Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов: Не гласувайте заради зависимости, а с разума си
Валери Симеонов: Не гласувайте заради зависимости, а с разума си
Автор: ПИК
Дата
Дата
5956
Коментари
1
Валери Симеонов: Не гласувайте заради зависимости, а с разума си

Основателят на патриотичната партия НФСБ и председател на парламентарната група на коалиция „Патриотичен фронт“ Валери Симеонов пръв сред лидерите прекрачи прага на секционната си комисия, за да даде своя глас в 09,30 часа тази сутрин.

Симеонов пристигна сам в училище „Найден Геров“ в ж.к. „Меден рудник“, където е регистриран и живее повече от 30 години. Той бе във видимо добро настроение, но както винаги ускоряваше крачка и репортерите едва го догонваха из етажите на бургаското школо. За изненада на политическите анализатори, които вещаеха ниска избирателна активност в Община Бургас, в тази част на „Меден рудник“ имаше оживление и даже опашки пред урните.

„Опасявам се, че ще има много затруднени хора, забелязах, че на един избирател са му необходими между 2 и 3 минути в тъмната стая, за да се справи с всички бюлетини. Това може да създаде напрежение“, каза Симеонов, коментирайки средностатистическия гласоподавател. Самият той засякъл, че се справил за 25 секунди, но не посегнал изобщо към бюлетината за референдума.

„Задрасках в две бюлетини две еднакви числа и бях готов“, каза Валери Симеонов. Той направи следното послание: „Не гласувайте заради зависимости, а с разума си. Нека Бургас бъде управляван от патриоти, а не от мошеническа шайка, която е подготвила платените избиратели – събрани от мегаломанските им обекти и гетата, заключи Симеонов.

Напиши коментар »
(1)
1
Еми тогава не купувайте гласове....и ще гласуват хората с разума си....ама вие купувате и само си правите вятър на устата....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?