Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Главният прокурор Иван Гешев се срещна с посланика на Китай Дун Сяодзюн
Главният прокурор Иван Гешев се срещна с посланика на Китай Дун Сяодзюн
Автор: ПИК
Дата
Дата
7665
Коментари
0
Главният прокурор Иван Гешев се срещна с посланика на Китай Дун Сяодзюн

На 26 март 2020 г. в Съдебната палата в София главният прокурор на Република България Иван Гешев проведе работна среща с посланика на Китай у нас Негово превъзходителство Дун Сяодзюн.

Двамата обсъдиха досегашното сътрудничество между прокуратурите на България и Китай и перспективите за задълбочаване на развитието на взаимоотношенията между правоприлагащите и правоохранителните органи. 

Иван Гешев и Дун Сяодзюн дискутираха и международното сътрудничество в борбата с коронавируса и усилията за ограничаване на последиците от пандемията. 

Главният прокурор оцени висока благотворителната инициатива на китайската общност в България да дари предпазни средства за българските медици, ангажирани с лечението на болни от COVID-19.

Още по темата
Главният прокурор Иван Гешев с разкрития за борбата с коронавируса, захапа подсъдимия Прокопиев: Цинично обяви, че няколко десетки хиляди българи щели да починат! Изглежда за тях пенсионерите нямат значение, а ги интересуват само парите
Часовник
08:45
"Информация за актуалната обстановка българските граждани получават от Националния оперативен щаб и както виждате, за съжаление, ситуацията се развива в негативна посока – потвърдените случаи...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?