Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГНЕЗДОТО НА ВЛАСТТА: Зам.-министърка на спорта и кумица на Цветанов му е съседка в луксозната сграда на "Артекс"
ГНЕЗДОТО НА ВЛАСТТА: Зам.-министърка на спорта и кумица на Цветанов му е съседка в луксозната сграда на "Артекс"
Автор: ПИК
Дата
Дата
29133
Коментари
25
ГНЕЗДОТО НА ВЛАСТТА: Зам.-министърка на спорта и кумица на Цветанов му е съседка в луксозната сграда на "Артекс"

Още един човек от властта  е с апартамент от строителна фирма „Артекс” на цени под пазарните. Заместник-министъра на спорта Ваня Колева ще е съседка на Цветан Цветанов в сградата на улица "Латинка" в престижния столичен квартал „Изток”, съобщава Би Ти Ви.

Цветанов е кум на Колева. Тя е купила апартамент от над 230 квадратни метра и гараж за общо 665 хиляди лева, показва справка от Агенцията по вписванията. Сделката ще се финансира с банков кредит.

Напиши коментар »
(25)
1
Мамина сладка, душичка, Цвъчко и нея уредил! Ква е тая фирма бе, губи ли губи пари, благородно помага на бедни политици. Имам две гардониери в Люлин, заменен ги с малко доплащане за такава в блока на Цуцко. Чакам обсъждане от фирмата.
2
тая му приятелка и кумица от нищото - изтипосана за министЕрка ! И тя с апартамент !
3
...че откъде и разбрахте че е цена под пазарната...над 1000 евро на кв.м.,и особено ако е платено на груб строеж! Само давате повод на помиярите да лаят!
4
Председателят на БСП Корнелия Нинова е успяла да закупи апартамент от близо 90 квадрата на столичната улица „Боряна“ в квартал Овча Купел на цена от 241 лева на квадратен метър. Общата цена, която Нинова и съпругът й Митко са платили е 21 514 лева, според имотната декларация на лидерът социалистите, съобщава телевизия „Европа“. Покупката е извършена през 2004 г., по времето когато Нинова все още е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Според официалната статистика на НСИ за 2004 г. средната цена на имотите в София през годината е била 1095 лв. или четири пъти по-висока от платената от Корнелия Нинова. През 2004 г. друг червен депутат – Валери Жаблянов, се сдобива с апартамент с квадратура от 96 квадрата. Обявената в имотната му декларация цена на придобиване е точно 31 000 лева или 322 лева на квадрат. Цената е малко по-висока от тази на Нинова, но все пак близо четири пъти по ниска от средната за София. Жаблянов също така е собственик на луксозна къща със застроена площ от 300 квадратни метра в столичния квартал Драгалевци, придобита през 2013 г. на стойност 360 000 лв. Не по-малка е разликата между средната пазарна цена на имотите в София и апартаментът на друг виден социалист – депутатът Жельо Бойчев. През 2006 г. Жельо и съпругата му Зорница придобиват апартамент с внушителна квадратура от 175 квадрата. Цената, която семейство Бойчеви плаща е 57 100 лева или цена от 326 лева на квадратен метър. Отново по данни на НСИ за първото тримесечие на 2006 г. средната цена на квадратен метър в София е била 1313 или четири пъти по-ниска цена. На по-ниска от средната пазарна цена е придобила апартамент в София и депутатът от ДПС Нигяр Джафер. През 2003 г. тя е закупила апартамент от 107 квадрата на цена от 65 000 лева. Сметката показва, че цената на квадрат е 607 лева. По данни на НСИ средната цена на квадрат за апартамент в София е била около 850 лева. От необичайно ниски цени на имотите в София се е възползвал и депутатът от Патриотичния фронт Борис Ячев. Той е закупил апартамент от 50 квадратни метра в София през 2009 г. за 37 500 лева. Сметката показва, че имотът е придобит за 750 лева на квадрат. По данните на НСИ средната цена на апартаментите в София през четвъртото тримесечие на 2009 г. е била 1585 лева.
5
Така например председателят на БСП Корнелия Нинова е успяла да закупи апартамент от близо 90 квадрата на столичната улица „Боряна“ в квартал "Овча Купел" на цена от 241 лева на квадратен метър. Общата цена, която Нинова и съпругът ѝ Митко са платили е 21 514 лева според имотната декларация на лидерът социалистите. Покупката е извършена през 2004 г., по времето когато Нинова все още е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Според официалната статистика на НСИ за 2004 г. средната цена на имотите в София през годината е била 1095 лв. или четири пъти по-висока от платената от Корнелия Нинова.През 2004 г. друг червен депутат – Валери Жаблянов, се сдобива с апартамент с квадратура от 96 квадрата. Обявената в имотната му декларация цена на придобиване е точно 31 000 лева или 322 лева на квадрат. Цената е малко по-висока от тази на Нинова, но все пак близо четири пъти по ниска от средната за София. Жаблянов също така е собственик на луксозна къща със застроена площ от 300 квадратни метра в столичния квартал Драгалевци, придобита през 2013 г. на стойност 360 000 лв. Не по-малка е разликата между средната пазарна цена на имотите в София и апартаментът на друг виден социалист – депутатът Жельо Бойчев. През 2006 г. Жельо и съпругата му Зорница придобиват апартамент с внушителна квадратура от 175 квадрата. Цената, която семейство Бойчеви плаща е 57 100 лева или цена от 326 лева на квадратен метър. Отново по данни на НСИ за първото тримесечие на 2006 г. средната цена на квадратен метър в София е била 1313 или четири пъти по-ниска цена. На по-ниска от средната пазарна цена е придобила апартамент в София и депутатът от ДПС Нигяр Джафер. През 2003 г. тя е закупила апартамент от 107 квадрата на цена от 65 000 лева. Сметката показва, че цената на квадрат е 607 лева. По данни на НСИ средната цена на квадрат за апартамент в София е била около 850 лева, показа справка на телевизия Европа.
6
Ами честито им на овцете които ги избират а бъди сигурен че тя фирмата нищо не губи - губим всички ние включително и овцете които им целуват задниците !!!
7
Щом и тая герберска шушумига, никуму неизвестна и тя се е докопала до заветната лукс сграда със скъп апартамент наистина шайката си притежава цялата кооперация. А стана ясно, че и великия алхимик, префасониран на банкер отпуснал кредит от 28 милиона на същата шуробаджанашка фирма се е облагодетелствал в замяна с апартамент. После се чудете защо банковите такси са толкова високи у нас!!! Абе само Кьовеши ще ги оправи, няма кой друг...
8
Около 1400 евро на квадратен метър е под пазарна цена ? Само идиоти могат да потвърдят горе написаното,аз смятам,че тази цена е над пазарна в момента,особено ако е на шпакловка и замазка.
9
Ей, пичове от ГЕРБ? Срам нямате ли бе хора? Някога Диляна Грозданова разчекваше Милко Балев, че купил на синовете си по една ХОНДА, а някаква си пикла /но кумица на Цв.Цв./, си купува апартамент за 665000 лв. Значи като го обзаведе, ще са над милион. Умът ми не го побира. Та на мене и жена ми - три живота няма да ми стигнат за да го постигна това. Отвратително. Цвъкиииииии - не искам да те виждам повече по събранията на ГЕРБ. Отвращаваш хората. Иди си в партията, която те е отгледала...
10
Ами и те са ги купили още в земята и после в груб строеж бе тъпанар !!!
11
Ей, физкултурникът наистина е факир! От къде ги намира тези калинки, че и ги пласира във висшите етажи на властта?! Създали са си едно крадливо змийско гнездо и се чудят от къде и колко да лапат, а българите тънат в мизерия, болести и неграмотност. След като и криптомилионерката Ружа Игнатова е огласила, че Цветанов я е притискал за снасяне няма какво повече да се каже. Колкото си по-неграмотен, толкова си по-безскрупулен и по-нагъл и не ти пука от нищо и за нищо
12
Ти правиш ли рззлика , между над 1000евро на кв.м., и 120 евро на квадрат! Определението го оставям на тебе!
13
Ето те е бан помако-----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
14
защо се напъвате , като че ли и на вас ще дадат евтини апартаменти ?
15
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
Аз на лъжливи и крадливи, офшорни импексови корветини и гнусни БСПдирасти, не вярвам!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Завистниците от БСП, ДПС и всякаква друга паплач ще се скъсат от яд. Ами да си купят и те бе. Да не би Цветанов да е крал апартамента
19
ДРУГАРИ РУБЛАДЖИИ, СТАНЕТЕ МИНИСТРИ И СИ КУПУВАЙТЕ ГОЛЕМИ И СКЪПИ АПАРТАМЕНТИ. КОЙ ДО СЕГА ИМАШЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ? СТРУГАРИ, СЕРВИТЬОРИ, БОРЦИ, МУТРИ И ДРУГАРИТЕ С КУФАРИТЕ ОТ ЛУКАНОВ, ПРИВАТИЗАТОРИ, ОЛИГАРСИ, КОНТРАБАНДИСТИ И НАРКО ТРАФИКАНТИ? ЦУМ КОЛКО СТРУВА?
20
EEEE, докога, докога, докога
21
Като СВИНСКИ ЧЕРВА СА СЕ НАВЪРЗАЛИ КРАДЛИВИТЕ ГЕЙберасти, МАЙКАТА ДА ИМ EБA.
22
Пикофци откога минахте на левия бряг, че ви почервеня ГЪ3А. Защо не покажете любовното гнездо на Клепоухия Каун, където назначи една селянка като пиар любовница на две държавни заплати, за да си я плющи през работно време. Защо не покажете и любовното гнездо, на СС Момата и крадливата Милиончева, когато татарката му лижеше сладоледа на Момата!! Или пък, любовното гнездо на Импексовата Барсала, когато лижеше сладоледа на Мавъра!?!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Вие и в момента може да си купите на тази цена. Не знам, от коя година е сделката на жената, но това прави по 1478 евро на квадрат. И ако предварителният договор й е от 2017 година, просто не знам на кое казвате евтино, вие журналистите, кой знае, какви скъпотии си купувате тогава ...Сделките се вписват в агенцията по вписванията, чак когато се изповядат, а изповядането може да стане мнай-рано на Акт 14. Жилищата се продават на зелено - години преди да се стигне до изповядане. И всеки предварителен договор е функция на пазарните цени към момента на подписването му.
25
То да ти е кум Цветанов и да си му любовница е много сладко. Най-накрая и тая скандална шаврантия да "министърката" както се афишира, да лъсне на светло. Това й е трети пореден апартамент на Колева, закупен от Артекс. И трите апартамента са в квартала и на съседни улици. Комплекса на малката незадоволена женица е огромен. В същия луксозен блок на Цветанов, на втория етаж /апартамента е обзаведен супер луксозно с дизайнерски мебели/ дали е според възможностите й?/, така по съседски, да да им е удобно и спокойно без хорските погледи на двете самозабравили се семейства. СРАМОТА!!! Как така със зам.министерска заплата и досега винаги на държавната хранилка ,"бизнеса" на мъжа й с колела, Колева има възможност да закупи 3 /три/ апартамента - не един, от Артекс в скъпарския квартал? Ами ако се погледне и луксозния и лъскав автопарк на ненаситното семейство? Горката, да я ожали човек тая дребна и изключително комплексирана женица. Ами да се видят и почивките и воаяжите на двете съседски семейства в чужбина? Голям РЕЗИЛ! И за какъв морал говорим? Отврат....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?