Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Георги Първанов към БСП: Споразумение му е майката, да се хващаме и да се разбираме
Георги Първанов към БСП: Споразумение му е майката, да се хващаме и да се разбираме
Автор: ПИК
Дата
Дата
12983
Коментари
9
Георги Първанов към БСП: Споразумение му е майката, да се хващаме и да се разбираме

На специална пресконференция лидерът на АБВ Георги Първанов поздрави и призна категоричните победи на Йорданка Фандъкова и на Димитър Николов на местните избори.

Той поздрави и всички кандидати на АБВ. По думите на Първанов изминалата кампания е била предизвикателство за партията, тъй като тя досега не е имала никакви представители в местната власт. Лидерът на АБВ отчете, че партията запазва позициите си спрямо парламентарните избори, въпреки че се зачуди, как когато АБВ е участвала в коалиция й се отреждат необходимите проценти. "Резултат от местните избори е не лош", отново заяви Първанов, но поясни, че въпреки всичко в партията ще си правят изводите. "АБВ е незаобиколим фактор не само в лявото, но и в българската политика.

Този, който не се съобразява с това, може да загуби. Уви обаче левицата като цяло губи. Левицата трябва да се промени, ако не иска да загине", каза Георги Първанов. Той съобщи, че за пореден път АБВ отправя оферта и подава ръка на БСП, както и на други леви партии.

"Провали се системата и идеята, които имаха някои от Позитано", каза още той на пресконференцията.  "Споразумение му е майката, да се хващаме и да се разбираме", категоричен е Георги Първанов. Във връзка с твърдението на Бойко Борисов, че резултатите от изборите са доказали, че кабинетът е стабилен, Първанов заяви, че местният вот няма никакво значение за бъдещето на правителството.

Напиши коментар »
(9)
1
тоя граовски прост дръндар още ли е жив бе
2
като се нахрани обилно-минава в дясно.Да е жив и здрав в дясното политическо пространство...
3
Първанов за пореден път говори неадекватно. Той ако не е разбрал още - неговата формация е част от властта, не е опизиция. Имат важен вицепремиер. А че тези избори нямат никакво значение за правителството, си е глупавичко изказване. Когато човек говори, трябва да мисли с главата си.
4
Смятаме, че АБВ през цялата кампания обслужване управляващата коалиция, включително с номинирания на кандидати без шанс, само с идея да се отрони от лявото пространство.
5
Tozi be piyan po wreme na presskonferenciyata!
6
По дефиниция - какво представлява лявото в България ?
7
А защо се отлъчи , бе Първанов? А Р.Петков каканижеше: "Кради, Орешарски", кради!". Някой ще отговаря ли за постъпките и приказките си? Нацепихте лявото на парченца, а сега ревете да се обединяваме. То трябва да се мисли ПРЕДИ, а не ПОСЛЕ. Ама пуста жажда за власт...
8
Първанов се отлъчи от левицата, отказа се от нея безброй пъти, подаде ръка на борисов, а сега с какви очи иска съюз с БСП?
9
АБЕ ЧУГУНЕНА ПЕРНИШКА ГЛАВО СРАМ НЯМАШ ЛИ ? ПУСТА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ ТАЗИ ПАРТИЯ ТЕ НАПРАВИ ДВА ПЪТИ ПРЕЗИДЕНТ,А ТИ ОТ ИНАТ ЗА ВЛАСТ Я ПРЕДАДЕ. С КАКВИ ОЧИ ИСКАШ СЕГА ДА СЕ "ОБЕДИНЯВАТ ЛЕВИТЕ СИЛИ"КАТО И СЕГА СИ ПРЕДАТЕЛ, КОЙТО ПОДКРЕПЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУТРИТЕ.АКО РЪКОВОДСТВОТО НА Б С П ПРИЕМЕ ПОДОБНО "ПРЕДЛОЖЕНИЕ" СИ ПОДПИСВА САМО СМЪРТНИЯ АКТ. НЕ СА НИ ПОТРЕБНИ ТОМОВЦИ,КАДИЕВ, ДИМИТРОВЦИ,БЛИЗНАЧКИ,ДОНЧЕВА ,БОРИСОВЦИ,ЦАЧЕВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ПРЕДАТЕЛИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?