Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГЛОБА: Корнелия Нинова с наказателно постановление
ГЛОБА: Корнелия Нинова с наказателно постановление
Автор: ПИК
Дата
Дата
40205
Коментари
14
ГЛОБА: Корнелия Нинова с наказателно постановление

В качеството на председател на БСП на Корнелия Нинова е връчено наказателно постановление, съставено по чл 186 ал 3 от Изборния кодекс, съобщават от община Хасково. То касае санкция от 1000 лева, а постановлението е издадено през 2017 година за неотстранени в срок плакати на политическата сила.

Към момента няма постъпило плащане на санкцията, затова вземането е дадено на публичен изпълнител, допълват от община Хасково. Това е първият случай , в който местна администрацишя успява да връчи Наказателно постановление на лидер на партия.

Само две политически партии са внесли депозит от 1000 лв. за лепене на агитационни материали за изборите на 26 май в община, допълват от там. Това са ПП ГЕРБ и ПП Зелените. Със заповед на кмета на Хасково вече са са определени 28 места за лепене на агитационни материали.

До 2 юни 2019 година политическите партии трябва да премахнат агитационните си материали. В противен случай общината ще задържи депозита или ще наложи административна глоба на политическите сили.

Напиши коментар »
(14)
1
Ostavat 12 dni.
2
да опрости глобата на другарката Нинова и БСП,понеже са в момента безработни и нямат пари и за кисело мляко.Ма може ли така.Другарю президент,бъдете държавен глава на всички българи и опростете задължението на социално слабите от "Позасрано" № 20
3
Една жена, една жена, Разпра бабаитите!!!!!?
4
Залагам че Йончева ще вкара 8 депутата срещу 5 на Гаргамел.
5
Нищо ново под слънцето!!!Комунетата,начело с Курнела Нунева винаги са били мърлячи във всяко едно отношение...
6
По-скоро грозното,изцъклено Ленче,ще ти вкара осем от ония изкуствените в а..лното отверстие,червен дебил!!!
7
След 12 дни вечерта ще гръмне адска бомба...
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Ти щото си много хубав,усимнайсе да ги поемеш другарю,и не забравяй квадратчето с № 18 ,ай!
10
Ти па си Ален Делон! Аре Дикла, за да не усетиш туптящия букет от венички в палавото си анале....тъповид!
11
А в телевизията на БСП един говорише на фона на Левски ..на плазмата ..говорише национал популистки радикални речи ..ВЧЕРА ГЛЕДАХ ПО БСП ---телевизийката им ..
12
Питам импексовата Курабия, Румен Пъпкъта и СС Момата, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанели начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели дори с кого са се плющели и жените им!!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Питай се как мутрите начело със сикаджията станаха не милионери , милиардери и колко са въвлечени в бухалкаджийската приватизация на България ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?