде от хора в страната и не зависи от хора на статуквото независимо дали са у нас или в чужбина, колкото да ги награждават и обгрижват.
21
Ако беше Борисов в Лондон щеше да има фанфари ЯД ВИ Е ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ШЕ СЕ СРЕЩНЕ С КРАЛИЦАТА. Снешници
22
, че Мая Манолова има способност да омагьосва и сугестира нискоинтелигентния избирател и при едни предстоящи избори , една партия оглавявана от нея ще покаже много по-висок резултат от този на ГЕРБ ! Направо ме побиват тръпки какво ни очаква.
23
Мария ШВАРЦ!На този соросоиден,либерастки тип,на когото и името е етикет,какво може да каже,освен хвалебствия за соросоидно-мутренскиая модел на управление.От къде знае гъската,за чия сметка пътува Мая Манолова?
24
А БЕ вие НАЗОХУСТИ ЛИ СТЕ. ХОРАРА САМО ВИ ПСУВАТ И ПРОКЛИНАТ ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ОТНОВО СЕ ГОТВИ ПРЕВРАТ
25
А Пача Сланинеста къде остана ? Болшевишко-Решетниковски безродни свине !
26
И това ако не е проеккт за партийно движение,здраве му кажи съобщават източници на ПИК.Да ви имам и източниците,например Мара Шварц,или май полоитически шперц..Елементарно пикчета,много елементарно!Маноловата може и да не я харесвам,ама пикчета,енциклопедисти,евроатлантически димократчета,тя е избраяна на тази длъжност от НС при сделка между Боко тиквата и Курнелата!А на Мара Шперц и обяснете като на ваш глух и сляп източник,колко са на брой аташетата в посолството и какви са им задълженията!Айде без здраве,много ви надцених..
27
#12 Марийка Шванц,вие орална философия ли изучавате в Лондона града голема?
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
И там ли се занимава с организация на опозиционна политическа и протестърска дейност? И тя, и Радев отдавна са в нарушение на конституцията. Отворете закона за омбудсмана и ще се уверите. Това което прави с т.н. " майки-те" е само една от илюстрациите.
30
отговор на коментар
За сведение на Мая Костинбродска: Знаме 150 х 90 см - 14 лева; Палатка (малка, от тези на "смелите и независими майки") ~70 лева; Черна тениска с надпис - ~20 лева; 100 (сто, на едро) броя балончета с хелий - 150 лева Знамената бяха много стотици, тениските -няколко хиляди, балончетата - хиляди... Иначе демонастациите и всякакъв друг вид провокации са напълно безплатни.
31
Българският президент е избран ПРЯКО от народа - с бюлетина, на която пише неговото име...А министър-председателят и членовете на правителството не са избрани пряко от народа. Така че - не виждам причина посолството в Лондон, което се издържа с пари от данъците на народа, да е "повече" на правителството, отколкото на президента...
32
Горкият Бойко, много му се насъбра... всеки иска да го сваля от власт милият... обаче и той няма да пусне кокала лесно, нищо, че поне едни 3,5-4 млн. души население не могат да го траят и всеки ден плачат с кървави сълзи, поради условията, в които са принудени да живеят съобразно водената от Буда държавна политика! И едно нещо към г-жа Манолова - щурм му е майката... както през 2013 г. полицаите цепеха с палките и препиканите си кубинки главите на протестиращите, които искаха среща с нейните между другото съпартийци! Тези, които ни освободиха от "Присъствието" (както казва един виден гербав боклук), не са се страхували, че именно те трябва да дадат тази кръв, за да просъществува България. Така че дерзайте!
33
До 21.... Г-жа Мария Шварц е права. Посолството на РБългария провежда външната политика на управляващата в момента партия. Не е нормално на неговата територия да се провеждат опозиционни дейности от държавни служители, които и по задължение са деполитизирани, каквато е М.Манолова. Кабинетът би трябвало да изчисти нелоялните служители. Президентът Радев е държавен глава на всички български граждани и негово задължение е да укрепва външнополитическия имидж на страната, но той също е деполитизиран и няма право да проявява партийни пристрастия или пък активни антиправителствени действия, особено от трибуна в Посолството. Ако на някой не му харесва дадено законно управление, да си направи партия и да се яви на следващите избори.
34
35
За кой ли път се уверявам в простотията и късата памет на част от българския народ! Как може да се вързва на манипулациите и празните приказки на Костинбродската другарка! Тя и нейната длъжност са символични и нямат никаква правна стойност! Може само да настройва негативно хората към към управляващите и правителството, което в същност прави, и да демонстрира фалшива активност като се завира навсякъде дори и без покана. На всичкото отгоре си вярва и самоизтъква колко е велика с този най-висок рейтинг, стъкмен от социологическите (социалистическите) агенции!
36
Във Великобритания българските студенти не са само деца на бивши и настоящи комунистически велможи превърнали се днес на бизнесмени Има и такива на българи напуснали България за да търсят препитание на себе си и да издържат своите деца вече пораснали студенти които нямат политически пристрастия към БСП Дали тези студенти ще се върнат вБългария зависи само от тях и техните разбирания за добри условия за работа и стандарт на живот а и от бъдещата ориентация на България в Европейски съюз или отново под руско управление в Евразия.А че Радев и Манолова са с про руска ориентация се вижда и с просто око особенно от нас по възрастните живяли в социализма на СССР и БКП
37
Баро Вкаров защо не го вкараш на майка си. И другия платен червен идиот Коко да ти прави компания
38
Марш у лево
39
Президентът подписва указите за назначаването на всички БГ посланици. Разбирам огромния страх от рухването на сегашната власт. Но, не е сън да се размине.
40
ПОМНИТЕ ЛИ ТАЯ КАТО НАДУ ПЛОЧАТА ЧЕ В КОСТИНБРОД СЕ ГОТВИ ПОДМЯНА НА ВОТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ТОГАВА...МАНОЛОВА И БАРЕКОВ НАПРАВИХА ПРЕВРАТ В ИЗБОРИТЕ КАТО ПУСНАХА ФАЛШИВА НОВИНА ПО ТВ7....МАНОЛОВА Е ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР И ДОСЕГА НА БСП ....ОСОБЕНО С ПРОТЕСТИТЕ НА МАЙКИТЕ КОИТО СА МЪЛЧАЛИ 25 ГОДИНИ...
41
КАТО ОМБУЦМАН Е МНОГО ДОБРА, СПРАВЯ СЕ ЖЕНАТА, НО КАТО ПОЛИТИК Е БОКЛУК - ПОМНИМ КОСТИНБРОД. ИСКА МУ СЕ НА ТОЯ ДЕТО РЕДИ ФИГУРИТЕ ДА РАЗМЕСТИ ЦАРЯ С ТОПА - АМА НАРОДА ЩЕ КАЖЕ, ЩЕ ИМА ЛИ РОКАДА.АКО ЕДИН ЗАТВОРНИК ГО НАПРАВИШ ПАЗАЧ, ЩЕ Е НАЙ ДОБРИЯ ПАЗАЧ, ЗАЩОТО ЗНАЕ НОМЕРАТА НА КОЛЕГИТЕ СИ. НО АКО ГО НАПРАВИШ ДИРЕКТОР НА ЗАТВОРА - МОЖЕ ДА ГО ПРЕВЪРНЕ В ДИСКОТЕКА ИЛИ БАРДАК!
42
СПОКО ПИК. ВОЛЕН СИДЕРОВ РЕЧЕ И ЗАСЕЧЕ ПО НЕДЕЛЯ 150, ГОТВИ СЕ ИЛИ НЕ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ, А И БАРЕКОВ ГО БИЛ ПРЕДЛОЖИЛ НА ЗАПАДНИТЕ ТАМ НЯКОИ СИ, А НЕ МИСЛЕТЕ ЗА СТУДЕНТИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ТЕ НЕ СА ГЛУПАВИ, ГЛУПАЦИТЕ СА ТУК, В БЪЛГАРИЯ, ИМЕННО ЗАТОВА НАПУСНАХА ТАЗИ КОЧИНА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ. РОДИНАТА ИМ Е ТАМ, КЪДЕТО ТЕ СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ, НО РОДИНАТА ИМ НЕ Е БУЛГАРИЯ, УБИЙСТВА, НЕДОХРАНЕНИ ДЕЦА, КРАЖБИ, БЕДНИ И БОЛНИ РОДИТЕЛИ, А И волек си го каза в прав текст: бареков, той и герб печелят, а може би волен министър-председател на бугар.. Да са ви честити Волен, Бареков и сие , н и к о г а, макар че Докато си жив, не казвай "никога"! Имат си навън /приятели, приятелки българите/--немци, рускини, поляци, китайци, англичанки, родителите имат страх, а и не ги вълнува бг, щом порасналите им деца са ок там/на ЗАПАД(работата не им тежи, защото там животът е прекрасен, усмихнат, а не деградирал, лъжлив, обиди не там, за разлика от тук, вижте се по форумите, а западняци ви четат, а ръководители им казват : "вие сте ок народ, но си нямате управници," , що да им е бг, Има и щастлив народ, един от тях е Волен, Бареков, Герб, има ли смисъл от избори, напишете си програми, хора и в топ 6 сте сите, Успех ви пожелаваме, поне така са ни учили учителите, да не мразим, да не насаждаме омраза .....
43
ДВЕЧКИТЕ СА БИЛИ В КОМПАНИЯТА НА ДУПНИШКИТЕ МУТРИ ГАЛЕВИ И ДРУГИ ЪНДЪРГРАУНД ЛИЦА ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ.ФОТОГРАФ ГИ Е ЗАСНЕЛ И Е КАЗАЛ ЧЕ ЩЕ ПУСНЕ СНИМКИТЕ ВЪВ СЕДМИЧНИК ....ТОГАВА ДВЕТЕ ДРУГАРКИ СА ГО СПОНСОРИРАЛИ ДЕБЕЛО ...ЗА ДА НЕ ПУБЛИКУВА СНИМКИТЕ...НЕ ЗНАМ ТОЗИ ФОТОГРАФ КЪДЕ Е ...ЧУ СЕ ЧЕ Е НАПУСНАЛ БЪЛГАРИЯ ..
44
От създаването си БСП е с неопределена сексуална ориентация. Мокра мечта за управление на лакомите, алчните и тъпите!Ще има триумф на Войнстващата Чалгарска Посредственост! Едно е да искаш, друго е да го можеш, а съвсем трето и четвърто е да го направиш!България пак ще стане опитен полигон за леваци, левичари и кьорави чалгари!Радев живее с мисълта,че е непризнат син на Тодор Живков, защото и визуално си приличат, за това мисли че му се полага България по наследство!Славчо се изживява като Баджанака му, значи му се полага и на него Осата Мая Костинбродска ще съдейства за амнистия на братя Галеви и на високи постове като министри ще бъдат назначени! Такива ще са и останалите назначения, чалгари закопчани Апаши и разпостранители на "брашно", обещали са безплатни доставки на Славчо и Радев!
45
Не всичко е пари, в провинцията е леш, както казват някои родени през далечната 77, няма с кого да си побъбрим, няма завръщане, женене, омъжване, но лошото е там, че си имат приятели и немецът го е страх да се ожени за колежката си, с която заедно учат във Франкфурт на Майн, Психология, Математика и сие, Харесват мама, защото е топ готвачка, готви вкусно, харесва и момичето българско до него, дори на погребението на дядо й 100 бели рози от Германия, всичко ок, но с тая цигания до там, сещайте се, не искам да обидя еродираните наши братя цигани, не трябва и грам сравнение да има, но си е описаното ..., немците поне този случай, били са, не пуши, не пие, харесва тракийските баници, гозби, а и момичето е много скромно, учтиво, страх го е, а и много от този род примери и в други западни държави, излезе ли ти лоша дума, трудно можеш да я опровергаеш, идват в бг, много им харесва, в Гърция, харесва им, но... родители-адвокати, лекари, явно като всички и тях ги е страх, виж тука млади със стари, а и като разберат, че родители разведени... излишно е да продължаваме, не искат тук да се завърнат, дано завинаги създадат семейства сите там, на запад...молят се в руски църкви в западни държави, хубав народ са руснаците и западняците, не ги делим, както тук платените тролове, гледаме по кабелки филми, руснаците са като нас, западняците са еродиран народ, възпитан народ, а за гласуване, не ги търси заминалите да учат и работят младежи, не им е до политика, ама изобщо, не ходят, а и няма смисъл
46
Mari Maro,kakva e tazi familia ma chedo,neshto tova e imeto na porednia e... i sega s tazi fashistka famili si tragnala da tarsish spravedlovost za Balgaria. Ia si nalegni shavlivite parcasli i ne vsiavasi izlishna panika v jivpoopta na horata,che tia ot BBLIC beche savsem izkreiziha ot takiva kato teb1/1 aMAN BRE OT PATRIOTI SAS SHVABSKI ILI DR FAMILII......
47
Герберски изчадия,страх ви е много от Слави и Радев! Защото ще идете в анала ...на историята. А Бянкенското магаре трябва да се скрие вдън земи тилилейски...
48
Ко не, откадя на къдя, така ша лъже тая шафпантия бре, и Импексовата миризлива курабия, и тая дърта червена курабия, бяха на власт при СС Момата и Олигарски, и ограбиха и счупиха държавата.
49
отговор на коментар
Гледай аз да не ти дръпна ластика на гащите. ;)
50
Хакерски услуги Разбиване на фейсбук профили, пощи, следене на телефони и др. За поръчки, пишете на: blackmarketguns101@secmail.pro
51
Манолова и Радев по Закон и Конституция са надпартийни.Така,че посланика не играе хоро с опозицията.Въпрос на гледна точка.
52
Към тримата глупаци Румен-Тъпото, Осата Костинбродска и Славуца Бездетния, се очакват още култови измекяри да се присъединят! Биволицата Импексова е привикала Мишо Шамаросания Тракторист от САЩ да рапира Корни-Министър Председател, Йоло Денев-Президент :) Абсолютни безидейници, чалгари, лакоми за власт и привилегии! Боклуците се надушват и се коалират!
53
Всичките изброени по-горе от тебе руски псета ще изчезнат от пределите на Европейска България много скоро, когато NASA си свърши работата.
54
Херакопитекът от Банкя е пътник. В това няма никакво съмнение. Не само в Лондон, а и в останалите столици аташетата знаят, че от Фотопитека помен няма да има след няколко месеца. Шебекпитека може да бъде свален от власт веднага от Манолова, Трифонов или Радев, стига един от тях да реши. Очаква се това да направят гладните българи, които са тук. Те са 81 % от населението. Очакваме нетърпеливо да видим Суджукпитека с пранги, а покрай него останалите две прасета и всички които са били около кочината.Знаете какво крадене крадоха в последните 10 години и как направиха от нас стръганаци. Ето за това трябва да им eбeм майката.
55
НЕ ,ТАКОВА ВЕЛИЧИЕ, КАТ БОКОФ , НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕНО !!!!!ЩЕ ОСТАНЕМ БЕЗ СЛЪНЦЕ , БЕЗ ВЪЗДУХ , НЯМА ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА , КОЙТО РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА !!!!!!КО ША ПРАЙМ БЕЗ НЕГО !!!!!!НЕ !!!!!ДА СИ СТОИ !!!!!!
56
в Москва?
57
В Лондон е свърталището на превратаджиите! маяма, пРезидента и втората му другарка дори не се крият?! От Лондон пристигнаха простаците да свалят правителството, явно има създадена добра организация за диверсии?! Посланика да бъде отзован веднага!
58
ГЕРБ ще я издигне за президент
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?