Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
В. Симеонов: Зад НФСБ не стоят други държави или банкови капитали
В. Симеонов: Зад НФСБ не стоят други държави или банкови капитали
Дата
Дата
6095
Коментари
1
В. Симеонов: Зад НФСБ не стоят други държави или банкови капитали

Валери Симеонов /съпредседател на НФСБ/ и кандидатите за евродепутати от листата на Патриотичния фронт организираха поредица от срещи със симпатизанти в Кюстендил, Петрич, Разлог и Благоевград, съобщава пресцентърът на формацията.

„Гласувайки за нашето патриотично обединение, гласувате за България. НФСБ е партия, зад която не стоят банкови капитали, мафиотски групировки, не е ГМО проект, не се поддържа или инспирира от държави извън България. Ние даваме възможност на всички честни патриоти да имат свои представители в ЕП” – заяви Валери Симеонов. Той обясни, че НФСБ е единствената партия, която предлага Национална доктрина, защитаваща интересите на страната ни, а хората в листата на партията са доказали се авторитети с биография. Симеонов запозна присъстващите на срещите и с успешните кампании, които са водени от Патриотичния фронт и представителя на НФСБ в ЕП  - Слави Бинев, между които спасяването на 6-мата български моряци от кораба Ина.

Борис Ячев заяви, че Националният фронт е направил нещо нечувано в най-новата политическа история. „Когато всички се противопоставят, ние си подадохме ръка, обединихме се, създадохме общ патриотичен фронт за спасение на България. Това не е временен предизборен съюз, а обединение на партии със сходна идеология, със сходно виждане как България да върви напред. Обединена, сериозна, могъща формация, която има за задача да спечели изборите, да изпрати свои представители в ЕП, а в последствие в българския парламент.

Напиши коментар »
(1)
1
Ajde мангала крадец на стро желязо Симеонов направи партия от ДС агенти ..Айде всичкото манхгал които крадат желязо да направят партия ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?