Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩА ТЕМА! Скандалът Борисов-Йончева подпали Фейсбук! Потребителка иска разчет колко е струвала една командировка на журналистката
ГОРЕЩА ТЕМА! Скандалът Борисов-Йончева подпали Фейсбук! Потребителка иска разчет колко е струвала една командировка на журналистката
Автор: ПИК
Дата
Дата
102487
Коментари
58
ГОРЕЩА ТЕМА! Скандалът Борисов-Йончева подпали Фейсбук! Потребителка иска разчет колко е струвала една командировка на журналистката

Скандалът между лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и журналистката Елена Йончева, която се кандидатира за депутат от БСП в Хасково, е една от най-обсъжданите теми от последните дни. Борисов заяви, че за репортажите и филмите на Йончева са били дадени крупни суми от държавата, а часове по-късно журналистката се закани да го съди за клевета.

Спорът между двамата възпламени и социалната мрежа Фейсбук като раздели потребителите на два лагера - остри критици срещу защитници на Йончева. На стената в нейната лична страница в социалната мрежа под пост от 11 февруари, с който журналистката обявява кандидатурата си за депутат, преди 23 часа започват да се редят нападки към нея, които привличат вниманието и на нейните горещите защитници.

Ето и коментарите:

Mariya Pavlova: Йончева, искам точен и подробен разчет точно колко ми е струвала - на мен и останалите данъкоплатци една ваша командировка. Очевидно е бил според някакво съглашение тайна размерът на тези разходи плащани с години от бюджета. В момента излизат откъслечни данни за милиони платени държавни средства, и това на фона на умиращи поради недофинансирана система деца, за които обществото събираме средства. Ако наистина сте си позволила да похарчите средства в подобни мащаби на фона на нищетата в държавата, не само е въпрос на елементарен морал, а абсолютно задължително да се оттеглите от мераците си в политиката, но и да върнете всички тези безобразно оплячкосани суми! Искам отчет - командировка по командировка! Незабавен!

Арктур Н.Ера: Павлова, я по-кротко! Първо искайте незабавен отчет от Бойко, как и колко държавни пари бяха влети в "Цветелинбанк”, защо банката е събирала от гражданите нереално високи комисионни при плащане на различни държавни такси с години наред и как неговата жена Цветелина Бориславова натрупва капиталите за CSFI.

Mariya Pavlova: Трол, ще нареждаш по-кротко в партийната си централа! Щом сме отворили кутията на Пандора най - сетне, ще стигнем докрая какви държавни средства се източват през държавните медии към любовниците на червените олигарси през разни проектчета прикриващи задграничните им воаяжи за сметка на данъкоплатеца. Като сме започнали темата - искам в табличен вид съпоставка за разходите по всеки журналист по години - да направим съпоставка в чие управление има парадоксални разлики във финансирането на отделните журналисти. Йончева, чакам!

Арктур Н.Ера: Говорите наизуст и ставате смешна особено с истерично- ултимативния си тон. Информирайте се, преди да врякате по чуждите стени.

Mariya Pavlova: Трол, казах нарежданията - на Посрано. Йончева, чакам!

Roumi Mihneva: Mariya Pavlova, Голяма глупачка, госпожа, да ме прощавате, голяма. От такива идиоти сме на този хал.

Mariya Pavlova: Михнева, приемам самооценката, която сте си направила. Съгласна съм, че от спящи руски клетки като вас, които сте окупирали държавата ни сме на този хал. Спешно е нужно да ви изритаме към първи кален руски коловоз.

Даниела Кирова: Кога напускате политиката? Или е било само закана!

Даниела Кирова: Това сте безсрамници бе!! Пфуууу, как па нещо нормално няма в партията ви.

Още по темата
СКАНДАЛ В ЕФИР! Огън и жупел заради жестокия конфликт между Борисов и Елена Йончева! Гарелов се хвърли на барикадата за бившата си партньорка на екрана
Часовник
08:17
Страхотен скандал като за "добро утро" си спретнаха в сутрешния блок на Нова телевизия журналиста Иван Гарелов и Георги Харизанов от института за дясна политика. Причината беше жестокият конфликт...
Напиши коментар »
(58)
1
БОЙКО СЕ Е СКРИЛ В ДЪН ЗЕМЯ, НЯМА ГО, ИЗЧЕЗНА, ПОТУЛИ СЕ, НЕ ДАВА НАПОИТЕЛНИ ИНТЕРВЮТА, ПУСКА САМО РАЗНИ МАТРОСОВЦИ ДА ЗАМЪГЛЯВАТ СЛУЧАЯ. ЧЕТЕТЕ КАКВО ПИШЕ ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВА ЗА НЕГО: "Скунксът изпадна в делириум хистерикус, изпусна поредната порция задушлива смрад и овоня пространството с обичайните лъжи, подлости и мерзости, тъй характерни за неговия нрав. И адско зловоние потече из телевизора. Винаги прави така, когато е уплашен. Днес Скунксът е не просто уплашен. Той е вцепенен. Парализиран. Смръзнат. Изправен пред бездната на своя неизбежен провал, неизбежен като собствената му политическа смърт, той е в тежко паническо разстройство, обзет от ужас, ръмжи, рие, съска и насъсква своите верни хиени. Скунксът е природно спекулативен, надарен с прелъстителния чар на простащината. Скунксът лъже, както диша. Денем и нощем. Насън и наяве. Лъже, клевети, позори, хули и мърси всеки почтен, талантлив, просветлен, достоен и храбър човек. Той други оръжия няма. Това е неговият вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора. Тоя път Скунксът направи фатална грешка. Поради своите извратени и развратни представи що е журналистика извърши покушение срещу журналистиката, срещу призванието и мисията на журналистиката. И тръгна на война с Елена Йончева. С един брилянтен журналист, автор на 50 документални филма, носител на всички възможни български и световни награди. С Елена! С човек, който нито веднъж не е излъгал, но сто пъти си е рискувал живота под куршумите в Сирия, пред дулата на оръдията в Ирак, в бърлогите на чеченските терористи, в леговищата на сомалийските пирати, сред димящия в пожарища Киев. Без охрана, с една кинокамера и с едно сърце. Представяте ли си как Скунксът тича под куршумите? Без охрана?! Без бронирания си джип?! Без снайперисти на покрива?! Без антураж влюбени мисирки?! Ха-ха! Единственото, което той умее, е с едната ръка да тича, а с другата да яде филия с мас. Толкоз. "
2
Има ли някой който да вярва на БиБитко след 15 години лъжи в управлението?
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
да върне парите от филмчетата и да фаща мотиката
6
Пред "Стандарт" Елена Йончева разказва как в Сомалия неотлъчно била с охрана от 8 човека, въоръжени включително с картечници. Ако трябвало да излиза извън града била придружавана от поне 20 човека и пикап с тежка картечница. Плащано ли е за тази охрана? Освен за евентуален откуп на похитени? Заради които се правила на командос, заобикаляйки легитимните български служби? Издавала ли е държавна тайна в репортажи от там, говорейки за откупа?
7
Когато змията умира, а тя умира, тогава хапе най-гадно. Така е и с Божествоти от Банкя, един безнадежно болен човек. Той и Ердоган много си приличат поради което са приятели. Който е гласуваш за него да си гласува отново, така ще бъде беден и лъган докато Божеството е жив.
8
Към тази дата Йончева не беше кандидат за депутат и Борисов не се готвеше за избори. 04.08.2010, 14:20 (обновена 20.04.2012, 13:18) Правителството реши да отпусне днес 2 млн. лева на Националната разузнавателна служба (НРС), за да бъдат покрити "едни безобразия във Франция", както ги нарече премиерът Бойко Борисов. Той обаче отказа подробности, за да не разкрие класифицирана информация. "Ако кажа за какво е, след това главният прокурор ще дойде да ме пита за разкриване на класифицирана информация. Казвам, че е безобразие. Ако иска той (Сергей Станишев - бел.р.) да си каже за какво е, за да го пипнат за още един документ. Това ни струва много пари. Не е виновен шефът на разузнаването (Кирчо Киров, който е от февруари 2003-а начело на НРС - първо като временно изпълняващ, после - за постоянно. Бел.р.)", ......
9
Аз имам един прост въпрос:Защо" най добрата ни журналистка" Е.Йончева не направи един репортаж след като Серж падна от власт?Да не са умряли спонсорите/да не дава господ/ или международното положение да е ОК?
10
еййййййй мекерета.... айде ходете в сомалия и после хленчете... да видим стиска ли ви.... една клечка не се преместили за БГ.
11
Тиквите от ГРОБ маи сте малоумни като защитавате своя вовжд.Не разбрахте ли ,че ВИ манипулират.
12
Браво на госпожа ПАВЛОВА, която пита ясно и иска отчет от Йончева! Уникална жена, умна и можеща! Мила госпожо, Браво на Вас!
13
Елена Йончева е емблема за българската журналистика, още по времето на Гарелов, преди да се срещне със Станишев.... а сегашната журналистика в лицето на ПИК освен да си седи на задните части по цял ден и да дава фалшиви новини..... мнооооого жалко......Но Ламбо го каза ... "Когато говорят зад гърба ти...значи си много напред".....
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Все пак редно е да знаем колко от нашите пари е похарчила другарката Йончева, доколкото зная не е направила и един репортаж в България.
16
Здравейте мижитурки от ПИК. Нямате смелост да подпишите статията. На заблудените гербери /или така им изнася-заради голямото лапане/ не им ли стана ясно, че Йончева работи със спонсори.Може да искате отчет от Борисов.
17
Аз пък искам да знам колко ще струват на мен, децата ми, внуците ми, внуците на децата ми заемите, с които ни зароби Тиквоча!
18
с охрана от спец частите и осигурени условия за хотел, хонорар и т.н. аз също мога да съм голям журналист като мрънкащата йончева
19
Я ГИ ПЛЮВАМ, А ОНИ МИСЛЯТ, ЧЕ ДОШ ГИ ВАЛИ!!!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
2 МИЛИОНА ЗА ВОЛЕН златното пръстче,ВИЖ СНИМКИТЕ ОТ ПАРИЖ, 2 МИЛИОНА ЗА ТАЗИ ДУХАЛКА А НИЕ ПЛАЩАМЕ ЛИ ПЛАЩАМЕ? И ЗА ФРЕНСКИТЕ ИМ БОЛЕСТИ, В БСП СИ ПРЕДАВАТ САМО СПИН И ТРИПЕР, ЧАТ ПАТ СИФИЛИС. ОТ ЛЕНИН ТА ДО ДНЕС.КОМУ Е НУЖЕН РЕПОРТАЖ ОТ МАЙНА СИ РАЙНА - ЗА 2 МЛН. ЛЕВА, СЛЕД КАТО ИМА МЕЖДУНАРОДЕН ОБМЕН НА ИНФОРМАЦИЯ, ИНТЕРНЕТ SNN, ТАСС, ПРАС И ДРУГИ?
22
Ало, потребителката . Попитайте Борисов колко струва командировката, той повдигна обвинение? От коментара излиза, че сте потребителка. Много бързо в тази " демокрация" станахте потребители. Създайте нещо! Или можете нахално и цинично да искате всичко. Научете се на култура.
23
АЗ ПЪК ИМАМ ЕДИН ПРОСТ ОТГОВОР, ЧЕ КОГАТО НЕ ГЛЕДАШ НОВИНИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, А СЛУШАШ САМО ИНФОРМАЦИЯТА КОГА И КЪДЕ БОЙКО Е прЪДнаЛ НЯМА КАК ДА ВИДИШ РЕПОРТАЖИТЕ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА. ТЯ БЕШЕ В ИСТАНБУЛ НА ПЛОЩАДА, КОГАТО ЕРДОГАН СМАЧКВАШЕ С ПОЛИЦИЯ, АРМИЯ И ЖАНДАРМЕРИЯ ПРОТЕСТИТЕ. БЕШЕ В СИРИЯ, БЕШЕ В КИЕВ. СЛЕД ТОВА ЗАБРЕМЕНЯ И СИ РОДИ ДЕТЕ, НЯМА ДА ТИЧА С БЕБЕТО ПО ГОРЕЩИТЕ ТОЧКИ НА СВЕТА?
24
Защо продължавате да се дерете, бе, хора! Елена каза : Ако не съм права, излизам от публичния живот... Не казвам, че е права. Но така постъпват МЪЖЕТЕ, които си вярват.... Има една друга страна в спора, Бойко, който мълчи вече трети ден. Това внася съмнения относно сексуалната му ориентация... И това кара г-жа Павлова и други тролчета герберови да припадат от злоба.
25
Български НАРОДЕ толкова ВИ лъжат-защо вярвате на демократи с партйни книжки. Можеше ли да бъдеш офицер даже в пожарната без да си член на БКП? Докога ще вярвате на ГЕРБ (БОЙКО), къде е прокоратурата защото в случая се изнасят данни за разузнаването свързани със суверинитета на РОДИНАТА ни, това е секретна информация. Има ли министър председател и ПРЕЗИДЕНТ - защо мълчание?
26
А защо американците бият негрите
27
И ЗАЩО ВСИЧКИ ПРОСТОТИИ ИЗВЪРШЕНИ ОТ СЛУЖБИТЕ СА СТРОГО СЕКРЕТНИ, ДЪРЖАВНА ТАЙНА И КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ? ЗА ДА НЕ УМРЕМ ОТ СМЯХ ЛИ? НАПРИМЕР НАШ ТОП РАЗУЗНАВАЧ СЕ НАПИЛ И НАСР.Л!
28
Леле колко е готин Борисов. Много ми е симпатичен и сладък. като мед. мда... тук явно има много добри играчи които се опитват да отклонят хората от ГЛАВНИЯ ВЪПРОС: Защо Бойко Борисов в качеството си на Първи министър е платил ПО СЕГАШНОТО МУ ТВЪРДЕНИЕ НЕПРАВОМЕРНИ СУМИ, че било то на БНТ било то на журналистката? А ако са били правомерни плащания значи проблем няма за Йончева, но има проблем отново за Борисов - върти интриги. Така че господа, дали Йончева е добра или лоша журналистка и кой и как я е финансирал няма никакво значение. Тя пари не е крала. няКОЙ й ги е дал! КОЙ, КОЙ, КОЙ??? ДА СЕ СЕЗИРА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Абе, много смирено гледа на снимката ББ. Кого гледа така?
31
който сам се насади на пачи яйца. В цялата партия ГЕРБ нямаше ли поне един мислещ човек, който да го спре. Сам се навря в едно блато, от което измъкване няма. Не ви разбирам, защо още раздувате случая, не виждате ли, че самия Борисов вече не може да каже нищо.
32
Елена Йончева каза в сутрешен блок, че герб крадат от санирането, Бойко се засегна от истината и нападна журналистката с явна лъжа. Той ли не знае за какво са платени 2-та милиона?! На него му е пределно ясно, че не са за нея, ама ей така да хвърли клевета, пък после, години след изборите - я камилата, я камиларя. И ако народът ни наистина е прост, нека го избере отново. Демокрация е, все пак.
33
Махнете плакатите от сайта на тази самодоволна физиономия! Ясно е, че ви плащат да внушавате, но не намирате мярката и така създавате обратен ефект!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
тикво проклета,голям интригант си,а 16 млд, къде са
36
ИЗПЛУВАХА МИШОЦИТЕ в защита на Йончева, който ограбваха бедната ни страна по най различен начин и сега защитават Йончева. Наредете се да Русначето в НОВА, до Арменчето в БТВ,до ЗЛАТАРЕВА и БОЙКО ВАСИЛЕВ в БНТ и образувайте отбор за прекритие на кражбите от народа, който е беден и става по беден.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Заставам зад искането на отчет за харчовете на нашите журналисти и особено на Йончева, поискано от Мария Павлова. Нека да даде такъв отчет,ще бъде полезно за страната , а и ще се види колко са ни кадърни журналистите, ще севиди дали са корумпирани или не.
39
Явно, че от комсомолската организация на ГЕРБ за им наредили : Всички в ПИК! Да защитим Бойко!.... Не се трепете, мили момчета и момичета! Не се спасява неспасяемото.... Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи.... е казaл Мъдрият Български Народ. А на 26.03.2017 г. ще го каже на още по висок глас.
40
Да ви се чуди човек, и на едните и на другите, не забелязвате ли, че погледа на тази жена издава психически отклонения. форУмник
41
МИСЛЯ , МИСЛЯ и ОБМИСЛЯМ.?? КАК може един обикновен журналист да получава 7-10 хиляди лева месечна заплата , а един доктор,инжинер , дори ипрофесор да не може и 2000 хиляди.Бареков си обяви заплатата,така трябва да направят всички журналисти в БНТ, БТВ, НОВА , който се водят национални и ще видите къде е корупцията, тъй като ,като получаваш не заслужени пари е чиста корупция.Тези пари са дошли по най различен начин от бедния народ.Истината трябва да излезне на яве.
42
Дотегна ми присъствието и физиономията на този печален индивид.На него винаги някой му е виновен,винаги някой му пречи,винаги с изплезен език пред "началниците",винаги в режим на оправдания и нагли лъжи.Който му се връзва,демонстрира примитивност,лош вкус и ниска политическа култура.лошото е,че винаги покрай сухото,гори и суровото. При някои българи,еволюцията е спряла още след раждането.....Жал ми е за такива хора...
43
ДОБРЕ ДЕ ТАЗИ Д-КА КАТО Е ХОДИЛА ПО СВЕТА НЕ Е ЛИ ЯЛА,СПАЛА,ПИЛА,С КАКВО Е ПЪТУВАЛА И КОЙ Е ПЛАЩАЛ ЗА ТОВА ,ДА НЕ БИ ОТ СОБСТВЕНИ ПАРИ ДА Е ПЛАЩАЛА? ДОРИ ДА ВЗЕМЕМ ДУМИТЕ НА БОРИСОВ ЗА НЕВЕРНИ АЗ СЕ ПИТАМ " КОЛКО И КАКВИ ПАРИ СА БИЛИ НЕОБХОДИМИ НА ТАЗИ " скъпа другарка" и кой е плащал ?????????????????????????
44
пускам фактура за 2 милиона, СТАНИШЕВ Я РАЗПИСВА И ПОСЛЕ СТАВАМ СПОНСОР С 1 МИЛИОН на ТОПкореспондентката. така става ТОП-ТОП ТИП-ТОП
45
Лесно е да се прави журналистика, когато патрон ти е премиерът на държавата (съсела)......
46
Като помисли човек, далеч по-престижно е да завършиш висше в Москва, отколкото в милиционерската школа в Симеоново.
47
Лесно е да се трупат милиони, когато любовницата ти има банка! За справка Посланик Байърли "Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов…. С други думи, ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа”. Ambassador John Beyrle Нищо лично rossi но явно тъпите блондинки в критическата възраст са най-твърдия електорат на Герб!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Бойко Борисов е името на този премиер - дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант, съвсем в примитивните политически традиции на региона. Той излезе за първи път на преден план като бодигард на последния комунистически ръководител в България. Това би трябвало да ви даде представа за качествата му.„
50
ЗАЩО МИ СПИРАТЕ НАПИСАНОТО И ПИШЕТЕ ЧЕ КОДЪТ ЗА СИГУРНОСТ Е СГРЕШЕН! АЗ СЪМ ГРАМОТЕН, ТАКА ЧЕ СТЕ СМЕШНИ. ЩЕ СПРА ДА ВЛИЗАМ ТУК
51
Баш пожарникаря сам си подпали чергата и с Цецка и сега с Йончева - да гори тъпака!
52
За санирането аз вярвам на Таско Ерменков, който пръв си санира блока и е подписал акт 16. Сега той си ходи в апартамента по къс ръкав и по къси панталонки и се смее на дебилите, които останаха със старата дограма и без топлоизолация на външните стени, на пода и на покрива.
53
Корнелия - лъже, Поптодорова - краде, Йончева - троши държавна пара, Абе каква промяна бе - това са си същите червени кучки.
54
Започвам с това ,че не съм ничий трол а само реалист и ще изкажа собственото си виждане: Първо когато единият е бил пожарникар,другия е бил топ журналист с репортажи от най-горещите точки. Второ когато единия е любовница на премиер,другия бил любовник на собственичка на банка, през която са минавали съмнителни пари Трето в началото парите бяха за командировки след това станаха за сомалийска следа.На последно място единият каза, че ако лъже ще напусне сцената както подобава на честния човек, другия обаче мълчи.Е Народе само онзи,който е обективен направи си извода .
55
МНОГО ЛЕСНО СЕ СМЯТА. КОМУНИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ РАБОТИ НА ПРОЦЕНТ. И НА ВСЕКИ ПЛАТЕН ЛЕВ 50% ЗА НЕГО. ЗАТОВА СМЕТНЕТЕ НА 2 МИЛИОНА ДАДЕНИ НА ЙОНЧЕВА КОЛКО Е ПРИБРАЛ ТОЙ. НЯМА КАКВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ. ТОВА Е ИСТИНАТА. КОЛКО ФИРМИ УНИЩОЖИ КОЛКО СЪДБИ ПРОМЕНИ. САМО ОТ ЕДИН СТРОЕЖ С КАКВИТО ТОЙ МНОГО СЕ ГОРДЕЕ ВСЕКИ ДЕН. НЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ НЕГОВ ЧОВЕК Е ПРИБИРАЛ ПО 50 000 ЛВ. Е АКО ВИ ХАРЕСВА ОСТАВЕТЕ ГО ДА ВИ ПРАВИ КУПУВА САНИРА ДАВА ТОВА СЪЩЕСТВО Е НЕ САМО ЗА ЗАТВОРА
56
Аз пък искам да знам колко струва един летателен час, колко пъти ББ използва "Еърбъс"-а за собствен превоз и за превозване на "Бистришките тигри" от точка А до точка Б. Да се сметне ден по ден, час по час и да се калкурила сметката. Веднага, на момента! А Герджиков си разкри картите днес и показа обвързанстите си като взе главата на Гарелов. Т.е. взе собствената си глава. Думите на Гарелов :"„Мотивите са, че съм ангажирал кабинета, защитавайки Елена Йончева в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България”. Само че аз я защитих като мой колега. Обяснено ми бе, че с изказването ми лично съм засегнал бившия министър-председател Бойко Борисов” Айде, отивайте си кой откъдето е дошъл. Изборите ще покажат!
57
A kolko ni struva ohranata na SIK-adjiyata ....."? """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
58
Г-жо Павлова,като няма сериозни аргументи се използва антикомунистическата риторика.Спорът провокиран от Бойко е за два милиона за определен период от време. Иначе, постъпвайки като вас, искам да се разкриете и посочите източниците си на доходи.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?