Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ген. Шивиков зове за протест във Войводиново: Да кажем "Не" на циганския произвол
Ген. Шивиков зове за протест във Войводиново: Да кажем "Не" на циганския произвол
Автор: ПИК
Дата
Дата
40846
Коментари
11
Ген. Шивиков зове за протест във Войводиново: Да кажем "Не" на циганския произвол

Бившият командир на 61-ва Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков призова колегите си на протест. Те трябва да отидат на 11 януари от 18,00 часа в пловдивското село Войводиново със знамена и сини барети.

"До всички парашутисти - елате да се съберем на 11 януари 2019 г. в 18:00 часа пред църквата на село Войводиново да подкрепим нашия брат Вальо и семейството му. Да кажем не на циганския произвол. С българските знамена и синята барета", написа генералът в социалната мрежа Фейсбук.

Припомняме, че напрежението във Войводиново през последни дни ескалира, след като цигани пребиха жестоко командос след спречкване.

Още по темата
Над 200 души протестират във Войводиново заради пребития военен от Спецсилите
Часовник
19:00
Над 200 жители протестират в с. Войводиново след случая с пребития военнослужещ от Специалните сили на 6 януари от двама цигани, предаде Фокус. Хората се събраха пред църквата на селото и се...
Напиши коментар »
(11)
1
Това е държавата на УЖ генералите.Този ме разсмя жестоко.Мишкиииии!
2
GENERALITE NE PROTESTIRAT GENERALITE IZDAVAT ZAPOVEDI DA BADE UBIT VRAGAT.
3
Не багери, танкове трябва да влязат, както през 1972 г. го направи генерал Стою Иванов Неделчев (Чочоолу) и голяма част от тия с лилавите венците се преселиха в отвъдното !!!
4
Да извика на протеста и журналистката Мария Цънцарова.
5
Да не си забравите калашниците!!!!
6
ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО не са празни приказки за малкото останали мъже като него! Който го познава ще потвърди на 100% , че единствената партия за ген. Шивиков е БЪЛГАРИЯ и никога не е предал или изоставил военнослужещ под негово командване.
7
ама индииците са се изнесли на друго място намерете ги и ги изпратете на нови адреси от джамиите им промиват гмо мозъците и ги превръщат в боици на идил кога се изучиха да завързват с якето и да ритат в главата
8
Време е добрите хора да ни поведат и стига сме се правили на лузъри, за да отмъщаваме на всички около нас, независимо дали са виновни или не за заобикалящата ни простотия и унижение! За 30 години трябва да сме пресели зърното от плявата.
9
Господин Генерал.Създайте един наказателен отряд за бързо реагиране , който да раздава правосъдие сред циганските орди когато нападат беззащитните стари хора.Няма кой друг да помогне на нашите бащи и майки изоставени от бога в дълбоката провинция.
10
отговор на коментар
Генерал Шивиков е човек на реда. Не се съмнявайте в него и бъдете сигурни,javascript:void(0); че следващия Кмет на Община Карлово ще бъде именно генерала. И именно той ще бъде човека, който ще върне властта на народа и ще бъде възстановено доверието в доброто начало и трябва да изпратим кликата на Кабаиванов на политическото бунище.
11
Генерал-помак... Що е т(х) у*й.. Да та ева у помака гнусен
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?