Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов: Не страдам от "звездна болест" и не съм вкопчен във властта
Валери Симеонов: Не страдам от "звездна болест" и не съм вкопчен във властта
Автор: ПИК
Дата
Дата
6219
Коментари
4
Валери Симеонов: Не страдам от "звездна болест" и не съм вкопчен във властта

Групата на платените социолози не ме изследва. Има социологически проучвания, в които вярвам и които показват, че нашите резултати ще са между 5 и 6%. От "Тренд" ни предричаха 1% за парламента, а вижте какво се случи после. Това заяви пред Нова телевизия водачът на листата „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов.

Той припомни едно свое предложение - месец преди изборите да няма никакви социологически проучвания. 

Валери Симеонов заяви, че не може да предвиди бъдещето на Обединени патриоти, но по принцип партиите са били обединени от едно коалиционно споразумение. "Всичко е въпрос на бъдеще, във всеки един момент някой от партньорите може да предложи ново коалиционно споразумение или неговото прекратяване. Независимо от резултатите на европейските избори ние оставяме зад себе си една ограда по българо-турската граница, един доста респектиран мутренски бизнес по морето, редица браншове на дребния бизнес, спасени от фалит - земеделци, плод и мляко, както и едно коренно различно отношение между България и българските общности в чужбина", отбеляза Симеонов. 

Той заяви, че не страда от "звездна болест" и не е вкопчен във властта. "Ние сме партията, която върши неща и оставя нещо зад себе си. Искам да попитам другите партии - какво оставят зад себе си", попита лидерът на НФСБ.

"Аз нямам добро мнение за хората, които се занимават само с политика. Добре е човек да познава живота, да си е стъпил на краката, да е поставил тухла по тухла", отбеляза политикът.

"Моят характер е така устроен, че аз винаги казвам истината, така съм устроен. Така съм и в бизнеса, така съм в политиката. не мога да премълча, когато някой се опитва да присвои постиженията на една коалиция, за да спечели със своята партия предстоящите избори. Не е коректно, не е честно това. Не съм тщеславен човек, нямам нужда от известност, състоятелен съм, но насочвам средствата си към полезни неща. Призовавам хората да гласуват с бюлетина №1, защото хората от „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” са хора, които вършат работа", заяви в заключение Валери Симеонов. 

Напиши коментар »
(4)
1
Гласувайте смело с номер 1
2
не ти верваме вече валери при предишните избори излъга и се сдуши с тиквата аут си
3
номер 1 не мога да гласувам за хора които довчера плюеха герб а днеска са им първи дружки именно заради това антигерб говорене влязоха в парламента и обърнаха палачинката много мразя хора които лъжат
4
Ти не си бивш симпатизант. Ти си жив комунист
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?