Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валери Симеонов: Страната се управлява от некадърни и крадливи политици, защото е имало кой да ги избере
Валери Симеонов: Страната се управлява от некадърни и крадливи политици, защото е имало кой да ги избере
Автор: ПИК
Дата
Дата
9512
Коментари
5
Валери Симеонов: Страната се управлява от некадърни и крадливи политици, защото е имало кой да ги избере

"Изборите са право, отговорност, но и капан за мишки", предупреди в Търговище Валери Симеонов. Лидерът на Националния фронт за спасение на България /НФСБ/ бе в областния град за представяне на листите с общински съветници и кандидати за кметове в региона, информира БТА.

По думите му гражданите трябва да осъзнаят правото си на вот, но и да направят правилен избор на 25 октомври. Защото капанът, на кукичката на който образно казано има закачени 20 лева, щраква за 4 години напред. Той бе категоричен, че за днешното състояние на България са виновни и избирателите. "Страната се управлява от некадърни и крадливи политици, защото е имало кой да ги избере", обобщи партийният лидер.

Валери Симеонов направи своеобразен отчет за свършеното от партията за 3-годишния период от създаването й.

"НФСБ разшири влиянието и присъствието си, има ни и в Народното събрание", каза лидерът. Според него благодарение на партията "от трибуната на парламента се казва истината, не се крият недъзите и проблемите, поставят се сериозните задачи и когато трябва, се тропа по масата" от представителите на НФСБ. Симеонов бе категоричен, че това е по-добрият модел на поведение, в противовес на приспособяването и мимикрията, които се практикуват от повечето политически сили.

НФСБ има листи на общински съветници в петте общини на област Търговище. Има и кандидат за кмет в антоновското село Семерци - Станка Иванова, млад и амбициозен човек, студент по право в РУ "Ангел Кънчев".

Още по темата
Симеонов: Акцентът в предизборната кампания на НФСБ е решаване на проблемите в различните райони
Часовник
08:05
Председателят на НФСБ Валери Симеонов представи кандидатите за кметове и за общински съветници за Столична община и общините на София-област. Пред Фокус Симеонов коментира, че акцентът в...
Напиши коментар »
(5)
1
Млъкни предателю! Излъга ни да гласуваме за вас,а вие си събухте гащите и се надупихте на Тиквата. АТАКА е партията... Волен е човекът...
2
Г - н Симеонов, имате претенции на коректен и лоялен представител на избирателите. След като смятате, че Страната се управлява от некадърни и крадливи политици, защото е имало кой да ги избере, защо влязохте в коалиция с най - крадливата и лъжлива партия ГЕРБ? Това ваше изказване е предизборно. Та нали и Вие се наредихте на яслата на некадърните и крадливи политици. Значи и Вие сте като тях!!! Ако бяхте достоен народен представител, нямаше да търпите недоразуменията Митов, Лукарски, Бъчварова, Москов и най - голямото недоразумение Борисов, който си сменя мнението като ветропоказател. Един мъж е мъж когато си държи на думата, а не като любимият ти Борисов да се отмята.
3
Валерка айде по-спокойно. Твойта кабеларка 20 години беше извън закона и сега като си легализира дейността и си много смел вече.
4
Защо странатА ни я наричат пожарникарска
5
Класифицирани, но още живи в кутии подредени под стъкла, Мечтаехме да сме щастливи под похлупака на страха. Въртиме се наглед свободни, Забодени с карфица към реда. Страхуваме се от добрите чувства и от самата свобода. Понякога се мъчим да летиме, но безнадеждно – нямаме крила. Прах скрил е чувствата неповторими, а хоризонт са сивите стъкла. Какво остава? Само да сънуваме, безцветни, изсушени, зли, че с дързост досега нечувана, без номер и карфица ще летим. Но ако някой все пак се отскубне и верен пример ни даде, тогава делника със думи груби жестоко ще го прободе. Той ще бъде отлъчен. Той ще бъде проклет. Карфицата изтръгнал безразсъдно и разрушил хербарийния ред.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?