Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов ексклузивно пред ПИК: Байгън от оставки, само Ангелкова е непоклатима - брани интересите на ВИС, СИК и Радо Слънцето!
Валери Симеонов ексклузивно пред ПИК: Байгън от оставки, само Ангелкова е непоклатима - брани интересите на ВИС, СИК и Радо Слънцето!
Дата
Дата
101691
Коментари
51
Валери Симеонов ексклузивно пред ПИК: Байгън от оставки, само Ангелкова е непоклатима - брани интересите на ВИС, СИК и Радо Слънцето!

Байгън от оставки. Това коментира пред ПИК бившият вицепремиер Валери Симеонов, потърсен за коментар по повод поредната оставка на зам.министъра на икономиката Александър Манолев, който е поредният, тръгнал си заради имот.

Само Николина Ангелкова остана на поста си, въпреки редица публикации, че има имоти, закупени на сензационно ниски цени, за което ПИК съобщи още през 2015 г. 

Тя е могъща и непоклатима, не знам, може би на нея се крепи правителството. Тя, като една кариатида (б.а. - кариатидите са жрици от Кария в храма на Артемида в Древна Гърция и женски скулптури, които служат вместо колони в сгради), крепи кабинета, явно, а е човекът, който първи трябваше да подаде оставка с тези 220 евро на квадрат, за които си е купила жилище, припомни Валери Симеонов.

Аз вече се обърках, първо каза, че няма къща, на другия ден каза, че има къща в "Драгалевци"....Оставането й в правителството показва, че тя е изключително значима фигура. Този кадър, който на конвейер прекъсва концесии и ги дава на кръгове около бившите ВИС и СИК, и брани интересите на Радо Слънцето. Днес е прекратила още една концесия, за да се защитят именно неговите интереси. Въобще, на изток България вече ще граничи с Радо Слънцето, а не с Черно море, отсече Симеонов. 

Впечатлен съм и респектиран от важността на Ангелкова за сегашното управление. Даже може да се разшири кръгът от ангажименти и да й дадат още няколко министерства, предложи бившият вицепремиер и лидер на НФСБ. 

Той припомни, че за 700 и 800 евро на квадрат са си отишли министри и ключови фигури от ГЕРБ, а тя за нейните 220 евро си стои непоклатима на поста. 

Напиши коментар »
(51)
1
Това е положението - геп и бег !
2
Не се тревожи, Валери ! След 26-ти май всички ще си подадете оставките.
3
Какво е Байгън?! Не сме длъжни висчки да ви знеам местния диалект. Говорете на бг език.
4
Тая грозотия с големия нос да се махааааа, само пъди чуждите туристи
5
Ривъ, че на тебе ти вярват и оставки хвърчат, пък седя в ъгъла и никой не вярва на лъжите ми, батйо. Ей, на - едно твое разкритие и една глава хвръкна. Знам, батйо, как се изписва правилно думата, ама ми е в кода за изтриване на коментари. Ох, батйоооо, що си по-умен от мен, батйо!
6
Това е типично за ГЕРБ, крадат после подават оставки и даже се смятат за герои . защото се солидаризират с другите подали оставки. И с това смятат , че изкапват вината си. Направили палати, хотели , апартаменти с асансьори и край. И няма кой да им търси отговорност, защото същият е назначен от ТОЗИ. Не сме държава.
7
на мутрите и сивия бизнес, който явно пълни нечии каси.
8
Ангелкова е номинация на Маджо в правителствата на Тиквата. И децата дзнаят, че Тиквата е бил чирак на Маджо, а Маджо го е издигнал до десятник (ефрейтор) през 1993 година. Балевски да дава обяснения за парцела край морете и и за хотела в Златоград и да спре да го усуква.
9
До 6 : Вече и Хасан ще знае - хванат ли го да краде, ще си подаде оставката и ще е невинен.
10
А ти на кой браниш интересите бе? Ти си бивше ДС ченге. Та политическото бунище си. Ангелкова ти рязна крилцата
11
Злобееш заради вицепремиерството. Баце го остави в ръцете на твой, ама много твой човек. Дълбоката политика не я разбираш винкел. Дигай шумомера и хайде за Меден рудник. Кабеларката чака. Изкарай хляба си с честен труд като обикновен бургазлия
12
Тия двамата най накрая ще вземат да се неа*ът. Между дълбоката омраза и силната любов има една малка крачка разстояние. Жалко, че няма да мога да гледам.
13
отговор на коментар
Харесва ми коментара ти, но не е на Маджо. На ДПС номинация е.
14
Нека всички Български родолюбци на 26 май да гласуваме за кандидатите на коалиция " ПAТРИOТИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"! Всички пaтриoти да гласуваме за него доказал се като единствения от ПФ който честен политик! И защото единствено той от коалицията има шанс да влезе в ЕП. Избирателите на ВМРO са около 30 хил.човека тоест 1%! Сидерoв и АТAКА вече нямат избиратели след предaтелството,Джaмбaзки 5 ГОД.прибираше по 20 хил.евро и не свърши нищо за България! Няма никакъв шанс на идните избори! Затова нека не пилеем пaтриoтичните гласове за кандидати без дори и минимален шанс а да гласуваме всички за " ПAТРИOTИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"
15
Нека всички Български родолюбци на 26 май да гласуваме за кандидатите на коалиция " ПAТРИOТИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"! Всички пaтриoти да гласуваме за него доказал се като единствения от ПФ който честен политик! И защото единствено той от коалицията има шанс да влезе в ЕП. Избирателите на ВМРO са около 30 хил.човека тоест 1%! Сидерoв и АТAКА вече нямат избиратели след предaтелството,Джaмбaзки 5 ГОД.прибираше по 20 хил.евро и не свърши нищо за България! Няма никакъв шанс на идните избори! Затова нека не пилеем пaтриoтичните гласове за кандидати без дори и минимален шанс а да гласуваме всички за " ПAТРИOTИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"
16
Трудно би могло да се намери по грозна от тази на снимката, но чер.кезино долен ти не се прави на умряла лисица. Вие всички обидинени иди.оти крепите крадците от Г.РОБ - гепи груп. Вие сте съучастници на крадците. Мирси.
17
С една дума- Шайка.
18
?????????????????????????????????????? >> https://www.youtube.com/watch?v=RTE8yPhM6gA
19
Прав си! В коалицията на Вaлeри влиза и ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА! Това сме всички ние предприемачи които имаме дребен и среден бизнес и сме също работодатели! Нашата партия има 80 хил.членове! За 1 евродепутат са необходими около 160 хил.гласа тоест 5.88%. Само от ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА Валъо има сигурни над 120 хил.заедно с нашите семейства и отделно от НФСБ. Влиза със сигурност! А ВМРO на всички избори когато е участвал самостоятелно е имал 1% тоест максимума им е 30 хил.гласа! Така че наистина няма смисъл да се разпиляват патриoтичните гласове а да гласуваме всички за коалицията - ПATРИOTИ ЗА ВAЛEРИ СИМEOНOВ
20
Разбира се че ще гласуваме всички ние избирателите на Патриотичния фронт за Валери! За кого да гласуваме за Агент Иван( Каракачанов) ли ? Който се прави на защитник на Българите а вижте снимките му в интернет прегърнат с роми и се целува с тях! Патриотичния фронт на последните парламентарни избори имаше 315 хил.гласа. Според социологическите проучвания след като влезе в коалиция с ГЕРБ са загубили половината от избирателите си. Остават 150 хил.души избиратели на ПФ. От тях са 100 хил.привърженици на Валери ,30 хиляди на ВМРО и 20 хиляди на АТАКА предимно такива на държавни и общински служби и техните семейства! Така че всеки останал привърженик на ПФ би трябвало да гласува за Валери защото единствено той има някакъв шанс! Глас за останалите е загубен и напразно!
21
е казала аз съм първо европейка после българка ?
22
Ее, то било лесно га ГЕРБ и ОП са на власт ?! Посочваш - този има нЕк'ъв имот и опалаа - оставката идва ? Помите ли тролчета изроди мои, га Аамбубата беше наперила онова бомбе Ореха за премиер хи хи...2 години в протести трябваше да минат хи хи
23
отговор на коментар
Байгън и аман са турцизми залегнали в българския език.означават омръзна ми
24
отговор на коментар
Да се внушава : " Ангелкова е престъпник " !! По смело работи, по смело !!
25
Ти па си най хубавия бре
26
отговор на коментар
Крокодил Гаргамел7
27
С мой приятел тръгнахме с кола за протеста в 9.30 часа от Бургас. Не успяхме да стигнем на време тъй като протеста завърши в 13.50 часа. Гледах го на телефона си. Видях Heдялкo, две служителки от фирмата му , възрастно семейство мъж и жена, както и още един, който говореше нещо за евреите , а не срещу Радев. Да не забравя, имаше и микрофон. Обидно ми беше тези хиляди хора да стоят отвън пред БНТ като даракчийски магарета и да чакат Koкo да ги приеме. Накрая Koкo реши да приеме Heдялкo . Бързо го изрита. Той излезе заброжен, но не беше бит, нито пък eбaн. Беловласото семейство беше нахъсано, останалите няколко десетки хиляди - също. Шестият присъстващ не спираше да говори за евреите, дори на изключен микрофон. Искрено съжалявам , че не взех участие в този грандиозен протест. Heдялкoвитe протести са винаги такива. На връщане чух по радио “K-2”, че Радев също гледал протеста. Даже споделил с близки до него, че тази вечер е възможно да подаде оставка. Съпругата на Радев също намекнала във Фейса , че това вероятно ще се случи, макар рейтингът на президента да е бил винаги над два пъти по висок от този на Пyнтa Мapaтa от Банкя. Питам, кой друг собственик на сайт и на една книжарница може да свали президент на държавата ? Никой, разбира се, освен Heдялкo. Това че, нито една друга медия, нито един друг журналист не подкрепиха този протест няма значение. ПИК се чете от 900 000 човека месечно , според Гугъл. Тези хора са приятели на Heдялкo и не малка част от тях днес уважиха поканата му да протестират срещу генерал-майор Румен Радев. Аз съм един от тях. Поздравявам Heдялкo. Пожелавам му всяка седмица да прави такива протести, защото друг начин да се окепази тотално няма.
28
БАЙГЪН-(ТУРЦИЗЪМ) ПРИЛОШАВАНЕ/ПРИПАДЪК. ТОВА ИЗДАВА ВИСША ФОРМА НА 'ПАТРИОТИЗЪМ'. БАСТА ОТ ПАТРИОТИ ! ! ! !
29
На Винкила много му се иска от та Ангеликова бре, чак се нааква от зор!
30
Ха, ха, ха, колко смешно и жалко е да слушаш и гледаш една мъжка"кариатида",която масивно крепеше коалицията и която бе гътната като картонена къщичка от малкото хорце на смелите, упорити и всеотдайни майки!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Валерка, това се казва несподелена любов
33
отговор на коментар
Не,Милиончева е казала,че е рускиня и ще работи за другаря Путя!
34
Байгън от мъже клюкари завистници!
35
EDINSTVENIAT MINISTAR KOITO RABOTI A NE STOI PRED REPORTERI GLEDA SI RABOTATA ZATOVA E NEODOBNA BRAVO NA ANGELAKOVA
36
Ангелакова е такъв кентавър, че този, който се сношава с нея, сигурно страда от зоофилия.
37
Тая Ангелкова,много прилича на една Ангелова.Бившата дИпутатка от Герб Ралица Тодорова от Каспичан.Лика,прилика!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този кретен да се скрие. Мутрата така го унижи, че ще му държи влага цял живот. Помним.
41
отговор на коментар
Не ми трябва да знам турски език. БГ политик при това патриот използва турцизми?! Трябва да има зачислен преводач към някои политици.
42
Николинке пусни му. Може и да миряса!
43
Винкел има един лаф, никога не можеш да станеш за смях, при теб това за жалост става всеки ден, и всеки път когато си отвориш устата за жалост на дебилите който са гласували за теб. Има само едно което мога да ти кажа Довиждане....
44
АТАКА няма избиратели,ВМРО ,около 20 000,НФСБ има няколко хиляди изкуфели несретници... Това са българските псевдопатриоти... На изборите ще имат общо 2% Аут,у тях пред телевизора.... Праси ще стане портиер в МО,Винкела сотаджия,а Бялата Златка ще пържи кюфтета в Кауфланд... Упрвляващи идиоти...
45
българинът е примитивно рало-когато не може да признае достойнството на един човек започва да го плюе.
46
Байгън не е ли турска дума? Симеонов не беше ли патриот, бранещ българщината, туркомразец и т. н. ?
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
,,байгън от оставки,, ами от крадлювци.
49
всичко е нормално цървул до цървула а тези които са гласували за този избор те какви са
50
" СКЪПИ" ДРУГАРЮ СИМЕОНОВ, ЧЕ СИ МРЪСНИК - МРЪСНИК СИ, ЧЕ СИ ПОДЛЕЦ - ПОДЛЕЦ СИ, ЧЕ ПРАВЕШЕ ТЕАТЪР КОГАТО СЕ РАЗХОЖДАШЕ КАТО МУТРА ВЪВ СЛЪНЧЕВ БРЯГ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОБЪРНА И СТАНА ЗАЩИТНИК НА КОГО И ТИ НЕ ЗНАЕШ ИЛИ ЗНАЕШ НО НЕ ИСКАШ ДА СИ ПРИЗНАЕШ. ПООГЛЕДАЙ СЕ И РЕШИ ДАЛИ ЩЕ ПРИБИРАШ ВСИЧКИ ПЕНСИОНИРАНИ ЧЕНГЕТА В СОБСТВЕНАТА СИ КАБЕЛАРКА И ЩЕ ИМАШ ДОБЛЕСТА ДА ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СИ ПЕРСОНА НОН ГРАТА ОТ ВСЯКЪДЕ И ДА СЕ СКРИЕШ ВЪВ СТРАНДЖАНСКИТЕ СИ ИМЕНИЯ .
51
РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА - ЕТО ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ - БЕДНАТА СТРАНА В ЕС, Тежко брате се живее между слепци, глупци и неразбрали. И пак гласувайте за агент Буда и шофьора физкултурник.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?