Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
В събота ще е вторият Конгрес на ББЦ, пак идва Джефри ван Орден
В събота ще е вторият Конгрес на ББЦ, пак идва Джефри ван Орден
Автор: ПИК
Дата
Дата
5145
Коментари
34
В събота ще е вторият Конгрес на ББЦ, пак идва Джефри ван Орден

На 30 август от 12:00 ч. в гр. Варна, Фестивален и конгресен център (зала 1) ще се проведе II-ри Национален конгрес на Политическа партия "България без цензура". Специални гости на конгреса ще бъдат зам.- председателят на Европейските консерватори и реформисти Джефри ван Орден и председателят на ПГ на ЕКР Сайед Камал, председателят на ЗНС Румен Йончев, почетният председател на Движение "Гергьовден" Любен Дилов и председателят на ПП ЛИДЕР Кънчо Филипов, съобщи пресцентърът на ББЦ.

По време на конгреса ще бъдат представени водачите на листите за предстоящите избори и основните точки в управленската програма на ББЦ. Конгресът ще бъде отворен за присъствието на медии.

В 15:00 ч. в зала 4 на Фестивалния и конгресен център Николай Бареков, председател на "България без цензура", и специалните гости на конгреса ще дадат обща пресконференция .

Напиши коментар »
(34)
1
Успех на новите лица в политиката за едно ново бъдеще на България!
2
Е то си доказаха, че могат да работят.
3
Конгреса на красавците!
4
Супер и Успех!
5
Успех, Орден е авторитет!
6
Да дойдат и да видят в каква мизерия живее България заради хората на ГЕРБ и как пак Кристалина стана евродепутат. Да дойдат да видят истината как народа гладува заради шайка мутри!
7
Председателят на „Евромайки“ Калина Крумова пък поиска от жителите на Асеновград да помогнат при разпределението на заплатата на Бареков сред многото нуждаещи се хора от района. Както обеща още преди евровота, той дарява цялото си трудово възнаграждение на евродепутат за благотворителност“. Крумова обяви, че подготвя предложение за промени в правилника на Народното събрание, които биха събрали средства за подпомагане на хора в нужда. Тя предлага парите от глоби от отсъствията на депутатите да се дават за лечението на болни деца и възрастни. Ако ББЦ не успее да се пребори за премахване на партийната субсидия, 10% от нея да отива също за болните.
8
О, Българийо мащеко ужасна! Подай напред ръце, защото явно избавлението ще дойде от чужбина както Ванга го е предрекла
9
УЕСЛИ КЛАРК: БАРЕКОВ Е НОВ ЕТАП В ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ Мартин Каланан: Приветстваме Бареков за битката с корупцията
10
Сладурковците се намериха (:
11
ББЦ ще поведе напред народа
12
Поздравления, Бареков пак ще бъде почетен от видни политически личности.
13
Бареков: Политиците са циници на наш гръб Политиците ни се научиха да бъдат циници на наш гръб. Отнеха достойнството, доходите, а сега и децата на българите. Крадат, а като дойдат избори купуват гласове. Гласуват твърдите ядра и после БСП, ДПС и ГЕРБ се хвалят, че ги харесвали хората. Не е вярно, има алтернатива, има избор – това сме ние, това сте вие. Това каза лидерът на "България без цензура" пред пълната зала на читалището в Дългопол, където се учреди общинската структура на партията. "ББЦ е партия на българския народ – на децата, на майките, на младите, на безработните, на хората с увреждания, на възрастните, на работническата класа. На тези, от които държавата взе, но не даде нищо", обясни Бареков.
14
Искам да видя с какви впечатления ще остане от страната ни
15
Джефри ван Орден и Яне Янев през 2009г. "Окото ми няма да трепне, докато в България не въведа ред и законност". Кой? Яне Янев, разбира се. "Майка България плаче от корупция" – същият. "Аз се заклевам, че прошка няма да има, ще карам до край с цената на всичко, в това число и с цената на живота си, ако вие ме следвате, ще победим!" – пак той. В зала №1 на НДК, на партийния конгрес на РЗС, пред 3500 делегати на нетовата партия и 1500 на партиите, присъединили се към неговия “консервативен проект”. В присъствието и с приветствието на Джефри ван Орден, някогашен докладчик при присъединяването на България към ЕС, а сега депутат в Европейския парламент
16
Аз и всичките ми сладки ще гласуваме за Бареков!
17
Определено има доверие в партията на Бареков колкото и да се пробват да го смачкат и стъпчат, това е щото им пречи да си развяват коня Боко и Доган и други такива "Мустафи"!
18
Едно време, когато си говорехме с Анонимните от другите държави те не можеха да повярват, че в България има такава мафия. Искам да разбера дали ще го видят и другите или ще ни оставят да мизеруваме.
19
дреме ми на дедовия!!!!капути!!!!!!!
20
ББЦ покажи им нашата мафия в лицето на Борисов и да изхвърлят Кристалина!
21
Харесвам Бареков!
22
Е, гледайте троловете на Боко дето им плаща как не могат да напишат нищо съществено освен псувни- какъвто Тиквун, такива и тиквите му. ТИКВИ!
23
ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ ПЛЯВАТА ОТ ПОЛИТИКАТА ! ВЪН ГЕРБ И ДПС И БСП!
24
Тера, прави много лошо впечатление като влезеш да четеш статия и видиш някакви ашлаци как пишат "капут" по 30 пъти, нищо ,че вероятно не са си слагали никога и са девствени... това е ужасно. Нивото на българина пада заради такива неграмотници като Борисов
25
Браво , те на последните избори постигнаха солидни резултати , дано и сега е така и да надградят
26
Освен медиите ще има около 20 привърженици. Бареков затова винаги кани всички журналисти. НИКОГА ББЦ
27
Чудесни новини за българската демокрациа
28
САМО ББЦ , НИКОГА ГЕРБ!!
29
И ЕНТИ КОНГРЕС ДА ПРАВИ , КАПУТА Е КОМПРОМЕТИРАН ЛЪЖЕЦ И МОЖЕ ДА СЪБИРА САМО ИЗПАДНАЛИ И МАРГИНАЛИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ НЕОРИЕНТИРАНИ КАПУТЧЕТА , КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ СНИМКИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ МУ
30
Никога ББЦ !
31
Конгрес на шутовете
32
Да изринем на изборите паплачта от ББЦ-ДПС-БСП - това са проклятието за България и спирачката за нейното развитие !
33
На борба срещу мафията ББЦ ДПС БСП тежка , дълга но си заслужава
34
Бареков е човекът, който ще се справи с Борисов!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?