Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валери Симеонов: Най-голямото престъпление на кабинета „Орешарски” е, че подписа на черно за „Южен поток”
Валери Симеонов: Най-голямото престъпление на кабинета „Орешарски” е, че подписа на черно за „Южен поток”

Правителството се провали и с банковата система

Автор: ПИК
Дата
Дата
6323
Коментари
5
Валери Симеонов: Най-голямото престъпление на кабинета „Орешарски” е, че подписа на черно за „Южен поток”

Най-голямото престъпление на кабинета „Орешарски” е, че на черно подписа проекта за „Южен поток” и това, което направиха сега с „Уестингхаус”. Това каза председателят на НФСБ Валери Симеонов по време на пресконференция по повод подписването на съвместно сътрудничество с ВМРО, предаде Агенция „Фокус”. „Нищо от това, което правителството на Орешарски изтъкна като постигнати успехи, не е вярно. Напротив, мога да изтъкна доста провали на това правителство, като започна с една от най-силните системи в България – банковата. Този провал изцяло лежи на плещите на Орешарски, Цацаров и Йовчев”, каза Валери Симеонов.

„Провалът с увеличаването на дълговете на България, провалът с престъпността, защото тя не е намаляла. Ще остане ли с нещо друго в историята това правителство, освен с тези два пагубни за България проекта, тези две престъпления? Според нас, това правителство ще остане в историята на България като едно от най-неуспешните правителства. Що се отнася до бюджета, смятаме, че това е работа на следващото Народно събрание”, поясни още Симеонов.

Напиши коментар »
(5)
1
ЮЖЕН ПAТОК ГО ПОДПИСА НАВРЕМЕТО ТИКВАТА БЕ МУXЪЛ
2
Вальо, грешиш ! Провери и ще се убедиш, че не Орешарски е подписал за "Южен поток". След това иди при него, извини се, целувай му ръка и други неща , които ще ти подаде.
4
Най-голямото престъпление на агента на ДС Иван (Красимир Каракачанов) и на Валери, пардон - Гербери е, че хванаха мотиките и тръгнаха за тикви на БОСТАНа! За сведение на Гербери, стартът на "Южен поток" е при престъпното правителство на ГЕРБаджийските мутри!
5
За споразумението ли става въпрос или за нагласенiq конкурс за избор на "наши" фирми оскъпяващи 2,5 пъти проектът или пък за продажбата на Българска земя 12 пъти под стойността? За коя вина точно става въпрос?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?