Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валери Симеонов: У нас няма конкуренция, а тя е в основата на успеха на европейските държави
Валери Симеонов: У нас няма конкуренция, а тя е в основата на успеха на европейските държави
Дата
Дата
4586
Коментари
10
Валери Симеонов: У нас няма конкуренция, а тя е в основата на успеха на европейските държави

Ние сме обединени около убеждението, че спасението на България може да се постигне само чрез възраждане на икономиката, само с насърчаване и държавна протекция на инициативността на българина. Това каза Валери Симеонов, председател на НФСБ по време на пресконференция по повод подписване на съвместно сътрудничество с ВМРО, предаде Агенция „Фокус”.

„Смятаме, че в момента българският икономически живот е подчинен на пагубното влияние на монополите и борбата срещу тях също ще бъде в основата на нашата икономическа платформа. Мислим, че държавата не е осигурила едно от най-важните си задължения, а именно създаването на нормална конкурентна среда – това, за което никой не говори, но това, което е в основата на икономическия успех на всички европейски държави”, добави Симеонов.

„Даваме си сметка за тежката криза, в която се намира българското образование, здравеопазване, за несправедливата социална система. Всички тези въпроси са залегнали в нашата обща бъдеща платформа, която ще бъде изложена в нашата съвместна програма за изборите през октомври”, заяви Валери Симеонов, като добави, че целта им е да възвърнат достойнството и честта на българската нация, възраждайки традиционните български добродетели, заложени в ценностната система на българина – честност, взаимопомощ.

„Не на последно място, ние сме обединени с общата си позиция по отношение на присъствието на антиконституционната протурска партия – ДПС. На едно мнение сме, че трябва да направим всичко по силите си, за да бъде тя отстранена не само от властта, но и от политиката. Към коалиционния ни съюз планираме създаването на обществен съвет, който ще бъде отворен за всички партии с патриотична и родолюбива платформа и насоченост. Всички, които искат да работят за България, са добре дошли при нас”, поясни Симеонов.

Напиши коментар »
(10)
1
Тези на парад ли са тръгнали?
2
Тези верно са палячовци.
3
Тия сменят партийте като ученички
4
Коалиция "Паричен фонд".
5
Момчетата където сте ги сложили отзад като някакъв декор, кои хора трябва да са ? Облекли сте ги за Хелоин...
6
ОТ ДЕКОРА ИЗОТЗАД ВИ ЛИПСВА МИЛИЦИОНЕР.
7
И тая коалиция няма да я бъде, че на ВМРО въобще не може да се разчита.
8
ВСИЧКИ ПАРТИИ НА ПРЕХОДА-КОИТО НИ УПРАВЛЯВАХА ДО СЕГА СА ВРАГОВЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ! И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО,ИСКАТЕ ДА НИ ЗАВЛИЧАТ ОЩЕ В ТРЕСАВИЩЕТО ---СТАРИТЕ КРАДЛИВИ-ПРЕДАТЕЛСКИ ТУРСКИ МУТРИ??!!!!
9
АЗ ВЯРВАМ В ПАТРИОТИЧНОТО НАЧАЛО НА ТОВА НОВО НАЦИОНАЛНО ,РОДОЛЮБИВО ОБЕДИНЕНИЕ!!ТЕЗИ ХОРА ЩЕ РАБОТЯТ С ГРИЖА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! НЕ НА СТАРИТЕ РАЗБОЙНИЦИ,КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!
10
И тия ще ги разтурям. Видяхте, как само за две седмици направих от Бареков новия Яне Янев. Казах му утре да изтегли от Прокуратурата внесените сигнали срещу Пиздю. В други ден ще изтегли петте сигнала , които внесе срещу мен. А в сряда ще внесе сигнали в Прокуратурата срещу себе си. Това съм казал. Очаквам реакцията на сайта "Афера". Любопитен съм да узная, как ще защитят техният човек - Бареков. И още нещо, ако Капута слуша може директор на Нова ТВ да го направя. Ползвам случая, да поканя всички простаци да гласуват за моята групировка. Октомври няма да е последната битка, така да знаете !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?