Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩО В ПИК: Емил Радев с остър коментар: В листата на БСП има агенти на ДС, това е провокация към Брюксел!
ГОРЕЩО В ПИК: Емил Радев с остър коментар: В листата на БСП има агенти на ДС, това е провокация към Брюксел!
Автор: ПИК
Дата
Дата
34135
Коментари
40
ГОРЕЩО В ПИК: Емил Радев с остър коментар: В листата на БСП има агенти на ДС, това е провокация към Брюксел!

Борбата срещу двойните стандарти при храните, която съм приел като своя лична кауза, е в името на здравето на 100 млн. европейци. Извоюваната програма с бюджет от 1,3 млн. евро е първата реална и решителна крачка в голямата битка за качеството на хранителните продукти. Това заяви кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев.

Той символично стартира предизборната си кампания в Добричка област от с. Победа, където заедно с областния координатор на ГЕРБ и народен представител вицеадмирал Пламен Манушев се срещна с членове и симпатизанти на партията. Сред присъстващите бяха и депутатът Даниела Димитрова, председателят на Общинския съвет на община Добричка Пламен Станчев, както и общински ръководители на ГЕРБ.

„Само преди 5 години в евроинституциите се отричаше наличието на разлики в качеството на храните в Източна и Западна Европа. Пилотната програма, която предложихме с колегата Андрей Новаков, гарантира изследвания на продукти и информационни кампании в защита на потребителите. С нова директива завишихме санкциите за нарушителите, но за да постигнем промяната, която искаме, е необходим общоевропейски контролен орган. Това е следващата цел, която съм си поставил”, обясни Радев.

Сред акцентите в дискусията бяха въпроси, свързани със сигурността в ЕС. „Преборихме се България да стане част от всички информационни системи за защита на границите, да получим финансова помощ, да бъдем включени в обхвата на Европейската гранична и брегова охрана и сега отчитаме почти нулев миграционен натиск”, изтъкна Емил Радев по повод свършеното през изминалия мандат в Европарламента. Той припомни, че с гласовете на социалисти и либерали в ЕП е било отхвърлено предложението му Европейската гранична и брегова охрана да има повече правомощия за връщането на мигранти.

„Днес виждаме, че в листата на БСП има трима агенти на бившата Държавна сигурност. Да пращаш в Брюксел хора от бившите комунистически служби би се възприело от европейските ни партньори като провокация. В качеството си на евродепутати трябва да защитаваме националния интерес и да търсим консенсус по важните теми. Длъжни сме да съхраним извоюваното доверие и добрия имидж на страната ни”, категоричен бе Радев. Той цитира статистика, която сочи, че корупцията далеч не е проблем само в България.

„Именно затова настоях и за въвеждането на общоевропейски механизъм за върховенство на закона и демокрацията, който да замени дискриминационния Механизъм за сътрудничество и проверка. Българското председателство на Съвета на ЕС имаше важна роля за структурирането на Европейската прокуратура. Като начало тя ще се занимава с измамите с евросредства и с ДДС”, информира Емил Радев.

Пламен Манушев отбеляза заслугите му за премахването на апостилите и нуждата от легализация на официални документи в ЕС, както и усилията чрез нов европейски закон да се сложи край на "вечните длъжници". "Съвременната икономика е „на колела", затова добрата инфраструктура е двигател на икономическия растеж, а европейските средства ускоряват подобряването на средата за живот”, изтъкна Пламен Станчев. Той увери, че всички в земеделските общини са оценили ролята на европейската солидарност за развитието на селското стопанство, а от началото на членството ни в ЕС рентите, които се изплащат в област Добрич, са се увеличили поне 5 пъти.

"За периода 2014-2018 г. от европроекти в областта са влезли 221 млн. лв. Това са инвестиции, които движат региона напред", заключи Красимир Николов, ръководител на ГЕРБ в община Добрич.

Напиши коментар »
(40)
1
Честит да ни е първи Май и годишнината от априлското въстание. Всеки авторитарен режим като и Герб 3 са обречени. Идва им краят и хапят и се зъбят от апартаментите. Оставка УУУУУУУ
2
А в ГЕРБ 90 % са кадри на БКП
3
и този плондер ли е от високоморалните апартаментаджий. Не ви искаме бе. Отивате си.
4
В търбуха на тоя могат да седнат по турски пет-шест попа да пият горчиво кафе и мастика и да играят на зарове. Басирам се на символична сума, че умре от преяждане. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА НИНОВА Е ПЪЛНА С АГЕНТИ И ТЯ НА КОНГРЕСА СИ ИЗБРА НАЙ ГОЛЕМИЯ АГЕНТ ЗА ЕВРОПЕИСКИ ДЕПУТАТ НА НАЙ СИГУРНОТО МЕСТО ЗА ИЗБИРАНЕ. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И НЕИНОТО ЕВРОПЕИСКО РАЗВИТИЕ.
7
Емо ла*нoвоза
8
в ГЕРП няма комунисти и агенти
9
Не мога да повярвам, че най крадливата и мързеливата прослойка от олигархията каквато е милионерската Импексовата БСПдирастия, се опитва да приватизира 1ви Май ден на труда!!
10
Малката Фидоска е разбрал , че ше гледа Брюксел през крив макарон !
11
Чувала с говната какво ще каже за посланиците,като половината са от бившата ДС !
12
Никой да не гласува за крадците и мафиоти от БСП. Всички там са агенти на ДС
13
А нещо БУДА
14
Нека това тлъсти нещо се обърне към Вожда си, който е бил агент на ДС. Да го пита, вярно ли е или да. И агент на БОП е бил. А Цвъчко е работил в ДС. Те не са ли провокация за ЕС???? А, тюфлек непиръбен?
15
ОПГ Герб при нас няма бивши агенти на ДС, при нас всучки са верни членове на БКП. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
16
Да знаете,че 90% от боклуците в парламента са били доносници и мерзавци.Сега Божи кравички го раздават.За това няма развитие тази държава.Развиват се само ОТРЕПКИТЕ.
17
ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ----- РАЗБОЙНИЧЕСКА ПАРТИЯ НА НИНОВА , ??? НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДЕМ ::: НАЦИЯ ИЗВЪН ШЕНГЕН И СЪС СПЕЦИАЛНО НЕ ДОБРО ЗА НАС ОТНОШЕНИЕ НА МНОГО СТРАНИ ОТ ЕВРОПА , НО ДОБРО ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ И ПАТАГОНИЯ.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
На пърдялника на Импексовите лъжливи и крадливи дърти кучки, могат да седнат по 10 имана да четат корана, и пак ще има място. Ха на бас, че тия кучки ще умрат заради крадене и гъчене!
20
Боже слез и си прибери вересиите Боже -този дето се е налензил като..................... за какви инвестиции говори за какви ДСта ами те всички са такива , на народа му писна вече -неразбрахте ли бе джоджум -само клюки само обиди -така всявате в хората агресия а после се чудите защо е така
21
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук.-------------------->> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
22
Аааа, аз бех агент Буда но като главен секретар си унищожих досието. Нема черно на бело, че съм бил нявга агент в пожарната. Е, забравИх да проверя в НСБОП но кво от това.
23
Иво Христов , не онзи с дебилите ,а другия болшевик си призна , Радев и той че санкциите срещу Русия трябва да отпаднат и в същото време защитават Мадуро и в същото време този същия Иво Христов каза че “ трябва да правим завой в ЛЯВО “...ТАКА ЧЕ АГЕНТИ НА РУСИЯ КОЛКОТО ЩЕШ В НАШЕТО БСП- БКП..по важното е какво ще се опитат да направят в Европейския парламент тези наши родни - безродници от БСП ...дали ще има диверсия и саботажи и така наречената борба на пролетариата, този зъл и неук пролетариат , който завзе насилствено управлението през деветосептемврийския преврат и убиха интелигенцията и вкараха в лагерите на смъртта , артисти , лекари и противници на комунистическия диктат...ТОВА ЛИ НИ ЧАКА ...?
24
Стига си плещил простотии , бе другарьо хрантутник - всички сте от грабливото коляно на БКП/ДС ! Я как си се наклал за сметка на гърбещите европейци ?!
25
неуки , зли и първични маргинали ще гласуват за БСП ...това е ясно ..НО по сериозната задача на нас ОБЩЕСТВОТО е че не трябва да им даваме да си разиграват коня и да има нов бунт на пролетариата , а именно неуки зли и шантави маргинали да вземат управлението .Това значи че примерът който трябва да дадем на нашите деца и бъдещето на държавата ни , като демокрация на обществото и правовия ред и законност е култура и ценности е именно да излизаме и МАСОВО да гласуваме по вътрешна убеденост .
26
ХОРА , ААА , ДНЕШНИТЕ ЧЕРВЕНОГЪЗИ МАЙМУНИ ОТ Б С П / Б К П , СА ДЕЦА И ВНУЦИ НА ДИКТАТОРИТЕ ОТ Б К П / Б С П - ТЕЗИ , КОИТО ЗАТРИХА НАРОДА , КАТО СКРИХА ЗА - ЧЕРНОБИЛ И РАДИАЦИЯТА , ТЕЗИ , КОИТО ПРЕЗ 1996 година СРИНАХА БАНКИТЕ , ДОХОДИТЕ НА НАРОДА , СРИНАХА БЪЛГАРИЯ ! ПОСЛЕ ДОВЪРШИХА ГРАБЕЖА В УПРАВЛЕНИЕ С Д П С ! СЕГА СЕ ИЗПЪЧВАТ , КАТО ВЪШКА НА ЧЕЛО ----- НЕ , Е , Е НАРОДЪТ НЕ ЗАБРАВЯ ! ДО СТЕНАТА ВСИЧКИ !
27
Този дрънка толкова тежки клишета ,че въобще не ми се слуша- направо местя на друга програма като го видя.
28
Ето те е бан помакооо-----------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
29
Защо не коментира "Великата" партия ГЕРБ? Да каже за пътищата убийци в България, апартаменти със собствен асансьор, къщи за гости, мизерни заплати и пенсии, най бедната и корумпирана страна в Европа при тяхното управление, бягството на младите хора в чужбина, суджук и много други..... На народа му писна от празните приказки и лъжливи обещания!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
От последните проучвания, направени от агенция КАЛЪП, може да се направи обосновано предположение, че този симпатяга, ако не го изберат отново за евродепутат, ще се спомине от глад. Брюкселската му запрата едва му стига за изхранването, с българска е пътник!
32
няма червени ка-ти-ли,има радост човешка!!!!!!!
33
Кви-и-ик! Келнер, две мешани скари, три пъти боб с наденица, руло "Стефани", 12 толумбички и литър боза! И побързай, че след малко летя за Брюксел!
34
грух, грух, гъци, гъци, гъци... ама в европейската кочина иска да се уреди пак - щастливо прасе иска да е...
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
MOJE6 LI DA OTGOVORI6 KOLKO 4LENA NA BKP IMA V GERB
37
Каквото и да пишете неграмотни и прости тролове на Кутев-спина, истината се знае,че най-големите крадци са от БСП. Като се започне от Курни Импексова,Ленчето МилиЙончева с офшорката и прането на пари, Кирчо контрабандиста на валута, Ровч. довел за председател на БСП крадлата Импексова, Жабленов с палатите ,Гергов с Панаира и свинарника в с.Маноле,Миньо,Бенчо,Арабаджиеви и още много други крадци избягали в чужбина ,за да се скрият от възмездито, което ги очаква.Няма да им се размине на крадците,ако не сега тук на земято то ще се върне на поколенията им.
38
luja --ska4aite baluzi -tova e sa vas
39
В листата на ГЕП ива прасчовци и това е провокация за изтънчения нюх на брюкселските чиновници.
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?