Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валери Симеонов иска „патриотично правителство“ и широка коалиция
Валери Симеонов иска „патриотично правителство“ и широка коалиция
Автор: ПИК
Дата
Дата
8989
Коментари
7
Валери Симеонов иска „патриотично правителство“ и широка коалиция

Патриотичният фронт ще има депутати в следващия парламент, въпросът е колко. Националистическият вот се движи между 12 и 15%. Ние сме по-различни от останалите, не сме се отклонили от платформата си и това ще ни осигури успех. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред Би Ти Ви, съобщава novini.bg.

В нашата история ние и ВМРО сме доказали своя патриотизъм. Единствено ние бяхме организирали подписка срещу влизането на Турция в ЕС, но Цецка Цачева не я допусна за разглеждане в Народното събрание, припомни Симеонов.

На предишните избори имахме по-слаб резултат заради манипулирания вот, посочи Симеонов. Каузата на патриотите е над всичко, тя е най-естествена. Ще подкрепим предложенията и на ГЕРБ, и на РБ, и на БСП, стига да са в интерес на България. Определят се общите принципи, които са в интерес на страната и се прави широка коалиция. Желаем да съставим патриотично правителство, което да защити приоритетите на страната. Не искаме само да влезем в следващия парламент, а и да управляваме, заяви Симеонов. Формата на рекет от страна на ГЕРБ няма да успее, подчерта той.

Напиши коментар »
(7)
1
Само В. Симеонов може да полее Дудука и лудия с кофа лайна и да ги извади от играта за винаги..
2
Дудука ще е патерица в БАРГЕЙ на червените идиоти а тоя боклук ще е патерица на ГЕРБ. Само Атака е на българите..
3
.."подписка срещу влизането на Турция в ЕС, но Цецка Цачева„„„" А сега мислиш ,че Деси ще я пусне!?
4
Боже Боже, слез и си прибери версиите, пълен конфиденс, дозирам се да не изпадна в интровертност на духа, че лимита ми на търпение е изчерпан...
5
Затова в момента се дразня на медиите и на представителите на ГЕРБ, които от известно време постоянно тръбят наляво и надясно, че те трябва да имат 121 и повече депутати в новия парламент - на каква основа, политическа платформа и програма те искат това", запита Валери Симеонов. Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/simeonov-kategorichno-problemi-1427027.html#ixzz3BNi9WVTG
6
КЪДЕ ОДИШ БЕ КАУН. КАКА Е Г.ЗА ЗАРАСНА ЛИ ДА ГО ПОРНА ПАК. ПОНЕ ЕДНО БЛАГОДАРЯ ДА БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ ТИ ОПРАВИХ ХЕМОРОИДИТЕ И СЕГА СЕРЕШ КАТ САМОСВАЛ..
7
Тоз пък кой беше и кой ли го слуша!СЕДЕРАСТ жалък!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?