Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩА ТЕМА! Красимир Каракачанов с последни разкрития за паниката с ромските деца в Сливенско
ГОРЕЩА ТЕМА! Красимир Каракачанов с последни разкрития за паниката с ромските деца в Сливенско
Автор: ПИК
Дата
Дата
26338
Коментари
6
ГОРЕЩА ТЕМА! Красимир Каракачанов с последни разкрития за паниката с ромските деца в Сливенско

Слухът, че служител на МО стои зад скандала в Сливен опроверга министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Той обясни, че е имал разговор с Александър Урумов, шеф на дирекция "Връзки с обществеността", който е обяснил, че няма нищо общо със скандала, че миналата седмица е бил в чужбина и е заявил, че ще предостави всичките си средства за комуникация, за да докаже, че казва истината.

"Ако се окаже,че мой служител стои зад скандала в Сливен с децата, той ще си понесе необходимите санкции. Притеснявам се, че когато дойдат избори, ние се занимаваме с интриги. Децата, най-вече тези от гетата, трябва да са в училище. А не някой да ги вади от там", каза в ефира на БНТ вицепремиерът Красимир Каракачанов по повод психозата, която бе създадена, че децата в две сливенски училища ще бъдат отнети от от водителите от  социалните служби в изпълнение "Стратегията за детето". Каракачанов се закани, ако това твърдение се окаже, че е вярно, а не е провокация, ще има наказания. 

"Проверих във Фейсбук, на едно място се споменава като предположение шефа на пресцентъра на МО. Той ме увери, че той не участвал. Още повече, че беше в командировка в чужбина. Ако се оказаже обаче, че ме излъгал, ще си понесе санкциите", поясни Каракачанов. 

Каракачанов уточни, че ще направи проверка.  Според него става дума за "създаване на интрижка между партиите". "Вижте към кого гравитира организацията "Правосъдие без граници", каза той, обяснявайки факта, че член на организацията е намекнала във Фейсбук, че става дума за Урумов. Скандалът пък бе подет от вицепремиера Томислав Дончев, който раздуха името на Урумов без да има никакви доказателства. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК

Напиши коментар »
(6)
1
По тези земи обичаме да се лАжем. Сигурно ни останало от комунизма - тогава всичко беше фейк
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Процесът на изясняване ще се проточи, но задължително трябва да се стигне до края, който още по-задължително трябва да е строго справедлив.
4
Ама не ли е прав! Поредната Костинбродска конспирация на импексовата БСПдирастия, водена от Клепоухия Каун Шербетов, Кучката Йо, Импексовата Барсала и Общата костинбродска шафрантия е налице... ............................................................................................................................................. Но, какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените олигарси и бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко -1, 2, 3 и още легион крадливи БСПеерасти, готови да заграбят милиардите на София . Софиянци пак искат да ви цакат, с дърти корвети нов бардак да правят. Но ще допуснем ли да сменим, работен кон, за червена проскубана, кудкудякаща кокошка, не вярвам.. Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка, и държавни привелегии по големи от тези на Клепоухия Каун Румен Пъпката, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали, как и навират вибратор с крак, както при корветата на Кмета вибратор, че да я изнудват сега, не е ясно. Но изведнъж да смени поведението си, от говорител на народа да стане говорител на червената номенклатура и олигархия, каквато си беше преди, е повече от странно...
5
Каракачанката яко се е нас.рал, има ли още балъци да му вярват
6
На позирано 20 е спряно електрозахранването към 21,30 пред входа е имало линейки които са извозили седем души от които три жени към Пирогов. Прочетете го това в саита информиран нет ,докато не са го изтрили.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?