Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Владимир Каролев с коментар за концесията на Летище София
Владимир Каролев с коментар за концесията на Летище София
Автор: ПИК
Дата
Дата
34781
Коментари
5
Владимир Каролев с коментар за концесията на Летище София

Не трябва вече да се коментира темата за концесията на Летище София. Това заяви бившият транспортен министър Петър Мутафчиев в предаването "Плюс - минус" по Нова телевизия.

Той обясни, че няма да говори от името на БСП по въпроса. По думите на Мутафчиев сега трябва да се мисли за бъдещето и как всичко да бъде в полза на обществото.

Икономистът Владимир Каролев заяви, че познава изключително добре процесът за концесия. Той обясни, че всичко е било изключително прозрачно.

"Очакванията бяха надминати", добави Каролев и обяви, че новината за концесията е доста положителна и напомни, че сега остава държавата да си свърши работата.

"България не е Швейцария или Германия", напомни той.

"Нищо не им даваме, същите активи си остават в държавата", завърши Каролев.

Още по темата
Свиленски се ожали, че БСП не може да развали концесията за летище София
Часовник
12:38
Възможността за разваляне на концесията на летище "София" след сключване на договора е абсолютно нулева с неимоверните усилия на управляващите от ГЕРБ. Това каза заместник-председателят на...
Напиши коментар »
(5)
1
трябвало да се коментира , а другаря както винаги с коментарите си !
2
ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ СЕ МЪЧА ДА ИМ ПРЕВЕДА НА ДРУГАРИТЕ,АМА ТЕ НЕ... ИЛИ МНОГО ДОБРЕ РАЗБИРАТ АМА СЕ ПРАВЯТ НА ПАТРИОТИ КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ И МИТЬО ПИЩОВА.
3
Бате Владо , абе я ми кажи кои са Соф кънект?? Щото знам , че около 30% е един френски инвестиционен фонд , а другите участници до 100% КОИ са ?? Кои мишлета са се скрили изотзаде ??
4
Каролев е съветник в Икономиката и взема кинти да маже. Аз искам независимите Томчо и ХариЗанов да се изкажат !
5
Бойко Борисов, най големия престъпник на България, унищожителя на България даде и нашето най голямо летище на чужденци. Този човек е най лошото и най долното нещо, което българския народ търпи. И се чудя защо все още го търпим?! Проклетник, съсипник, да ни управляват чужденци! Не те ли срам бе?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?