Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Горещи страсти в перфектното четиво за лятото! Красив сенатор и две сестри оплетени в любовен триъгълник
Горещи страсти в перфектното четиво за лятото! Красив сенатор и две сестри оплетени в любовен триъгълник

Автор: ПИК
Дата
Дата
16185
Коментари
0
Горещи страсти в перфектното четиво за лятото! Красив сенатор и две сестри оплетени в любовен триъгълник

Сенатор от американския Конгрес е страстният мачо, който омагьосва две красиви сестри в романа "Другото лице на любовта" на Джордж Гибс. Търсете книгата от днес на вестникарските павилиони в столицата, а от утре и в цялата страна на цена само 6 лв.

В центъра на сюжета са красивите сестри Поли и Джоан, които са пълни противоположности. Останали са малки без родители и по-голямата  Джоан е поела ролята на покровителка и наставница на по-малката, която пък е леконравна търсачка на приключения и удоволствия. Една нейна грешка ще изисква да бъде заплатена на много висока цена. С този грях обаче е принудена да се нагърби Джоан, обричайки се на обществено порицание и живот в самота...

Между сестрите обаче застава забележителната фигура на красивия и благороден Стивън Едуардс. За Поли той е просто провинциален чаровник, който не е достоен за съпруг. Джоан го среща години по-късно, когато той е утвърден политик и сенатор в столичния мегаполис. Кое е истинското му лице? Коя от двете харесва всъщност той? Истински ли са чувствата му, когато предлага брак на две тъй различни жени? Едната е излишна и трябва да се жертва или да бъде пожертвана... Страст, доброволно мъченичество, честолюбие и тайни сенки от миналото изпъстрят тази вълнуваща история.

Джордж Форт Гибс е американски писател, илюстратор, художник и сценарист. Автор е на близо 50 популярни романа с приключенски, романтичен и шпионски сюжет, действието в които често се развива на екзотични детинации.

През 1925 г. по романа „Другото лице на любовта” е заснет холивудски филм, който става блокбъстър и се нарежда сред легендите в Меката на киното.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18 (зад опашката на Коня).

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?