Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валери Симеонов: НФСБ ще е голямата изненада на евроизборите
Валери Симеонов: НФСБ ще е голямата изненада на евроизборите

Патритотичният съюз около НФСБ откри предизборната си кампания в Пазарджик

Автор: ПИК
Дата
Дата
5378
Коментари
10
Валери Симеонов: НФСБ ще е голямата изненада на евроизборите

Патриотичният съюз около Националния фронт за спасение на България (НФСБ) откри предизборната си кампания за изборите за Европарламента в Пазарджик. Това се случи с традиционното изнесено заседание на съюза, пресконференция и откриване на предизборния щаб в града, съобщиха от пресцентъра на партията.

Съюзът направи обединение на местните структури на партиите НФСБ, НИЕ, ГОРД, СЕК и Целокупна България. За председател на структурата бе избран Благо Петров, а офисът на щаба в Пазарджик бе официално открит на ул. „Иван Вазов” 9.

До няколко дни официално ще бъде представена единната листа на Националния фронт, обяви съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов:

„НФСБ ще е голямата политическа изненада на предстоящите избори за Европейски парламент. А при предсрочни парламентарни избори, ще видите истинския потенциал на патриотичния ни съюз", каза той.

Като един от основните проблеми в момента в България евродепутатът Слави Бинев посочи липсата на адекватен Изборен кодекс, който да гарантира честни избори. „Най-голямата извънпарламентарно представена партия НФСБ остана без представител в ЦИК заради дискриминационна поправка в  закона. Това означава само едно: отново ще сме свидетели на за нечестни, непрозрачни и недемократични избори, затова трябва да се подготвим добре за тази битка”, допълни той.

Борис Ячев обяви и официалното преминаване на местната структура на партия НИЕ към НФСБ, след подписаното политическо споразумение на 7 март.

Патриотите се обединиха около тезата, че съюзът около НФСБ е единственият представител на модерния европейски градивен национализъм в България, което ги различава от всички станали популистки партии. „В един критичен за България период, който трае вече 24 години, обединението около НФСБ е рядко явление на обединение в името на интересите на България”, каза още Валери Симеонов.

Напиши коментар »
(10)
1
Да вземете да се скриете някъде и да не си показвате и носа!
2
Никак няма да е зле Патриотичният съюз около НФСБ да измести РБ в Европарламента. Те и обединението България без цензура-ВМРО-ЗНС имат големи шансове да разместят политическите пластове у нас. Двете формации силно ще подкопаят резултата на ГЕРБ, както АБВ подкопават БСП. Действително ще има изненади!
3
Плазмодии,АТАКА ВИ Е БИЛА И ПАК ЩЕ ВИ БИЕ. Тя е оригиналът,вие сте ментето. Балевски да го духа сополив.
4
Дааа, ще изненада, но с отрицателен знак заради "достойния" Бинев. Дааа.
5
Да голямата изненада на НФСБойко е, че ще вземе под 1% на евроизборите! Славчо Бинев му прогони 50% от избирателите, а останалите 50% избягаха след изкаването, че в Крим карали хората да гласуват с калашници, което е пълна глупост! Свали си маската Винкела и се видя, че обслужва щатите!
6
фАт(м)ака партия като се дупи на гаджалите отново ще си клечи в анадола при другите евнуси в харема...
7
НФСБ сега и завинаги - подкрепям фронта и предвещавам победа в нашия избирателен район ...
8
Евалата на всички от тая партия - те спазват много точно лозунга Съединението прави силата ...
9
Страхотно - моите уважения към вас господа ... смело напред и ПОБЕДА !!!
10
Няма да позволим да ни купят гласовете и този път - всички ще гласуваме за вас !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?