Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Гореща премиера: Потопете се в романтиката на Париж с любовния бестселър „Изваяни в страст”
Гореща премиера: Потопете се в романтиката на Париж с любовния бестселър „Изваяни в страст”
Автор: ПИК
Дата
Дата
7085
Коментари
1
Гореща премиера: Потопете се в романтиката на Париж с любовния бестселър „Изваяни в страст”

Вдигнете градуса на лятото с изпепеляващия роман "Изваяни в страст" от златната колекция „Под знака на любовта“ на издателство "Милениум". В центъра на сюжета е класически любовен триъгълник - страстна рускиня и скромна френска девойка водят отчаяна битка за сърцето на красив парижки скулптор.

Можете да намерите книгата по вестникарските павилиони в цялата страна на промоционална цена само 6 лв.

Свенлива девойка от провициално френско градче среща принца на мечтите си – талантлив скулптор, обвит в романтичния ореол на изживяна трагична любов. Тя се влюбва искрено и е готова да свърже живота си с него завинаги, но той не може да забрави предишната си изгора – красива руска поетеса, която го е накарала да страда. Себичен и горд, артистът пожелава за съпруга чистото момиче само за да удовлетвори желанието си за отмъщение. Разкъсващи съмнения, подозрения и разяждаща ревност водят до неочаквана развръзка. Коя ще се окаже истинската муза за даровития, но егоцентричен нарцис?

„Изваяни в страст“ е роман за изстраданата обич, която разцъфва след изпитания и превратности, и за чувствените плътски наслади, на които са способни само хората на изкуството.

Анри Ардел е литературният псевдоним на Берте Абрахам, авторка на 35 изключително популярни любовни романи, в които влага цялата си страст. В личния си живот плодовитата френска писателка предпочита усамотението и така и никога не се омъжва. Творчеството на Анри Ардел е преиздавано многократно и превеждано на редица езици. 

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18 (зад опашката на Коня).

 

Напиши коментар »
(1)
1
ГЕРБ,ПРОТИВ ЗАВРЪЩАНЕТО НА РУСИЯ В ПАСЕ!ПИТАЙТЕ ДЖЕМА ГРОЗДАНОВА!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?