Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Галена изохка от славата - преди имала повече истински приятели
Галена изохка от славата - преди имала повече истински приятели
Автор: ПИК
Дата
Дата
8371
Коментари
0
Галена изохка от славата - преди имала повече истински приятели

Равносметката на Галена за 15-годишния й юбилей на музикалната сцена не е особено добра, що се касае до броя на истинските й приятели. Родената в Смядово звезда се изстрелва на върха на класациите с всяка нова песен, но славата се оказва нож с две остриета.

Галена се ожали, че преди да стане толкова популярна, е имала повече истински приятели.

"Нищо не ми липсва, но понякога самата аз усещам едно празно кътче в мен", откровена е изпълнителката на "Сърце".

Галена признава още, че има високи изисквания към себе си. Затова съумява вече толкова време да държи интереса на публиката с оригинално присъствие на музикалната сцена. Този перфекционизъм пренася и в личния си живот. Така, както дава всичко от себе си, за да е на върха в бранша, хитовата пайнерка винаги се старае да угоди на всички роднини и приятели, пише седмичник.

За 15 години на сцената Галена не е имала остър конфликт с никого от колегите си. И все пак загатна, че дори да се е случвало някакво напрежение, винаги е търсела комуникация с другата страна, за да изгладят недоразумението.

"Понякога ми липсва само едно - малко повече време за мен... И така, както се раздавам за семейството, за приятелите, на сцената, така искам и понякога да се раздам и за себе си", признава звездата.

Още по темата
ЮБИЛЯРКИ: Митко Пайнера затрупа с рози Галена и Преслава (СНИМКИ)
Часовник
22:32
През изминалата седмица Галена и Преслава отбелязаха 15 години на професионалната сцена. Към двете изпълнителки заваляха многобройни честитки, пожелания и изненади от феновете, а шефът им Митко...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?