Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Георг Георгиев: След неделя БСП ще бъде изцяло зависима от ДПС
Георг Георгиев: След неделя БСП ще бъде изцяло зависима от ДПС
Автор: ПИК
Дата
Дата
19948
Коментари
22
Георг Георгиев: След неделя БСП ще бъде изцяло зависима от ДПС

След неделя, ако Румен Радев получи тези гласове, които ДПС му обещават, а ние знаем, че ще ги получи, левицата ще бъде изцяло и напълно зависима от ДПС, както през 2013 година. Това каза Георг Георгиев, депутат в 43-тото Народно събрание и председател на младежката структура на ГЕРБ, на пресконференция в централата на партията.

„Това, на което ставаме свидетели, всъщност не е нищо ново и аз не мисля, че в капацитета на БСП влиза реална политика. Факт е, че снощният дебат разкри по какъв начин всъщност Левицата се позиционира и по какъв начин смята да позиционира кандидат за държавен глава. Румен Радев изглеждаше като един ученик, който е научил въпросите си наизуст и в момента, в който се формулира въпрос, различен от тези, които знае, той не може да отговори“, коментира Георгиев.

По думите му тогава, когато дебатът е напуснал полето на фалшификацията, манипулацията, спекулацията и незнанието, Румен Радев е изпаднал в ступор. „От днешния дебат и пресконференцията, която днес видяхме и която целеше да замаже снощния провал, разбрахме две неща. За БСП президентът може само да води разговори и да предизвиква дебати. Г-н Радев, виждащ се в ролята на президент, отива в институцията, за да се учи“, отбеляза Георг Георгиев.

„Ние през цялото време сме казвали, че президентската институция не е място за стаж. В президентството отиват професионалисти, хора с изявени професионални, морални и нравствени качества“, подчерта той. По думите му е очевидно, че Румен Радев вече е подвластен на няколко различни, независими една от друга сили.

„След неделя, ако той получи тези гласове, които ДПС му обещават, а ние знаем, че ще ги получи, Левицата ще бъде изцяло и напълно зависима от ДПС така, както беше през 2013 година“, коментира още Георг Георгиев.

„Аз питам какъв ще бъде кабинетът, който предстои и който те си представят?“, запита той. По думите му най-грозната лъжа, която са сътворили от БСП в хода на кампанията е да вменяват на президентската институция функции на Министерски съвет.

Напиши коментар »
(22)
1
този е много амбициозен за власт,а вие до сега бяхте Бостан момко
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
.... , че е мнооого тъпо парче. Тоя е закърмен с ГЕРБ, обаче май само е сукал от Тиквоча.
4
С поглед вперен Товаришу Сталин(Борисов)
5
Явно всички вие искате да се молите на Алах,а твърдите че сте Българи.
6
С този поглед едно време партийните членове цецка и боко гледаха др.Живков! Това се предава по наследство на младите членове!
7
На 6 ти турските и циганските гласове бяхя за ГЕРБ!голем патриот си Георг!
8
Това е поредното недоразумение в партията герб. Той и такива като него я погребват.
9
Цачева вече получи 12 000 гласа от Турция.Масова истерия . Съжалявам, но тези хора са управляващите в България. Българи, вижте кои ви управляват.
10
стягай си вече куфарчето и си търси друга партийка. ГЕРБ е вече на шейната.....
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Ами вие не сте ли зависими от ДОСТ и Ердоган бе гербаджийска калинке? Като сте тръгнали да плашите изкарай резултатите от от Турция.
13
Не те знам нито кой си, нито какво си, но от понеделник ще е зависима от ДПС на майка ти +п+у+т+к+а+т+а!!!
14
А Мама Ердоганска е независима и свободна и е страшно красива.
15
Те ги те резултатите от Турция: ЦЦ - 11013 гласа, РР - 291 гласа.
16
Г-н Борисов,от такива като този, като външния министър,като Павлова и др. и др. От такива губиш обичта на народа. Не е виновна Цачева, която е достоен човек,не си виновен и ти.Тия около тебе са виновни.
17
Крадеца вика - дръжте Крадеца! Герб са толкова уплашени, че действията и изказванията са толкова панически, объркани, противоречиви, нелогични - че ако беше някой друг биг го ожалил. Ама Герб с всички действия си го заслужава, време е да ипие горчивата чаша и изпита Народната любов! Кой каквото си направи - никой друг не може!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Начинът по който говори, страхливият му поглед и стойката на тялото са характерни за типичния комсомолски секретар - тип опортюнист, а не идеалист. Този образ го лансират, защото има дар слово, но вреди на ГЕРБ с изявите си, защото хората не са глупави. Генералът (Радев) много точно каза в началото на кампанията си, че е крайно време да търсим истината и да се облягаме на нея.
20
ГОРКОТО МОМЧЕ........СЛЕД КАТО ТИ СИ НАЧЕЛО НА МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЕРБ СИ ПРЕДСТАВЯМ КАКВО Е НАДОЛУ--ЛИПСА НА КАЧЕСТВЕНИ КАДРИ И МНОГО СЛАБА КАДРОВА ПОЛИТИКА......ЕДНО Е ДА ИСКАШ И ДРУГО Е ДА МОЖЕШ И ЗНАЕШ...............................
21
ген радев президент кабинетьт остава до края на мандата за да се олее достатьчно сменят се вьншния военния и здравен министри празни приказки е говоренето за бсп дпс и др бсп е сама срещу всички и не е готова за парл избори
22
Смешник, дори и няма да се хабя да коментирам. Под достойнството ми е.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?