Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Георги Първанов в Добрич: Милко Пенчев има качествата и той ще бъде новият и по-добър кмет
Георги Първанов в Добрич: Милко Пенчев има качествата и той ще бъде новият и по-добър кмет
Автор: ПИК
Дата
Дата
6238
Коментари
1
Георги Първанов в Добрич: Милко Пенчев има качествата и той ще бъде новият и по-добър кмет

Изминалата кампания ми даде възможност да формулирам ясно проблемите на Добрич и да направя план за решаването им. А начините за решаване на неотложните въпроси на общината са разписани в предизборната платформа на АБВ-Добрич. Това заяви пред съгражданите си на официалното закриване на предизборната кампания в Добрич Милко Пенчев, кандидат на ПП АБВ за кмет на общината.

„Знам, че е трудно, но ние сме реалисти и всичко, което е разписано, има реални, възможни и обозрими решения. С вашата подкрепа ще направим Добрич много по-добро място за живеене“, каза Пенчев.

За да заяви подкрепата си за кандидата на АБВ, в Добрич бе и Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и председател на партията. Пенчев получи подкрепа и от народния представител проф. Иван Станков.

Председателят на ПП АБВ връчи лично членските карти на най-новите членове на партията в областта. Георги Първанов обеща, че ще бъде гост и на церемонията по встръпването в длъжност на Милко Пенчев като кмет на Добрич така, както бе на старта и на финала на предизборната кампания.

„Милко Пенчев има качествата и той ще бъде новият и по-добрият кмет на Добрич. Кампанията не беше лека. Беше кампания, в която привидно дебат не се състоя. Нямаше го обаче дебата за политиките. Надявам се тази кампания да изкара хората от безразличието и да ги накара да гласуват.

Още по темата
Георги Първанов: Радвам се, че в Пещера АБВ подкрепя доказал се човек като Стелиян Варсанов
Часовник
22:24
Ние от ПП АБВ решихме, че няма да издигаме просто партийци, а ще заложим на хора, полезни на общините. Радвам се, че в Пещера АБВ подкрепя доказал се човек като Стелиян Варсанов, човек, показал, че...
Напиши коментар »
(1)
1
Ясно е на КОЙ Бог се кланят тези от АБВ. Румен Петков всеки ден с изказване тук, Калфин с лобистки закони в полза на Булгартабак...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?