Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов: Ние показахме друг модел – този на честност в политиката
Валери Симеонов: Ние показахме друг модел – този на честност в политиката
Автор: ПИК
Дата
Дата
4452
Коментари
4
Валери Симеонов: Ние показахме друг модел – този на честност в политиката

„Ние показахме, че има и друг модел на поведение – този на честност в политиката, на честност в посланията по време на предизборната кампания. Ние казваме какво сме свършили, вместо да обещаваме. Защото честното отношение към българския избирател е това кандидатите да бъдат представяни с биографията си – според това какво са свършили, а не защото са добре изглеждащи, чудесно говорещи и много обещаващи”.

Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов,  в Сутрешния блок на БНТ.

Верен на слогана на коалицията „Вместо думи – действия”, той посочи свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и от останалите депутати на НФСБ за по-малко от две години. Сред тях е изграждането на ограда по границата с Турция – от изключително значение за сигурността като външна граница за Европейския съюз, която спря мигрантския поток.

„Доказахме, че държавата е по-силна от мутрите и групировките”. Това подчерта Валери Симеонов, припомняйки за акциите по курортите, довели до това в тях да има повече ред и спокойствие, както и до това в бюджета на държавата да влязат няколкостотин милиона лева повече.

„С реални действия защитихме дребния бизнес – малките собственици на бензиностанции и търговци на горива, собствениците на казани за ракия, хората по програма „Плод и мляко”, дребните земеделски производители”, посочи Валери Симеонов.

Той припомни и това, че за първи път от 30 години насам към българите в чужбина бе изграден мост – като вицепремиер и народен представител Валери Симеонов, заедно с НФСБ, показа на нашите общности, че те не са сами, застана зад тях в спазването на правата им, инициира изграждането на училища в Украйна и Унгария, както и изучаването на български език.

Всичко това показва, че Валери Симеонов и останалите кандидати от листата на родолюбивата коалиция са хора на действието – не на приказките.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

Напиши коментар »
(4)
1
Хора, гласувайте! Едно малко усилие да отидете до урните ще ни освободи най-после от погнусата да ни поучават тези наглеци от шайката и да слушаме простащините на Борисов. Как да не се срамуваме, че сме допуснали да ни управлява толкова примитивен и нагъл тип, който не се е научил да говори правилно и родния си език. Ако нормалните граждани не се мобилизират този път, когато има реален шанс да се прекрати най-после криминалното управление на ГЕРБ и ОП, нямат право да се оплакват след това. Само БСП, въпреки недостатъците си, може да се справи с тази мафия. И погледнете в списъка след Станишев. Там повечето личности са несравнимо по-достойни от него. Подкрепете този, който е най-разпознаваем и е най-вероятно да получи достатъчно преференции, за да го измести!
2
Ке ми прости Валерката, ама да говори за честност в политиката, идва малце множко. Кажи, бре Валери за ЗаКаПеЧе-то Ти Славчо и оно даскал от Петрич, шо терат при тебе? Ще да е обратното на честност, ама не знам какво е.
3
И тоя говори за честност? Без този, досега комунистите от герб, които ни докараха до разсипията щяха, да са отдавна в историята. С Волен ще гледат парламента отвън, със сигурност. Няма кой да се хване на въдицата му за втори път.
4
За Местан със сигурност глас бих дал, но за тоя никога. Сам си вярва на лъжите..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?