Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов изригна: Готови сме за денонощна блокада на границата! Турция е фашизоидна държава, може да ни запали чергата, няма да оставим ДОСТ да се набута в парламента
Валери Симеонов изригна: Готови сме за денонощна блокада на границата! Турция е фашизоидна държава, може да ни запали чергата, няма да оставим ДОСТ да се набута в парламента
Автор: ПИК
Дата
Дата
26050
Коментари
16
Валери Симеонов изригна: Готови сме за денонощна блокада на границата! Турция е фашизоидна държава, може да ни запали чергата, няма да оставим ДОСТ да се набута в парламента

Да коментирам изказвания на протурска партия, не е състоятелно. Прав е Местан, но адресатът не е България, а Турция. Това коментира пред БНТ лидерът на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод днешно изказване на Лютви Местан. 

За първи път успяхме да блокираме трите ГКПП с Турция, продължихме малко повече от 4 часа. Това беше генерална репетиция, искахме да видим колко автобуса преминават, колко можем да спрем и след това свалихме блокадата. Аз бях на Капитан Андреево и спряхме 2 автобуса. Към момента няма сериозен поток на изселници, но сме оставили наблюдателни постове, които да следят какво се случва, посочи Симеонов. 

Готови сме за денонощна блокада, видяхме слабите места, видяхме единодействието между три различни партии, проиграхме като на военно учение съвместните ни действия. Събрахме се около 300-400 наши членове и симпатизанти, а блокирахме два автобуса. Няма сериозна причина да продължаваме с блокадата. Но са под наблюдение и трите артерии, и ние ще можем за часове да блокираме отново, посочи лидерът на Патриотичния фронт. 

Ще променим в следващото народно събрание още веднъж Изборния кодекс, за да има само 6 секции в чужбина, само в посолството и консулствата, категоричен е Симеонов. 

Турция се превръща във фашизоидна държава, действията на президента застрашават не само България, но и ЕС и изявленията му са за териториални претенции. Ескалират апетитите на Турция към България, отсече Симеонов. 

Ако бяхме появили твърдост още преди време, много неща можеха да се направят, поне щяхме да имаме една по-голяма сигурност в нашето поведение. В момента ние се държим като посредник между две конфликтни групи. А България трябва да изхожда само от своите интереси, допълни той. Държавата трябва да изгони Гьокче и да отзове Надежда Нейнски. Президентът е крайно пасивен. Съвещанието му е оперетно поведение. Ако той има претенциите да е държавен глава, да има по-твърда позиция, да ограничи през външно министерство и откриването на нови секции извън посолствата и консулствата. Турция е държава с непрекъснати терористични акции, тя самата извършва тероризъм, води се открита война, припомни Симеонов. 

Няма да оставим да набутат в НС 11 представители на ДОСТ, да ни запали Турция чергата, ядоса се той и се обърна към изселниците: Не сте желани в България, не можете да четете на български дори. Стойте си там в родината. 

Напиши коментар »
(16)
1
Абе майнольо, защо по цялото черноморие радиото хваща само турскоговорящи станций?
3
Ти гледай покрай Сланинова, да не го налапаш на сарайската Чалма, както Сачмата и Момата!!
4
валерката мразеше ДПС, ДПС беше с Местан, мрашеше и него. Местан стана черната овца, и се отдели от ДПС заедно с негативизма на ДПС и направи ДОСТ. Валери продължава да мрази не Доган а Местан, и ДОСТ. след 1 година Дост ще се стопи, а членовете ще се върнат в ДПС, но............Валери вече не мрази ДПС. Все едно да си си изцапал дрехите, сваляш ги, переш ги, съхнат и пак ги обличаш. ДОСТ е дрехата която сега се пере на Доган. . Валери говори ли лошо вече против Доган? И всичко е наредено вече ..........след изборите, те, курнелия и дпс......ще са заедно с лозунга "в името на България" . някой гледал ли е този филм през 2013-2014г. всичките са гладни и ще се наредат на бойковата софра, ще изпапат всичко и ....хоп пак избори,но вече ще сме на дъното
5
А ти усещаш ли какъв буламач ти е в главата.
6
Господин Симеонов!! А съдията, който регистрира тази протуска партия ДОСТ какво ще го правите ??????? НА ТОЗИ ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ СЪД НЕ МУ ЛИ БЕШЕ ЯСНО КАКВО Е "ДОСТ" - ЯСНО ИМ Е БИЛО , НО ИМ Е БИЛО И ЯСНО, КАК ЩЕ БЪДЕ ОСРЕБРЕНА ЗА ТЯХ ТАЗИ РЕГИСТРАЦИЯ. ТЕПЪРВА ЩЕ ГЛЕДАТЕ ЧУДО
7
А човека който ги регистрира държи речи а трябва да е на бесилото
8
6 Карамазов ,а ти кво ще го правиш съдията ? все някой друг да свърши работата , а ние ще стоим отстрани и ще даваме акъл с претенции
9
Гврб регистрират турски партии а патриотите пазят границата всеки гласувал за герб е болен соросогад предател
10
Курнелия, пишман "Патриоти" и Доган правят коалиция. библиотекарите пак се завръщат
11
Валерка точно ти и твоя приятел Бойко легитимирахте тази партия ДОСТ!Не се прави сега на ощипана мома!Нали подкрепяше правителството на Герб.Помним нещата,скоро беше!!!
12
Погледа му казва-където има далавера там съм.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Да пак се готви да управлява?Ако се забранява да е по европейски !който не е в ТАЯ страна и не плаща данъци тук откъде накъде ще ми определя бъдещето? Ченгета!
15
A ти 17 кво ще го правиш icorsjd - явно ти харесва, или ти си съдията
16
Браво, Валерка! На Обединените ИДИОТИ, там им е местото. Стойте си на границата и изобщо не идвайте в София.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?