Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Говорителката на ДПС: ДОСТ са изпълнени с огромна злоба и комплекси, разкриващи собствената им духовна нищета
Говорителката на ДПС: ДОСТ са изпълнени с огромна злоба и комплекси, разкриващи собствената им духовна нищета
Автор: ПИК
Дата
Дата
20351
Коментари
9
Говорителката на ДПС: ДОСТ са  изпълнени с огромна злоба и комплекси, разкриващи собствената им духовна нищета

Не ми е приятно дори да мисля за ДОСТ. Това са хора, лишени от политическо въображение и елементарен политически морал. Хора, изпълнени с огромна злоба и комплекси, разкриващи собствената им духовна нищета. Това, че не са с нас, е нашата оценка за тях. Това заяви пред "Събуди се..." говорителката и кандидат-депутат на ДПС Велислава Кръстева.

Тя отказа да коментира в детайли отношенията между двете партии. "Има умора от политика, има злоупотреба с думите, има криза на доверието.

"С лидера на ДПС обсъждаме неща заедно. Начина, по който водим кампанията, е изражение на общото мислене, на това, което е необходимо. Съчетанието между противопоставяне и бедност е най-опасната прогноза за България. И трудното, и приятното, и светлото, и тъмното вървят заедно. Много ме е плашила омразата. Много ме е натъжавала", коментира още Кръстева.

Тя не скри, че била хулена за това, че е член на ДПС. "Вярвам в това, че правата и свободите са фундамент на демокрацията. Вярвам в това, че Ахмед Доган, създавайки ДПС, реализирайки уникалния етнически модел, прави възможно 27 години България да не бъде част от всички конфликти, които ни заобикалят", допълва Велислава Кръстева.

 

Напиши коментар »
(9)
1
Боже, и тази говори за "духовна нищета"???????
2
Рошко Ка пута--LZ1RGD....Напиван и Е бан преди 7 години от руски тираджии(екип двама) в Холандия - Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
3
Киряк Стефчов ще ни дава акъл.По- полека госпожо !Много добре знаем защо се напъвате да влезете в Парламента.ДПС е символ на корупцията .
4
путиноиден трол цял живот да ти е вътре американският кур смени плочата вътрак комунистически !
5
Хората от ДПС да се си губят времето с декларации, ами Корана да почват да четат. Ако могат!
6
Поръчковите статии на Дилян.Най -големите грабители ни засипаха през последните седмици във всички негови медии колко са загрижени ДПС и А.Доган за България и какво зло е ДОСТ.Не мерси от промивки , народа не е толкова глупав и непаметлив.
7
Руските шпиони са отчаяни и много изплашени от влизането на ДОСТ в парламента, защото всички честни етнически турци в България и всички изселници в Анадола ще гласуват за европейския политик Местан, а не за резидента на КГБ циганина Ахмед Доган. А това означава, че планираната от Кремъл коалиция на Нинова с бандита Доган отпада. Времето на руските шпиони в България изтича!
8
Добре е за страната ни, когато тyрчолята се дърлят един друг.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?