Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
ВМРО скочи на Марешки: България не е фалшива новина, България е сърцето на Европа!
ВМРО скочи на Марешки: България не е фалшива новина, България е сърцето на Европа!
Автор: ПИК
Дата
Дата
7257
Коментари
10
ВМРО скочи на Марешки: България не е фалшива новина, България е сърцето на Европа!

Фалшивите новини и обидите, отправяни срещу опонентите и най-вече тези срещу армията, изказани в национален ефир, са обида за българското общество. Клеймо са и за медиите ни. Това се казва в декларация на ВМРО, разпространена от пресцентъра на партията. Без да споменават името му, патриотите явно имат предвид Марешки, който в последните дни ги засиха с обвинения и обидни квалификации. 

"Няма нищо нормално в това да хулиш, клеветиш и каляш политическите си противници по най–долния и неподкрепен от факти и доказателства начин, създавайки фалшиви новини в национален ефир. „Новини“, които оклеветяват твоята собствена държава и я представят по начин, който я дискредитира пред света. Това е категоричната позиция на Патриотите от ВМРО, изразена във връзка с изпълнената с фалшиви новини и придобиваща шизофренични параметри предизборна кампания за „Евроизбори 2019“. 

Това не е лицето на България пред Европа и света. Това не е България, категорични са войводите. 

България не е фалшива новина! България е сърцето на Европа", посочват от ВМРО. 

"А що се отнася до изявленията на индивиди, които си позволяват да изричат неистини и да се гаврят с честта на Българската армия, Патриотите от ВМРО са категорични, че да квалифицираш, да клеветиш, да обиждаш настоящи, бъдещи или бивши служители на Българската армия е не само предателство – това е родоотстъпничество", казват още от ВМРО. 

"Наглост е да използваш държавни символи за предизборната си кампания и то на Българската армия, докато я плюеш по безобразен начин, това е безобразие. 

Тази кампания за „Европейски избори 2019“ премина границите на допустимото. Нека отдадем нужното на нашите сънародници – да бъдем честни, смирени и просто да работим за благоденствието на хората, както ние, Патриотите от ВМРО, го правим. 

Даваме пример – вчера в НС бяха приети нашите предложения за разширяване на параметрите на неизбежната отбрана – да могат хората да защитават себе си и собствеността си. Отпадна и маловажното престъпление – крадеш буркан компот – носиш отговорност. Това е важно за хората. Тяхната сигурност. Не скандалите и грозните сцени по телевизиите", се посочва в позицията на ВМРО. 

"Призоваваме медиите да бъдат бдителни, да защитават своята собствена чест и достойнство, като не допускат лъжи, квалификации и обиди в ефир. Нека всеки изрази позициите си, без да обижда. Да водим избирателите към техния избор без арогантност и агресивност. Само аргументи са нужни – това е", посочват още от партията. 

"Ние, Патриотите от ВМРО – Българско национално движение, призоваваме всички политически сили да водят честна, неагресивна кампания, без фалшиви новини и да бранят интересите на хората. Нашите лични, би следвало, когато сме станали политици, да сме оставили на заден план. 

Защото ние, Патриотите от ВМРО, браним България вече 126 години", заявяват от ВМРО.

Напиши коментар »
(10)
1
жабоци квакащи !
2
Убийците на Стамболов бранили България !? Егати боклуците! Бягайте да биете бабички по границата .
3
Миризливите плъхове вече започнаха да се изпояждат.ИЗМЕТ.
4
Последен сезон за мафиотските джендъри и дилъри на паспорти ВМРО.
5
Сега в момента не сме сърце на Европа а пърдялника благодарение на такива шкембета !!!
6
....да връща краденото от тескерета.ВРЪЩАЙ КРАДЕНОТО МАЗЕН и ВОНЯЩ ТУФЛЕК.....Връщай парите ТОРБА с ЛAЙHA.
7
Щом като е така, г-н Цветанов, г-жа Цачева, г-н Пламен Георгиев, г-н Борислав Сарафов, г-н Александър Манолев, защо не са в ареста. (Обърнато в буркани компот, те носят отговорност за цели влакови композиции.)
8
България била сърцето на Европа!!!!!!! Това изобщо не е патриотично, напротив, това е идиотизъм, правещ ни за кой ли път за посмешище. И тоя се изчерпа. Другият, Льомагареш, па изкара 80 милиона убити руснаци през втората световна. Къвто единия, такъв и другия.
9
Ами Косовските албанци също са в сърцето на Европа. Нали им продаде паспорти и ги направи Български граждани Мазен далавераджия ти не можеш да се опреш на нокътя на Марешки
10
Престъпникът Каракачанов от ДС, даже потомствен ДС доносник с жена прокурор, смех, смех България.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?