Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Главата на Цветанов е сложена на дръвника
Главата на Цветанов е сложена на дръвника
Дата
Дата
146598
Коментари
51
Главата на Цветанов е сложена на дръвника

На 26 този месец за трети път ще гласуваме за евродепутати. По принцип това би трябвало да означава, че вече сме свикнали с тази вече уж традиционна и за нас процедура.

Обаче ние не.

В интерес на истината през 2009 и 2014 година изборите си минаха съвсем нормално. Е, на вторите имаше и закачката с „феномена 15/15“, ама и той май се забрави.

А днес? Оставам с впечатлението, че сегашните избори ще бъдат битка между омразата, ненавистта, алчността и разчистването на сметки. Както на национално, така и на вътрешнопартийно равнище.

Ако започна с второто, през миналата седмица премиерът беше хем доста многозначителен, хем съвсем ясен – 26 май щял да бъде „ден за прошка“. В ГЕРБ, де.

Преведено на прост език, това ще рече, че главата на Цветанов е сложена на дръвника. Сиреч, или ще ми изкараш осем евродепутати и ще ти опростя апартамента с двата асансьора, или кратуната ти ще се търкаля като на онези, дето ги гледахме във „Време разделно“. Защото не си дали вярата, в случая – апартамента.

Главата на Цецо няма да се търкулне. Първо, защото е завършил ВИФ „Георги Димитров“, както някога се казваше сегашната Национална спортна академия. А там, както е известно, главата никога не е била най-важната част от тялото.

Второ, защото по специалност той е бегач на средни разстояния. И сега ще пробяга набързо структурите на ГЕРБ в цялата страна и ще им припомни, че ако не се мобилизират на 26 май, няма повече да участват и в онова любимо тяхно действие, наречено „усвояване на евросредства“.

И трето, защото както Цветанов без Борисов е нищо, така и - колкото и да е странно - е обратното. В смисъл че, ако пожали главата му, но отсече „дясната си ръка“, Бойко ще превърне партията си в една раздрипана, разюздана и откровено крадлива сган.

Та така в „дясното“. Противно на социолозите, моята прогноза е осем или поне седем евродепутати, Борисов доволен, Цветанов ухилен до уши, ГЕБР цял и непоклатим.

По-тъжна е ситуацията в „лявото“. Там „дясната ръка“ на другарката Нинова вече е спуснала указанията „по места“. Прогнозите на ръководството са за петима евродепутати и „ръката“ ги е подредила по „преференции“ – 1, 4, 6, 8, 10.

Както се вижда, в този „наръчник“ блести с отсъствието си № 5, демек председателят на ПЕС. Не съм негов привърженик, но далеч по-важни са други две неща.

Първо, какво послание ще отправи към своето „европейско семейство“ БСП? Че тук тя е във фактически развод?

И второ, какво ще стане, ако този „развод“ от вертикален (между „ръководството“ и вътрешнопартийната опозиция“) се превърне и в хоризонтален, т.е. между верните на едните или на другите структури в страната?

Борисов каза – и да загубим изборите, оставка няма да подам. А Нинова директно се опита да прехвърли отговорността върху Националния партиен съвет. Демек, и там оставка няма да има, каквито и да са резултатите на 26 май.

Еми хубаво. Значи каквото и да се случи на тази дата, нищо няма да се промени и в двете „големи“. И на заден план пак ще останат въпроси от жизненоважно значение за всички българи.

Папата дойде и ни го рече – приемайте емигрантите, защото и те са хора. Да сте чули някой от политиците ни да му възропта? Аз поне, колкото и внимателно да слушах, не чух такъв. Само видях колко услужливо т.нар. национални телевизии показваха посещението на Светейшеството в емигрантския център във „Враждебна“. Недай си Боже, в такъв да се превърне и цялото ни отечество, както всъщност разпореди той...

Далеч назад остана и още един проблем – за бъдещето на Европейския съюз и как нашите евродепутати биха реагирали по него. Ами мрачната ми прогноза е, че ще го сторят като 17 „озъбени и свирепи“ едно срещу друго кучета, както рекъл поетът. Защото партийните централи успяха да превърнат едни съвсем формални евроизбори в жестока битка помежду си.

И ми е трудно да видя как например Йончева и Габриел ще плеснат с ръце и ще се превърнат в Брюксел в името на общонационални интереси. Освен ако не ги обединят пликчетата със заплатите...

Просто дори не ми се коментира пък поведението на третия сигурен участник в надпреварата – ДПС. Да водиш листата и да обявиш, че няма да ходиш в Европарламента, си е цинизъм. Макар че и този филм вече сме го гледали – така лъжеха и Станишев, и Бареков. Пък после взеха, че отидоха...

И тъй, на 26 май хем ще гласуваме, хем нищо няма да се промени. Поради което аз лично няма да отида до урната. Ще ми е за първи път в годините на „демокрацията“. Но отказвам да участвам в битки между озлобени лидери и озлобени избиратели...

Напиши коментар »
(51)
1
главата на Българина е сложена на дръвника от години за тоя урод на никой не му пука,
2
Аз пък ще отида както винаги да гласувам! На това се надяват крадците от ГЕРБ. Не сте познали!
3
Време е Герб да си ходи
4
ГЕРБ ПОБЕДА !!!!!
5
Не знам дали е завъшил Спортната академия , но там доста мутри се "дипломираха" , по - скоро сдобиха с тапии !
6
квалификацията му е треньор по спортна гимнастика.
7
Това ще е за 4-ти път (2007, 2009, 2014, 2019).
8
И като му отрежат глава какво ? Ще отиде да я положи морно в едно от многобройните си жилища , купени с цяла депутатска заплата + пенсията на тъщата. Даже като му стане скучно ще я разхожда с личния си асансьор нагоре - надолу ! Това все пак е изпълнение и ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ , които са ГАРАНТИРАНИ ОТ ГЕРБ !
9
Колкото до Цветанов,има магистратура право.
10
Всички ще гласуваме за ГЕРБ на 26-ти май. Само това е начина да бъде унищожена комунистическата, крадлива шайка от БСП
11
Ако не стане каквото очаква Боко, бая глави май ще фърчат , даже и тази на великия г*ъзоблизец Nедeлko
12
Песента на импексовица е изпята ! Костов ще я сменя начело на столетницата след изборите с друга негова парантия .... Раданчо !! И в БСП третия пол окончателно ще възтържествува !
13
Тази шизоудална Нинова е въшка на челото на Радев,като каква се има,да не е петолъчка на челото му?Имала мечта Нинова да я назначат Министър Председател,да си мечтае,мечтите са безплатни,само памперсите да си сменя редовно,че съвсем умириса БСП-ОПГ.
14
Замислете се за едно нещо ! Възможно ли е това , което се случи в БСП / с евролистата на Нинова ,на която членовете на партията не се подчиниха и пренаредиха / да стане и в ГЕРБ / която е една иначе толкова демократична и плуралистична партия / ? Да сте чули там да има идейни течения и крила ? Да сте чули някой там да има мнение различно от това на главния вожд ? Явно е , че демокрацията е победила и се е самотрансформирала към по-висшето си ниво , наречено БОЙКОВЩИНА !
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Курнелия никога не греши, тя е едновременно лице и задник на БСП, за това е права, дори и да греши! Г-жа Лъжа Нинова, също както г-н Лъжец Шубето Радев са врагове на Истината, защото са сатанисти с петолъчката на Сатаната, татуирана на различни, скрити места.Българофоби са и са комплексирани некадърници с мегаломания вселенска,а манталитет махленски!
17
...тъпо за един професор! Някои си купиха ЦУМ , други Пощенската палата,ТЕЦ-Варна, Техноимпекс, а той като истински атрофирал комуноиден мозък се е взрял в "асансьора"! Дали е физкултурник Цветанов ,не е вярно това което казва професора , че слабо място му било главата, защото ако седнат да пият заедно ,главата на професора първа ще даде фира!
18
Тези две кухи кратуни, докопали се с хиляди машинации и подлости направиха само едно хубаво нещо, но за себе си, физкултурника стана милионер а каратиста - тенисист милиярдер. За тях проблема е само един, как да останат на власт още много време, да си опазят парите от конфискация и да не бъдат съдени. За българите, дреме им, важното е да им вярват и гласуват. Не, че не си ги купуват но не е зле да има има и реални гласове.
19
Ако са ти свършили хапчетата иди до аптеката !!!
20
Всички да се съюзим срещу шайката от крадци и мафиоти и БСП и да ги изритаме на евро изборите
21
Не останаха луди да вярват на БСП-то! Пийте си валидола другари, пейте "Партизан за бой се стяга" и треперете, кой ще е следващия "Червен мобифон", който ще търка наровете! Не случайно Мая Костинбродската Аферистка се грижи за условията в затворите, мисли за своето и на другарите си местообитаване!
22
Ти също прескочи до близката аптека !!!
23
Тази статия е от комуняга и целта и е да не се гласува масово,та да могат неговите БКП БСП да спечелят с техните чугунени глави и нищо не разбиращи гласуващи червени бабички,Тоя ментепрофесор го бяха хванал нощем да кърка в Университета и да се кандилка по коридорите,виждали сме го като депутат да пълни торби с мамбо и бутилки от изложители по панаирите,такива уреждат и децата ни,защото ги учат на изродщина,лъжлива история и комунизъм!ВЪН!Гласувайте всияки за ГЕРБ и СДС!Само те са нещо сега! Само те могат да спрат БКП БСП ДС!
24
Преди малко години от автора имаше в един сайт нещо за това как демокрацията съсипала България, а аз написах "Каквито са професорите такава е и държавата". После един от двама ни го спипаха да пие където не трябва и....Повече приказки на пазаря.
25
Тя,кратуната му и без това е празна.
26
Евродепутати : като орел ,рак и щука.От ГЕРБ снахичките,от БСП Йончева,от ДПС Пеевски,който ходи само на първото заседание и не го търси повече.Не избирам НИКОЙ
27
Това което имаме като бавноразви ващ се физкултурник с особенна форма на главата, досега трябваше да е усвоил поне една килия в някой затвор. Чакат да видят дали пак ще излъжат "матряла".Тези от ГЕПИ груп лапат от общите пари и си купуват апартаменти с асансьори, а за българите по високи цени на всички стоки и обещания за светло бъдеще. Лъжат и крадат чрез свои хора. Да ги пратим в историята. После следствие съд и затвор.
28
Да се гласува срещу и в защита на ГЕРБ. Който е от стадото се връзва. А що се отнася за Цветанов, който смята, че е тъп е пълен глупак.
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Никой нормален българин няма да гласува за листата на БСП, в която фигурира старата муцуна Румен Гечев. Човекът, който ни ограби спестяванията, доведе ни да получаваме 5 долара пенсия и 10 долара заплата и върна държавата ни с години назад.
31
Кое е нецензурното на факта че Цв. е мръсник????
32
Драго - Тъпото-статията е напълно безполезна, няма никаква идея
33
НАЗДРАВЕ, пийте си водката и хапчетата и си мислете за висшата партийна школа на БКП! От името на академичния състав и хилядите завършили НСА!
34
...да кажа на Щатните, че сайта запознанства е другаде, и ако им се заглежда във "формата на главата", да си търсят обект на желанието другаде! Доколко бил физкултурник , единадесет пъти ви изклаща на избори, и сега ще е дванадесетият, барабар с Фатмака и Крушовишката Селянка! Така ще е ...свиквайте!
35
Драганов сори,но озверели и осверепели за власт са само в партията на червените помияри.Лъжат,манипулират ,просташко поведение,докато другите от ГЕРБ и от ВМРО,Валери говорвт актуално точно за евроизбори и имст позиции.Нущо подобно не се вижда при червените бабички.Разнася се воня,то само като погледеш листата и ти се отщява от забележителнс порнография.Да жертваш българските интереси с кандидати които няма да ги защитят,а ще бойкотират,това не е нажионално отговорна партия.
36
Проф б. Драго – кандидат кметът на Ковачки да не ни агитира да не ходиме да гласуваме, ами да се запаси с кисело мляко, краставици чесън и медицински спирт, защото както сам той е казъл, таратор без сто грама спирт не е таратор, предполага се режим на водата в Бояна където живее няма да има, да изяде 4 такива таратора и да върви да се разтъпче и да гласува за партията на Ковачки. Той трябва да знае как се казва и под кой номер от всичките мюрета е. Освен ако и от там не са го пенсионирали де.
37
Искам да ти кажа ТЪП ГЕЙберастки ПEДEPACИHO, че ТИКВАТА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ САМО ВЕДНЪЖ. Следващите два мандата управлява С ПАТЕРИЦИ.Ако не бяха самозваните "патриоти",които излъгаха за пенсиите, ТИКВАТА отдавна щеше да е на БОКЛУКА.И друго. ПРЕДПОЧИТАМЕ $1 да е 3000лв., НО ДА НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ МАЛОУМНИ и КРАДЛИВИ ТИКВИ и ПИПОНИ.И само да ти кажа, че едно увеличение на цигарите с 0.20лв. ГАРАНТИРА НА БЮДЖЕТА още БЛИЗО 200млн.лева годишно.И друго:ЦИГАРИТЕ, АЛКОХОЛА,ГОРИВАТА и др. при предишните управления НЕ бяха на тия цени, което означава, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ЛАПА МИЛИАРДИ в ПОВЕЧЕ,КОИТО ТИКВАТА КРАДЕ.Нямаше и ДДС на АДВОКАТИ,НОТАРИУСИ, ЧСИ, от които държавата ЛАПА ДОПЪЛНИТЕЛНИ МИЛИАРДИ.Винетките бяха 67лв. а сега са 97, което води до допълнителни 200 милиона за КРАДЕНЕ....БОКЛУК.
38
Осъдени за кражби на евросубсидии не видях , не видях инаказани чиновници съдействали или бездействали за да може едни отявлени аустайдери да заемат позиции в обществото които се полагат на съвсем друга прослоика хора.Колкото до Цветанов аз лично предпочитам да си беше останал министър на вътрешните работи ,тъкмо ги бе подкарал по устав б,о.к.л.у.ц.и.т.е
39
Този професор , не беше ли пияната тояга от Софийския Университет . Същият този олигофрен във Великото Народно Събрание седеше на първия ред при комунягите . Итоя преподава в СУ , както и Искра Баева и още куп друга сволоч .
40
САМО ГЕРБ!!!!
41
АВТОРА МАКАР,ЧЕ СЕ ПРАВИ НА ОБЕКТИВЕН МНОГО Е ПРОЗРАЧЕН.АСАНСЪОРИТЕ ОТ 1 СТАНАХА 2,А ЗА ИМПЕКСА,ХАРАРЕ,ОФШОРКИТЕ,КЪЩИ ЗА ГОСТИ НЕДАКЛАРИРАНИ НАЕМИ И Т.Н. НИ ДУМА НИ СТОН.АБЕ НЯМА БИВШ КОМУНИСТ.
42
Халюцинации на сто процентов алкохолик.
43
Има магистратура, издадена от ОПГ на шайката за особени заслуги - подменяне на изборни резултати. Вярно е че е в областа на правото и затова му се полага костюм раиран и ол инклузив във ЦСЗ.
44
така както са застанали се канят на някого май...
45
Счърди червената смрад кому нистическа. Надявам се въздъха след 26 05 да е планинско чист.
46
Ако главата на Цветанов не падне ГЕРБ сmvа обречени на забрава!
47
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
48
Абе,червените боклуци какво са се хванали за Цветанов,бил завършил ВИФ,е и какво?Това унизително ли е ?Всеки човек се развива,свободна воля,свободен избор,който желае разбира се!Не е длъжен да стои на едно място!Никой не е роден политик,или можеш или не!Никъде в Западна Европа не се коментират професии по такъв тъп начин.!Дори имат приоритет тези които са започнали от по ниско стъпало,което показва стремеж за растеж .В Белгия например чистачи не са роми ,както тук или мигранти,а белгийци,добре облечени ,добре платени и това не е унизително.Но както и да е,тук манталитета е различен и много пи просташки,но това не ги прави по умни тези които коментират цинично.
49
На този отдавна затъпял комунистически професор му пречи главата на Цветан Цветанов.По комунистически иска да му бъде осечена главата на дръвника.Защо толкова на комунистите им пречи главата на Цветанов никой не казва? Кой е този, който ще я отсече? Опита се рускинята другарката Елена Йончева да я отсече, но секирата й беше тъпа, руско производство и не успя. Сега ронят крокодилски сълзи, понеже няма кой да я отсече. С това комунистите по време на избори се занимават по цял ден. Това най-вече ги интересува та чак не могат да спят.
50
Мисля, че ПРОФЕСОРА пак е пиян, и говори глупости. Професор нали се разбрахме, смени пиенето, стига с тая ШЛЬОКОВИЦА. А на УШЕВ му дреме, знае ТИКВАТА КОЛКО КАПИТАЛИ Е ПРИБРАЛ, знае биографията на Тиквун заедно с доказателствата. Периода като Рекетьор, производител на цигари, муле на дрога, разхождач на. кучета, и много друго. Така, че Професоре изтрзней, и пиши нещо друго, за АНАЛИЗАТОР не ставаш.
51
Драгане, ходи пий една водка, че да ти светне пред очите, пък тогава плямпай.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?