Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГЕРБ: Снимките, които свързват нашия кандидат със спиране на санирането са манипулации
ГЕРБ: Снимките, които свързват нашия кандидат със спиране на санирането са манипулации
Автор: ПИК
Дата
Дата
10329
Коментари
6
ГЕРБ: Снимките, които свързват нашия кандидат със спиране на санирането са манипулации

Във връзка с появилите се снимки в медиите, на които се виждат призиви за гласуване за нашия кандидат за президент или в противен случай ще спре санирането на жилищата на гражданите, категорично заявяваме, че това са грозни манипулации, които нямат нищо с ГЕРБ. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

От партията призовават политическите си опоненти да прекратят този обиден е арогантен подход към избирателите. "Отново наблюдаваме заиграване със страховете на хората, но този път като се опитват да изградят един деспотичен образ на партия ГЕРБ. Подобни прийоми никога не са били наш стил и няма и да бъдат. Нека не се връщаме отново към мракобесните времена на тоталитарното управление, където лъжите и манипулациите бяха основен политически лост. Нека запазим добрия и толерантен тон в кампанията.

ПП ГЕРБ застава зад демократичния, прозрачен и справедлив избор на гражданите. Обръщаме се към всички български граждани с призив да гласуват по съвест и убеждения", се казва още в обръщението от ПП ГЕРБ.

Напиши коментар »
(6)
1
Аз съм един от заблудените гласоподаватели, които първия път гласувах за герб, за което ДЪЛБОКО СЪЖАЛЯВАМ И СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА. Втори път не допуснах тази БРУТАЛНА ГРЕШКА. А третия път гласувах СРЕЩУ ТЯХ, ако ще и извънземните да са кандидати. герб ВЪРВЕТЕ СИ С МИР. ПОЧНИ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА И НЕ ВИ УВАЖАВА ВЕЧЕ.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Светът ще свърши и земята ще спре да се върти, ако не изберем Цецка. А Боко и Бог е едно и също. Това ни обясняват разни министри, депутати, журналисти, коментатори, анализатори, социолози, политолози, астролози, уфолози. Не им вярваме.
4
Отново заплахи! Явно ще излязат далаверите за санирането на сградите!!
5
Това което направиха министрите на управляващите през изминалите дни на тази седмицами напомня годините от времето на комунизма преди 10.11. 1989г. Тогава ни плашиха с западният капитализъм и нечовешките отношения на трудовия пазар, безработица и глад. Сега същите те ни плашат, че светът ще свърши и земята няма да се върти, ако не изберем Цецка Цачева.за президент. Ако се вгледаме в ръководството на ГЕРБ ще се види, че то е изцяло от бивши комунисти и членове на БКП. Боико Борисов -членна БКП и лична охрана на генералният секретар на БКП Тодор Живков, Цветан Цветанов членна БКП и синна шофиора на несменяемият зам. министър на МВР г-н Шопов отговарящ за специалните служби по онова време. преди 10.11.1989г., Красимир Велчев член на БКП и партиен секретар в БГА - Балкан, Кандидаткатаза президент Цецка Цачева не крие, че е била член наБКП, но и партиен секретар, сега и председател на парламента. Съпругът и е архитект, но не работи по специалноста, но за сметка на това на високо платена длъжност в Ръководство въздушно движение - хранилка на много близкиот управляващите. Това по категоричен начин показва, че комунизма от страната не сие отишъл и сега държавата се управлява от децата и внуците на комунистите от преди 1989г.. Така, че нищо не се е променило и всичко си е по старому в нови условия. Така е с всички политически портии от политическата класа и олигарси в България С тази политическа система промяна не може да сеочаква. Надяам се стана ясно защо реакцията на ГЕРБ срещу генерал Радев е така подчертана защото той не е от тази политическа класа и няма нищо общо с олигарсите при това е и деполитизиран.Това гивбесява.
6
Нагъл трол! Иде ми да му изшия един звуче шамар с опакото на ръката.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?