Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
В Турция са гласували най-много българи от секциите в чужбина
В Турция са гласували най-много българи от секциите в чужбина
Автор: ПИК
Дата
Дата
6580
Коментари
3
В Турция са гласували най-много българи от секциите в чужбина

Турция е страната с най-висока избирателна активност в чужбина към 10 часа. Близо 10 хиляди българи зад граница са гласували  според обработените до момента данни на Министерство на външните работи.

Най-много са подадените гласове в Турция – около 5 хиляди. В Германия до 10 часа са гласували около 1000 души, като най-висока към момента е активността на избирателите в Мюнхен. Във Великобритания към 10 часа своя вот са упражнили  600 гласоподаватели. Изборните секции в САЩ предстои да отворят. Информацията е на Маргарита Колева.

Напиши коментар »
(3)
1
Да са таковат шше ги таковам в таковата...
2
какви българи са гласували в турция там българи няма има злобни хора които гласуват с мъст и злоба изобщо не им пука че не искаме техните гласове да си живеят живота и да не се занимават с българия като гледах репортажите от турция те имали право и ще гласуват
3
Ония от Турция нито живеят в България, нито от години нямат никаква връзка с политическия живот. Това са едни туристи. Малка част от тях само идват в България за няколко дена на почивка, да се видят с познати. Това не им дава основанието да решават политическия живот тук. Те нямат нищо общо на практика с нашата държава. Нито данъци плащат, нито здравни застраховки.... Как така ще ми определят тогава реда в моята държава??
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?