Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩО В ПИК! Валери Симеонов: Организираният от Турция изборен туризъм в България е най-голямата диверсия в съвременния свят
ГОРЕЩО В ПИК! Валери Симеонов: Организираният от Турция изборен туризъм в България е най-голямата диверсия в съвременния свят
Автор: ПИК
Дата
Дата
15269
Коментари
17
ГОРЕЩО В ПИК! Валери Симеонов: Организираният от Турция изборен туризъм в България е най-голямата диверсия в съвременния свят

Блокадата на Капитан Андреево, която е организирана от "Обединени патриоти", е крайна мярка срещу продължаващата агресия на турската държава, а именно намесата във вътрешната политика на България. Чрез транспортирането с автобусни "кервани" на хора, които ще гласуват без да имат някакво морално право да го правят, се изпълняват разпорежданията както на изселническите организации, така и на президента на Турция Реджеп Таип Ердоган. Тези хора служат на ислямизирането и на необоснованите претенции на турската държава към България и нямат място на наша територия по време на изборите. Гордея се, че сме тук на „Капитан Андреево“ и че ще изпълним своя граждански, политически, морален и патриотичен дълг. Както на "Капитан Андреево", така на "Лесово" и на ГКПП "Малко Търново" ние затваряме границите. Това се посочва в изявление на Валери Симеонов, председател на НФСБ, съобщиха от пресцентъра на НФСБ след 6-часовата блокада.

„Причината да сме тук е, че ние сме хората, които смятаме, че България трябва да бъде спасена, трябва да бъде защитена. Искаме да сложим точка на тази практика 27 години да се правим, че не забелязваме, че Турция методично и последователно се намесва и прониква във вътрешната политика на България, включително в религиозните въпроси. Южната ни съседка се намесва и на местно, и на държавно ниво - чрез включването в българския парламент на директни агенти на турската агентура. Този процес, на който сме свидетели, представлява най-мащабната диверсиална акция в целия свят“, казва още Валери Симеонов и добавя, че това, което се случва, е изпращане на големи групи диверсанти, които се опитват да саботират държавното устройство на суверенна държава.

 

„Такова мащабно транспортиране на диверсанти не е имало и по време на Втората световна война. Никъде в целия свят няма такова явление – такива огромни групи от хора – десетки хиляди да нахлуват и да променят вътрешния ред на една суверенна държава. Нашият дълг е да ограничим, дори да преустановим този процес, докато започне нормална работа 44-тото Народно събрание, където ние, Обединените патриоти „НФСБ, Атака и ВМРО“ сме си поставили като първостепенна задача отново промяната на изборния кодекс“, посочва още председателят на НФСБ. По думите му тази промяна трябва да бъде извършвана така, че да не се налага пак да се събират и да затварят границите, защото това не е естествено, не е нормално.

 

„Една държава трябва да се защитава не само чрез гражданското общество, но на първо място тя трябва да бъде защитена чрез своето законодателство. Така че, уверявам Ви, една от първите задачи на ОП в 44-тото НС ще бъде прокарването на законови текстове, които забраняват изборния туризъм. Успоредно с това поемаме ангажимента да ограничим броя на секциите в Турция до 6, така че да няма възможност за голямо влияние в останалите градове на Турция, което се реализира чрез тези 35 секции, които въпреки, че успяхме да намалим четирикратно, все пак са факт. Предприели сме нужните действия и Ви уверявам. че в тези секции, и това е новината, гласуването ще бъде силно ограничено, защото абсолютно във всяка секция ние, "Обединени патриоти" сме изпратили по двама наши членове на комисии, плюс още двама представители на българската държава, пратени от външно министерство“, заявява Симеонов и обяснява, че това означава, че в секционните избирателни комисии ще има по четирима представители на българската държава, двама от които ще бъдат крайни и всеотдайни патриоти.

„По този начин, както и с промяната в методическите указания, която беше извършена със съдействието на останалите партии в ЦИК, се забранява попълването на декларации извън изборните секции в Турция и в секциите извън България. Това означава, че всичките тези така наречени "сънародници", подчертавам ТАКА НАРЕЧЕНИ "сънародници" ще трябва да пишат декларации на език, който отдавна не владеят, забравили са или въобще не познават. По този начин броят на гласовете от Турция ще бъде силно ограничен и буквално след три дни ще се убедим дали това, което казвам е така или не. Аз съм сигурен, че при мерките, които сме взели, ако се спазва закона, в една секция няма да има повече от 300-400 гласували. Така че до момента всичко, което е било по нашите сили сме го направили. Нашите действия не са някакви медийни акции, вършим си работата, а именно да ограничим влиянието на Турция по всички начини. Основната заслуга за това да сме тук е на хората, които са в нашите редове. Подготвяме се за продължителна и упорита борба, ще бъдем тук до изборния ден включително, за да не допуснем преминаването на изселници - жертви на политиката на Турция и на депутати, които не представляват България. Ние това няма да го позволим, защото за нас интересите на българския народ са над всичко. Да живее България!“, заявява Валери Симеонов.

 

В свое изявление председателят на ВМРО Красимир Каракачанов от своя страна посочва: "Уважаеми приятели, събрали сме се тук, за да покажем на Турция, че ние сме достоен народ. Не сме народ, който може да бъде третиран като рая от времето на Османската империя. Ако 25 години българските политици мълчаха по тези въпроси, въпреки че изборния туризъм не е от тази година, той е много отдавна, въпреки че на всички парламентарни избори и секциите в Турция и автобусите с туристи, идващи да гласуват променяха малко или много изборните резултати, ние винаги сме показвали и сме протестирали, днес е четвъртия протест, който правим през последните години“.

 

Каракачанов казва още, че протестират против опитите за вмешателство на Турция в вътрешните работи на България. „Ще стоим, за да покажем, че няма как някой друг да решава нашата съдба. Няма да позволим някой, който си е втълпил, че може да бъде султан да ни третира като „бивша провинция“. Ние сме суверенна държава със собствено ръководство и собствено управление. Ние сме тук за да защитим интересите на България и за да покажем, че не сме това, което ни описват в Турция – някакви "варвари", които са затворили границата. Ние сме хора с достойнство, но и хора с възпитание и дисциплина. Ще стоим тук, докато се убедим, че сме защитили изборния процес от турското вмешателство", посочва още в изявлението си Красимир Каракачанов.

Още по темата
Валери Симеонов изригна: Готови сме за денонощна блокада на границата! Турция е фашизоидна държава, може да ни запали чергата, няма да оставим ДОСТ да се набута в парламента
Часовник
18:54
Да коментирам изказвания на протурска партия, не е състоятелно. Прав е Местан, но адресатът не е България, а Турция. Това коментира пред БНТ лидерът на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод...
Напиши коментар »
(17)
1
вие бяхте на власт. Вие писахте законите. Вие ги приехте...................
2
Пъле перко?
3
А ко каза Брюксел, що го нема?
4
Това ДПС го правиха около 2 десетилетия. Но тогава нямаше такива блокади. Защо ли? Отговор: ГЕРБ69БСП69ДПС69РБ69ОП69АТАКА
5
..... "ХИБРИДНА ВОЙНА". Може да благодари на себе си и на партньора му Тиква, с когото бяха в управлението на България, за БЕЗПРЕПЯТСТВЕНАТА и БЕЗПРОБЛЕМНА регистрация на ЕТНИЧЕСКАТА партия ДОСТ, подкрепяна и СПОНСОРИРАНА от Султана.
6
Прав е напълно. Сега остава да каже кои са диверсантите, които от 27 години не желаят да приемат закон, забраняващ на българите, които нямат постоянно гражданство, т.е. живеят по малко от 183 дни в годината в България, да гласуват. Много е лесно да се говорят гръмки слова и да се вдига пушилка ден преди изборите. Докога тази държава ще бъде управлявана от предатели, които не искат да приемат един елементарен закон в защита на националните интереси?
7
Волен поема юздите на държавата, комунистическите герб,и бсп, ще му бъдат пешки.
8
Симеонов работи за Доган поради това че Дост ще му вземат от гласовете. Той не е никакъв патриот.
9
На това се казва - платено скудоумие ,дано ти стигнат стотинките за една ракия довечера когато ще си голям българин
10
Защо не накараш хората,които прогони с Б.Б.по света да гласуват за П.Ф.....К?
11
Като им сменяхте имената и ги гонихте мълчахте, а сега мрънкате!
12
Патриотите можеха да внесат закон за премахване на двойното гражданство, както е в много държави. Сега си правят PR. Смешни и жалки ,няма кой да им повярва.
13
КАТО БЕШЕ В ПАРЛАМЕНТА И ПОДКРЕПИ ДОСТ......НЕ КВИЧЕШЕ.......СЕГА ТУР.ИЗСЕЛНИЦИ ТИ ПРЕЧАТ....НАМКЬОР
14
Да живей България!
15
Ха ха ха, това ле им беше на Ботевите герои! Сачмата, Винкела и каракачанската мастия, по лаеха малко, снимаха си със жандарите и хайде при младите си жени, а автобусите пълни с мангали, минават един слид друг. Само БСП!!!!!!!
16
Диверсия има в главата ти ,перколясал хахо
17
г-н Симеонов. Да ритате възрастна жена, която притежава българска лична карта. Действията ви с нищо не се различават от тези на фашистите. Не заслужавате да веете българското знаме. Вие сте позор.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?