Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов: Ние казваме какво сме направили, другите говорят какво ще направят
Валери Симеонов: Ние казваме какво сме направили, другите говорят какво ще направят
Автор: ПИК
Дата
Дата
5180
Коментари
9
Валери Симеонов: Ние казваме какво сме направили, другите говорят какво ще направят

„Ние даваме конкретни примери за това по какъв начин сме допринесли за развитието на България. А всички останали говорят за това какво ще направят. Затова сме различната коалиция. Време е хората да видят кой какво е свършил и да си направят извода.“ Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ Валери Симеонов на среща със симпатизанти в Сандански днес.

Кампанията на родолюбивата коалиция продължава с активни срещи с хората по места. „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ се явяват на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

Валери Симеонов беше категоричен, че в Европейския парламент трябва да влязат хора, които ще вършат работа. Защото това, което видяхме с пакета „Мобилност“, ще се повтори, ако в Европейския парламент отидат същите хора, категоричен беше Валери Симеонов.

„В Европейския парламент трябва да бъдат изпратени дейни и последователни хора, които да следят проблемите още в зародиш. Защото пакетът „Мобилност” е  от 4 години. Къде бяха нашите депутати през това време?”, реагира Валери Симеонов. Той подчерта, че при подобни ситуации трябва да се търсят съмишленици и обединение на интересите на България с други страни в Европейския съюз в лицето на Унгария, Словакия, Полша, Литва, Латвия, Естония и др., защото 17-те български евродепутати са една много малка част от големия ЕП.

Напиши коментар »
(9)
1
Този е другият смешник който толкова много направи че рейтинга му стигна 1 % !!! Най голямото му постижение е че по най долен начин излъга пенсионерите за да се докопа до властта !!!
2
Мислех да гласувам за Герб, но като се орезилиха с апартаментите ще гласувам за Валерко. Един истински патриот, които като опълченец защитава народа и родината
3
Тоя по голям смешник от тиквата бе.
4
Ако не искаш Герб трябва да гласуваш за БСП с № 1-. Само те могат да ги накажат. Гласовете на малките партий се преразпределят от ЦИК
5
НФСБ ще минат бариерата. БСП не са алтернатива. Те са бедствие и отдавна трябваше да са само в историята.
6
Винаги коментарите на пасквила за Слави Трифонов са забранени.
7
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена, задомиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде устроена на добре платена служба. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи фразата на Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да им оправя работите ... А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на новите суперлукс апартаменти и прекрасните „къщи за гости“ на висшето партийно и държавно ръководство.
8
Централната избирателна комисия ще разгледа жалба на Гражданско сдружение „БОЕЦ” срещу кандидата на ДПС за евродепутат Делян Пеевски. Причината за сигнала е, че според сдружението Пеевски не отговаря на едно от изискванията в Изборния кодекс - кандидатът да е живял в България или друга страна от ЕС през последните шест месеца. „През последните шест месеца в качеството му на депутат от 44-то Народното събрание на Република България, г-н Пеевски не е присъствал на нито едно пленарно заседание на парламента. На 18.04.2016 г. премиерът Бойко Методиев Борисов в свое участие в телевизия БТВ заяви: „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”, се казва в жалбата. Хора от гражданското сдружение са потърсили Пеевски и в централата на ДПС, където са били информирани, че не знаят къде живее и къде се намира. Делян Пеевски не е забелязан дори на откриването на предизборната кампания на своята партия, в чиято листа е втори. „Ако се окаже, че Пеевски не е живял според законовите изисквания през последните 6 месеца в България и страна членка на ЕС, то следва неговата регистрация, като кандидат за евродепутат от листата на ДПС да бъде заличена", посочват от „БОЕЦ". ++ „През 2009 г., след като взе властта и се договори с ДПС и Пеефски, Борисов закри Министерството на бедствията и авариите, където се бяха вихрили Пеефски и Емел Етем. Вместо да разследва далаверите в министерството, Борисов го разформирова, пръсна дейността по други три министерства, кражбите успешно бяха заметени, особено тези в Държавния резерв. И се пропусна една от последните възможности Пеефски да гледа небето на квадратчета. По него време той още си нямаше финансов министър, главен прокурор и лична квота във ВСС.“ – 02.12.2018 г., д-р Тони Филипов, „Из дневниците на един луд“ (https://www.reduta.bg/из-делниците-на-един-луд-26-30-ноември/)
9
Колега много си прав, но за огромно съжаление “ МАТ’РИАЛЪТ “ е много, много зле. Плитките мозъци, не се интересуват от истината и големите проблеми който и в момента ги има. Мат’ риалът обича да им бъде обещавано , агнета , околовръстни, магистрали, НО ЗСТАНДАРТА НА ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ ЗА РЕДОВИЯТ БЪЛГАРИН - ОГРОМНАШИНА. ЗАЩО И ДОКОГА ? ? ? МАТ’ ТИАЛЪТ ЩЕ СП НЕ МИ Е ЯСНО.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?