Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Вокалистът на "Юрая Хийп" Джон Лоутън подкрепи НФСБ в Европарламента
Вокалистът на "Юрая Хийп" Джон Лоутън подкрепи НФСБ в Европарламента
Автор: ПИК
Дата
Дата
10794
Коментари
3
Вокалистът на "Юрая Хийп" Джон Лоутън подкрепи НФСБ в Европарламента

Съпредседателят на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов и вокалистът на "Юрая Хийп" Джон Лоутън бяха на официално посещение в Европарламента по покана на Слави Бинев, представител на НФСБ там, съобщиха от пресцентъра на партията.

Програмата на официалните гости включваше участие в заседанието на Групата „Европа на свободата и демокрацията”, откриване на пленарна сесия в Брюксел и пресконференция.

„Евроскептиците критикуваме Европа, защото милеем за нея и искаме да я подобрим”, заяви Слави Бинев и представи официално Валери Симеонов като лидера на истинските патриоти и евроскептици в България.

Симеонов запозна евродепутатите с направените манипулации по време на изминалите парламентарни избори, които оставиха НФСБ извън Народното събрание и изрази своите опасения за провеждането на честни избори в България.

„НФСБ подкрепя членството на България в ЕС, заради сериозните посегателства срещу демокрацията и непрекъснатата борба с корупцията. От друга страна, България е в непосредствена близост до Турция, заради което над страната ни тегне тежка заплаха да не се случи същото, което се случи с Крим и Украйна”, допълни Валери Симеонов.

Той обяви,  че целта на НФСБ е да се борят за максимален брой места в ЕП: „Слави Бинев показва как трябва да работи един евродепутат, а именно да защитава родината си.  Той извоюва освобождаването на моряците от кораба "Ина" и непрестанно се бори за свободата на словото, пенсиите на българите, работещи в Гърция и много други патриотични каузи”.

Специалният гост на събитието Джон Лоутън изрази открито подкрепата си към НФСБ: „Искам да запозная хората, които не са били в България, какво всъщност представлява страната, защото тя не е само Черно море, Слънчев бряг и евтин алкохол”. Той заяви, че е режисьор и водещ на серия от филми, посветени на страната ни, за да покаже другото лице на България. Джон Лоутън определи своята принадлежност към евроскептиците, заради лицемерието на Европа.

Рок звездата подари на евродепутатите последния си албум и видео копие от своя филм.

Посещението на лидера на НФСБ и вокалистът на Юрая Хийп се радваха на голям интерес от страна на евродепутати и медии, които не пропуснаха да зададат множество въпроси за ситуацията в България и целите на Патриотичния фронт на европейско ниво.

Валери Симеонов и Джон Лоутън бяха почетни гости и на откриването на пленарното заседание в Брюксел, което се проведе в обновената пленарна зала за първи път от две години.

По-късно на пресконференция на групата на ЕСД, Бинев, Симеонов и Лоутън с голям интерес отговориха на многобройните въпроси, поставени от европейските медии към тях.

Напиши коментар »
(3)
1
За този в средата "не е сигурно", но на другите двама пИдИрастията им личи от далече.... :::)))
2
волен дриска джанки от яд, хахаха, неговия евродепутат го шиба отзад, хахахахаха
3
Много яки филми на СКАТ за отделните общини с Джон Лоутън бяха направени.Давайте още.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?