Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов е водач на евролистата на НФСБ /обновена/
Валери Симеонов е водач на евролистата на НФСБ /обновена/

На предстоящите избори се готвело масово купуване на гласове, твърди политикът

Автор: ПИК
Дата
Дата
9888
Коментари
10
Валери Симеонов е водач на евролистата на НФСБ /обновена/

Листата на НФСБ за евроизборите е съставена от патриоти и отговорни хора, каза съпредседателят на партията Валери Симеонов. Той е водач на листата.

"Нашите представители в ЕП ще отстояват интересите на българския народ, на родината и не само на думи, а с конкретни действия. представителите на НФСБ в ЕП ще бъдат към групата на "Европа на свободата и демокрацията”", поясни Валери Симеонов.

Евродепутатът Слави Бинев, втори в листата на НФСБ, обясни, че влизането на Европарламента за него не е самоцел. "Един представител в ЕП информира за нередностите в България, за това, което дава като възможност европейското законодателство. Много неща могат да направят евродепутатите, но те не са свързани с увеличение на заплатите. Тези, които ще отидем в европейските институции, са единствено и само родолюбци, няма да бъдат русофили, американофили. Ще се отнесем с уважение към всеки, но няма да забравим кой е гласувал за нас”, каза още Слави Бинев.

"На предстоящите евроизбори ще има масово купуване на гласове. Това вече се подготвя. Имаме информация от щабовете на други партии за това. Заделят се пари, планират се съответните структури, които ще осигурят плащането.", каза Валери Симеонов. 

"Така че не очаквайте чудо. Няма какво да промени тази нечистоплътност в подготовката и провеждането на изборите. Нито Изборният кодекс наложи някакви сериозни промени – той е копие на предния. Няма никакво значение за изборите ще има ли или не зам.-председател на ЦИК една партия или не. Това е поредното отвличане на вниманието на обществеността от това, че Изборният кодекс е същият и ще сме свидетели на същите злоупотреби", поясни Симеонов.  

 

 

Напиши коментар »
(10)
1
Г-н Симеонов, Вие поткрепятели решението на КСНС?
2
Нагло Формирование за Спасение на Боко...!!!
3
трудовата биография на Бинев ,започва с бухалката....
4
олеле боже, тоя Симеонов-Балевски в качеството на какъв се показва: източвач на завода в Дебелт, на ибрика на Бойко, на ламтящия за слава посредственик ...
5
скандални далавери на Симеонов: http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-c2214.html
6
Moshenik
7
НФСБ и г-н Симеонов ще обявят ли публично и категорично каква им е позицията за Украйна и Крим.Ако продължават да се таят като мишоци,да не се заблуждават,че ще излъжат много хора,че са патриоти.
8
Тези продажни мекерета ако влязат в ЕП направо ще е срам и позор за България.Тези двамата Симеонов и Бинев които гледат само как да си въртят далаверите ...
9
Много ми допада тази формация, залагам на тях този път.
10
Най смисленото нещо на хоризонта
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?