Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГЕРБ взима председателските места в избирателните комисии в Пловдив и областта
ГЕРБ взима председателските места в избирателните комисии в Пловдив и областта
Автор: ПИК
Дата
Дата
11440
Коментари
6
ГЕРБ взима председателските места в избирателните комисии в Пловдив и областта

Областният управител Здравко Димитров и експерти от екипа му проведоха вчера първите консултации с партиите за съставите на Районните избирателни комисии за 16-и избирателен район Пловдив и 17-и избирателен район Област Пловдив.

Срещите и консултациите се организират във връзка с организацията и произвеждането на избори за Европейски парламент, които ще се проведат на 26 май, пише "Марица".

Споразумения бяха постигнати за председателите, които и в двете комисии ще са за ГЕРБ. Местата на секретарите остават за БСП, а заместник-председателските ще бъдат определени от ЦИК, тъй като за тях не бе постигнато споразумение.

На консултациите присъстваха представители на ГЕРБ, БСП, Обединени патриоти, ДПС, "Воля" и "България без цензура". Не дойдоха хора от несъществуващия вече Реформаторски блок.

В края на консултациите Здравко Димитров пожела феърплей и успешно представяне на изборите на всички. "Залогът е голям, но това не оправдава използването на непозволени средства. Призовавам всички към честна игра и толерантност и нека по-добрият победи“, каза областният управител.

Още по темата
Спас Панчев напусна и две парламентарни комисии
Часовник
10:41
Напусналият парламентарната група на БСП Спас Панчев беше освободен от Комисията по отбрана и на негово място влиза Васил Антонов. В Комисията по транспорт той е заместен от Йордан...
Напиши коментар »
(6)
1
най честните, най работливите, най красивите,. Герб победа винаги. Замитай под килима далаверата.
2
Айде сега и чичко Цацоратуров да се задейства !!! Или пак с преместването на едноцифреното IQ, Цъфтан Седмокъщников от един кабинет в друг, нещата ще се разминат?
3
„Шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е купил на апартамент с площ 156 кв. м. и тераса 48 кв.м. Данъчната оценка на имота е 452 785,70 лв. За такова екслузивно жилище цената няма как да е по-малка от 1500 евро на кв. м. за апартамента и 500 евро на кв.м. за терасите или минимум 700 000 лв (350 000 евро), което прави усреднено по 900 евро на кв. м. Пламен Георгиев обаче е декларирал по нотариален акт цена 150 000 евро или средно по 384 евро на кв.м. Дали ниската цена по нотариален акт е, за да се прикрие фактът, че Георгиев не може да докаже доходи, за да плати луксозния апартамент на пълната му цена, или е преференциален жест от продавача към овластено лице, трябва да изясни оглавяваната от самия Георгиев комисия КПКОНПИ.“ ++ „Пламен Георгиев беше лично предложение на Цветан Цветанов за шеф на КПКОНПИ. Като прокурор, Георгиев стана известен с това, че прекрати проверката по делото „Ало, Ваньо”, за разговорите между Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов, в който разговор Борисов нарежда на Танов да спре проверка в завода на „Мишо Бирата”. Сега името на Георгиев е спрягано като наследник на поста на Сотир Цацаров.“ - https://bivol.bg/apartgate-plamen-georgiev-2.html ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
4
по добре да ни крадат от шйката Герб отколкото от червената мафия.
5
Електоралната подкрепа на европейските избори за ГЕРБ и БСП е почти изравнена. В действителност, дали ще те крадат правоверните комунисти от ГЕРБ или правоверните комунисти от БСП, няма никаква разлика. Комунистът, освен да краде, друго не знае. Но хората пак ще гласуват за тях, защото им хареса да ги управляват и крадат комунисти, тикви, милиционери, физкултурници, мутри, агенти на ДС, кратуни, румянки, бъчваровки, калинки, теменужки, кристалинки, куневици, пламенгеоргиевци, цацари, габриелки, манделки, цецки и др., които да си живеят на ползу роду в апартаменти в София 200 - 300 кв. м. суперлукс с гаражи и частни асансьори. (Димитър Талев в романа си „На завой“, издаден през далечната 1940 г., пише пророческите си думи: „Знаеш ли, Милке, последният правоверен комунист ще умре в България. И тогава, когато никъде по света няма да има правоверни комунисти, нито дори в болшевишка Русия, тук, у нас, все още ще се намери някой. Ах, какъв народ сме ние!…“ – (https://debati.bg/spetsialno-za-debati-bg-tova-e-polozhenieto-minke/). Заради тези си писания, Димитър Талев е арестуван и захвърлен в комунистическите концлагери след девети септември 1944 г.)
6
Колко справедливо, всички шефове на ИК от партията ГЕП, нали? Цвъко ги е научил как да фалшифицират проъоколите, кого и как да купят за да са изборите открити и честни! Така "победата" е почти сигурна, даже сигурна???? Въпроса е, до кога ще се търпи една група крадливи глигани да играбват българите, да ги унижават и лъжат, да издевателстват над тях в името на Висок растеж и Просперитет, които никой не усеща и вижда.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?