Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Гергана Ингилизова от ПИК, блъскана от мутрите на Манолова: Седянката й се превърна в лумпениада на агресивни червени бабички и професионални протестъри от акциите на Радев
Гергана Ингилизова от ПИК, блъскана от мутрите на Манолова: Седянката й се превърна в лумпениада на агресивни червени бабички и професионални протестъри от акциите на Радев
Дата
Дата
80681
Коментари
0
Гергана Ингилизова от ПИК, блъскана от мутрите на Манолова: Седянката й се превърна в лумпениада на агресивни червени бабички и професионални протестъри от акциите на Радев

В лумпениада се изроди седянката на Мая Манолова от стотина червени бабички и професионални протестъри, познати до болка от всички акции на Румен Радев, БСП и "Възржадане" на Копейкин. 

Екипът на ПИК носеше на Мая кафе и сладки за обявената от нея седянка пред Министерски съвет, но и за нейна изненада уличната й акция се изроди в меле, от което лично пострадах, след като бях плюта, удряна и ритана.

Преди няколко месеца, когато бях изненадала Манолова в деня на изборите в любимия й фризьорски салон, където тя прекарва голяма част от времето си, имахме уговорка да ми даде интервю и да отговори на всичките ми въпроси. Най-любезно днес бях направила кафе, купих сладки, от най-хубавите, за да може да си проведем интервюто и най-после да изпълни обещанието си - да каже кой даде пари за кампанията й и зависима ли е от хазартния бос Васил Божков.  

Въпросите ми бяха повече от елементарни - как така дъщеря й и зет й още са на държавната си службица при премиера Бойко Борисов, докато тя го обижда брутално? Къде е отчетът за кампанията й, който месеци наред обещаваше да публикува, за да е ясно кой я финансира и къде са изтекли парите? Борисов ли й спаси живота като я прати на лечение в Германия и после плакала ли му е тя в кабинета, за да я направи омбудсман?

Нищо провокативно, нищо неудобно. Вдигнах се аз с кафето и сладките, но вместо това се натъкнах на сбирщина от зомбирани лумпени, които при вида на нашия микрофон, започнаха да крещят срещу нас всевъзможни клевети и обиди. Все пак опитах да черпя Манолова със сладки и да й задам въпросите си, така би направил всеки журналист, защото нашата работа е да питаме, а не да сме дръжки на микрофони.

Оказа се, че Манолова не само не може да отговори, а реши да се скрие зад стена от лупмени, докато т.нар. "майки на деца с увреждания" насъскваха въпросните червени пенсионери да ни блъскат, скубят, обиждат и плюят. Това са поддържниците на Манолова - агресори, за които стана и ясно, че са пратени от структурите на БСП, да й пълнят столовете. Тя естествено не направи нищо, а ги ползваше като щит от въпросите ни. Проумя обаче, че това, че са пратени да крещят срещу Борисов, не означава, че са с Мая Манолова. Даже напротив - викаха името на Румен Радев. Същите тези присъстват и на протестите на Копейкин и на Корнелия Нинова, и са срещу ваксините на Бил Гейтс, абе каквото се сетите... Кой за каквото ги наеме, както се казва.

Манолова направи втори опит да събуди 100-тината души събрали се пред Министерски съвет, но абсолютно безуспешно. Хората разбраха истината и започнаха да си отиват, останаха само агресорите.

Обидите и ударите ще забравя, все пак аз съм с чиста съвест пред себе си, че отидох при Манолова с най-добри намерения, но няма забравя отношението й към един от феновете й. Приближи се човека до нея, искаше да я поздрави, а в замяна от Манолова получи крясъци, обиди и бе изпъден.

Това е отношението на Манолова към хората. Важното е да покажем прическата си, да наплюем човека, който ни е спасил живота, да изречем куп лъжи, в които могат да вярват само хората, които редовно четат сайтовета на присъдружния й Бабикян и да се скрием... 

Аз лично бих посъветвала Манолова, ако има тази възможност все още да се крие в хубавата си къща в Рударци, да си гледа внучето и градинката и да спре с унижението си. И да си гледа здравето. Веднъж Борисов я спаси от болестта, но след начина по който му отвърна, надали ще го направи втори път. 

Още по темата
СКАНДАЛ В ПИК TV: Манолова бяга от въпросите на Ива Николова за парите на Васил Божков! Блъскат и удрят водещата в брутално меле - полицията нехае! Хората на провалената кметица се разкриха, викат: "Радев, Радев" (ВИДЕА/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Часовник
11:35
Хората на авера на Румен Радев - лидера на маргиналната партийка "Възраждане" Костя Копейкин, подкрепиха с присъствие седянката на Мая Манолова, видя ПИК TV. Въпреки това провалената...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?